-
jo!
*14* *14* *14* *14* už se vám to rozpadá *14* *14* *14* -
-
Re: jo!
nic se tu nerozpadá....tak bud ticho jo?!?!?!?!? *13*
-
-
!!!
Izzy ale zkončit NECHCE!!! Jay teď psal zprávu, že poslední, co Izzy chce, je se obrátit k nám zády a opustit US5, takže on se VRÁTÍ!!! a taky v tý zprávě naznačil, že za to fakt může Vincovo matka, takže nemyslim si, že on se chce sám dát na sólovou dráhu... -
neprezijeeeeeeeeeeeeem
ale vsetko co pisete je pravda... je to vsade ze vince a izzy odisli... ale vince neodisiel pretoze mu to rozkazala mama ale on chce mat solovu karieru a nahrava svoje cd... zas*an maly ich v tom nechal... a potom nastali problemy v skupine a odisiel aj izzy ale jay je s nim v kontakte a riesia to izzy sa este len rozhoduje ale podla mna len nemali cas uverejnit nekde ze je uz prec... vsetko tomu nasvecuje... dajte si http://us5-sexy-hot-boys.blog.cz/ *9* *9* *9* -
To neni možnýýýý
Pane boze ja se snad zblaznim.Vinc a Izzy odesli?Ze si delate jenom srandu to prece neni mozni.A jestli jo usporadame nejakou petici nebo protest nebo neco tykoviho nemuzem v tom prece Richieho,Jaye a Cayceho nechat ne?Zkuste pls napsat na nakem blogu nebo tak petici ja na compu nejsem tak dobra a v tehle vecech se nevyznam pls musime je zachranit. Kdyz tak se ozvete na Icq 391791816 *9* *9* *9* -
ahojík
http://kunce-hitposky.blog.cz/0902/ vyberte-pisnicky-do-1-kola hlasuj tu pro us5 -
NADĚJE
HEJ!!! nic ještě neni jistý!!! Izzy se možná vrátí, MUSÍÍÍ prostě (on v tom kluky nenechá) a Vinniemu to NEJSPÍŠ zakázala jeho zas*aná matka! ale musíme je dostat zpátky!!! -
US3
achju...co nadělat...='o(...sice tohle US3 stojí za hovn*,ale i nadále je budu podporovat...Chudáci Jay,Richie a Cayce....=o( -
-
Re: US3
Kdyby jsem jim mohla pomoct víc než jen podporovat chudáci i když podpora je dobrá a hodně velká budu je moc podporovat
-
-
....
néééééé já nechci aby skončili proč to udělali ale ještě že neodešel richie bude je pořád ale pořád podporovat -
Izzy a Vince x'c(((
sem totálně psychicky na dně x'c((( jak to Izzy s Vinniem mohli udělat, dyt byli štastní a říkali, jak nikdy US5 neopustí, že se těší na rok 2009!!! nedávno eště byli na tý party! a ted??? x'c((( tohle vážně nepřežiju!!! x'c((( ale US5 NEKONČÍ... a já je budu podporovat vždycky, at se stane cokoliv! a doufám, že ztratí jen minimum ,,fanynek", protože opravdový fanynky s nima zůstanou a budou je podporovat!!! -
-
Re: Izzy a Vince x'c(((
jj přesně tak pravý fans stojí vždy při nich!!!=o*!a já je lovuju stejně!!! -
-
Re: Re: Izzy a Vince x'c(((
oni se z toho nějak dostanou, já jim věřim... ale prostě tady něco nehraje, Izzy i Vince byli upa happy, Izzy měl ještě kecy na Chrise když odešel, že teď přišel o všechno a že on by tohle neudělal, Vince psal nedávno ten fax jak se těší na rok 2009, že si to v US5 užívá a rozhodně se nechystá odejít... management se k tomu taky ještě nevyjádřil... x'c((( twl toe strašný x'c(((
-
-
-
Vinnie a Izzy odešli z US5 proč
Pořád tomu nemůžu uvěřit že Vinnie a Izzy odešli,je to jako špatny vtip vždyt jim nic nechybelo nechápu je vždyt ješte na rock valentine byly štastní.Ať se stalo cokoliv mam US5 pořad rada a nikdy nepřestanu klukum přeju hodně sily a štestí *14* *14*