-
*20*
vincent a izzy vazne odesli *16* *16* ale izzy se chce nastesti vratit ale vincent se asi nevrati *10* -
-
Re: *20*
NO TO SE ALE NEMUŽEŠ DIVIT KDYŽ MU V TOM BRÁNÍ MÁMA JE HROZNÁ PREJ JE CHTĚLa poštvat proti sobě no já to nechápu si hraje na jejich manažerku nebo co? *7* -
Izzy už se naštěstí vrátil *14* *14* *14* -
Oni ho uz nevemou zpatky kvuli tomu, co udelala jeho matka... -
-
Re: Re: *20*
co udělala jeho matka ? o tomhle odchodu Vince a Izzyho jsem nevěděla a zjistila jsem to až dneska . x( Mám je moc ráda a je mi jich moc líto . x(
-
-
-
.........
I LOVE YOU -
Mám je stlašně moc ráda
Jsou to mí miláčci.Miluju je!A ti blbouni,co sem píšou ty kraviny jsou úplně trapní.US5 jsou neeeej! *14* *14* A ti co si to nemyslí sem nemají co lézt *16* -
-
Re: Mám je stlašně moc ráda
tohle sou věřejné stránky, může sem kdokoli... :)
-
-
Hlasujte pls
ahojky všichni! hlasujte pls na http://kamikak.blog.cz/0903/4-kolo- hitparady-kamika díky moc za každej hlas (US5 jsou tam taky) a odmažte si v tom odkazu tu blbou mezeru -
-
Re: Hlasujte pls
a nezapomeňte na mou stránku-www.jangczpjeng.blog.cz
-
-
....
us5 jsou super *14* *14* -
:D
ahoj...hele izzy nekdy odesel z us5?? -
CD
Ahoj prodávám DVD a CD Us5. v případě zájmu pište na e-mail -
-
Re: CD
AhujíQ,za kolik prodáwáš ty CD A DVD???odepiš na kristin22@seznam.cz *3*
-
-
Izzy
stejně je Izzy ze všech nejhezčí a nejsympatičtější *4* -
sbírka
Ahoj mám sbírku Us5 a chci se toho sbavit jestli máte zájem pošlu vám fotky...pište na mail:lucibus-buffy@seznam.cz *4* *4*
Jo a taky sem četla v českym bravu číslo 6 jaká je ta mrcha Vincentova máma *16* *16* -
-
Re: sbírka
Jo a kolik ti je že se sbavuješ..?No oni lidi s průměrným iq alespoň napíšou zbavila a ne sbavila..!! -
-
Re: Re: sbírka
dyť je to jedno nééé????
-
-
-
je to pravda?
je pravda že vincova máma je proti us5?a pomlouvá je?je to teda od ní dost hnusný!!! *9* -
-
Re: je to pravda?
JO asi je.Ona mu to zakázala dále pokračovat v Us5.Máš pravdu je to od ní dost hnusný.Mrcha.
-