-
ouou
Mno teda holky (teda aspoň podle nicku soudím že jste všechny holky,kromě toho imbecila co tu nadaval),já měla za to, že když někdo poslouchá 30 seconds to mars, tak kvůli hudbě a ne kvůli Jaredovým modrým očím..Ty jsou sice nádherný, ale věty typu :nemůžu uvěřit že se mě dotkl!!-co to ma jako být?!*7*To zavání fetišismem..No jo, to je asi u každý kapely, ale stejně je to příšerný.Jinak, jejich písničky jsou podle mě vážně dobrý, líbí se mi hlavně to že jsou nezařaditelný do nějaký pseudoškatulky a -ano,musím uznat že Jaredovo screamování je nedostižný. Live v sazce -toho jsem se trochu obávala,přecijenom spousta kapel je na cd super a živáky je pohřbí ale u 30STM tomu tak nebylo.Takže suma sumárum, klobouk dolů týhle kapelce, nevěřila jsem že jde skloubit skvěla muzika a dobrá image. *3* joo a jhestli ma někdo nějaký připomínky,byla bych ráda aby mi je poslal na mail.Takžee tímto už končím,děvčátka,mějte se pěkně.. *15* -
-
Re: ouou
máš pravdu 30stm jsou vážně moc dobrý,ale nemyslím si že by je poslouchali jenom holky například já sem kluk a znám dost kluku kterym se 30stm líbí. *3* -
Re: ouou
To máš teda fakt pravdu. Na živáku jsem sice nebyla, ale myslim,že jsou i naživo SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ty Jaredovy oči *8* No prostě jsou NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *15* *8*
-
-
Zvu vás
Ahojky!
Zvu fanoušky 30stm na můj blog. Jen se koukněte :)http://thirtysecondsto-mars.blog. cz/ *14* *3* -
www.nejjblog.blog.cz
Jdi te na muj blok www.nejjblog.blog.cz mám tam věci o 30 STM *1* -
beeeeest
Sou nejlepší jak Jared tak i Tomo s Shannonem. Nedokážu si skupinu představit ani bez jednoho, nejvíc ale bez Jareda ;-) ale ani bez kluků,to prostě nejde. Každej tam maj svoji roli :-* *14* opravdový fanoušči (nemyslim ty šílený fanoušky/nynky který milujou jenom to jak Jared vypadá ne jeho charakter a skupinu) se mi můžou ozvat na mail *1* -
cak!!!!!!!
toho zpevaka bych vzal za jeho chlupate koule a poradne bych mu je promasiroval az by zacal strikat rozkoci sve semeno ktere bych mu mazal na ksich misto pletovy masky *4* -
-
Re: cak!!!!!!!
loool ty seš ale trapák! *1* *1* fakt asi musíš bejt dost přiteplenj!! *15* je mi z tebe na blití!! *9* *16* zalez někam do kanálu a zkebni tam!! *8* *8* *16* *16* *15* *15* -
Seš fakt hnusnej -
komu to cpes ty primitive? vrat se zpatky do jeskyne a chcipni tam -
kreténe di se vycpat -
FUCK YOU!!!!!!!! -
-
Re: Re: cak!!!!!!!
decko jdi do pice *5* *4* -
-
Re: Re: Re: cak!!!!!!!
Kurva čti dobře... za 1. kdo je u tebe děcko ty sráči a za 2. do piče můžeš jít akorát tak ty, protože jak na to koukám tak víš o dobré hudbě asi pěkně velké hovno, tak se odsud pakuj!!! jooo a za 3. s tím promasírováním těch koulí.. kuwa ty musíš bejt dobře teplej.. fuuuj je mi z tebe na šavli :-! -
-
Re: Re: Re: Re: cak!!!!!!!
*15* *15* *15* To je bozi!! *1*
-
-
-
-
-
Jareeeed
Jared je strašně sladkej a hezkej zpěvák ze všech.. A jejich písničky nemají konkurenci... Přád je musím poslouchat *3* -
Jared
Jejich písničky jsou úžasně melodický, maj náboj, prostě skvělý. Vy tady všicni obdivujete Jareda jako zpěváka. Ale znáte ho někdo jako herce? Viděla jsem ho v hodně filmech a myslím, že je to jeden z nejlepších herců své generace. Je hrozně talentovanej, prostě renesanční člověk. *3* -
-
Re: Jared
No tak Jared je bezpochyby skvělej herec, zpěvák a ještě k tomu dobře vypadá...a taky dobrej komediant... *1* ale jako filmy s ním já prostě žeru a u některých jeho gest se fakt nejde nesmát *1*
-
-
jo supr
sou gudácký hošani a doufám že je Jared Gay jak to o sobě prohlásil *4* -
nej nej nej
jsou super proste je miluju hlavne jareda
hrozne se mi líbi jejich pisnicka from yesterday *14* *14* *1* -
jsou bomboví
jared s jeho skupinou sou proste super
miluju je *14* *1* *15*