-
Bohužel
Moc je teda neposlouchám ,ale jeden můj názor za tím si stojím-jestliže od nich neustále odchází nějací členové, tak už to není klasické US5...s novou sestavou už to prostě není ONO -
-
Re: Bohužel
Máš pravdu ale mě to nevadí pořád spívají super *1* *1* *1* *1*
-
-
maltinka
ahoj nechcete udelat konzert ve skole ze byste udelali soutes jaka skola nazbira vasich obrasku nejvic tak tam prijedete udelat konzert prosim odepis te pls *4* *4* *4* *4* -
:-((
De to s nima z kopce..už to není,co to bývalo *9* -
-
Re: :-((
jak pro koho to neni, co to bývalo... pro mě jsou pořád the BEST! -
Re: :-((
presne....kazdy odchazi a pak prichazi...uz je neposloucham...nejvic me ae nasralo ze odesel Chris
-
-
A DOST::!!!
tak...a dost si ty vaše DEBILNÍ keci strčte do PRDELE nikoho NEzajímaj stop proč sem lezete když se vám nelíběj.....hmmm??us5 sou NEJlepší a už toho hodně dokázali narozdíl od vás DEBILŮ xĐ *1* *8* *16* *5* *13* *10* -
-
Re: A DOST::!!!
mas upa pravdu me to uz taky sere *16* -
Re: A DOST::!!!
přesně... prostě US5 4EVER!!!
-
-
buzny
teply samponsky buznicky. nechapu jak se to nekomu muze libit. Chlap má bejt kurva chlap a ne se oblikat a vypadat jako holčička. -
-
Re: buzny
dalsi z tech ubozaku, podle kterych ma byt kazdej kluk buran... se odstehuj do prasela p****co -
tak běž do piče a zavolej si psychyatra měla by ses už léčit.US5 jsou nej. a když máš jinej názor tak bud tak hodná a nelez sem nikdo tě tady nechce. -
TAK a mám toho akorát tak dost! JSTE NORMÁLNÍ? NEPOTŘEBUJETE PSYCHIATRA??? VY JSTE VŠICHNI ÚPLNĚ MIMO, JSTE UBOŽÁCI, KTERÝ V ŽIVOTĚ HOVNO DOKÁZALI A BUDETE JE TU POMLOUVAT??? ONI MAJ STA TISÍCE FANS PO CELYM SVĚTĚ, UŽ TOHO DOKÁZALI DOST A JEŠTĚ DOKÁŽOU, JSOU TALENTOVANÍ a jako kvůli tomu, že se oblíkaj STYLOVĚ JIM VY BUDETE ŘÍKAT BUZNY??? TAK SI NECHTE SVOJE "CHLAPSKÝ" HADRY ALA BEZDOMOVEC A TÁHNĚTE DO PRDELE! MOJE TRPĚLIVOST JE U KONCE, protože parta takovejch UBOŽÁKŮ NEBUDE URÁŽET NEJLEPŠÍ SKUPINU NA SVĚTĚ!!!
US5 ARE THE BEST 4EVER!!! -
-
Re: Re: buzny
já s tebou naprosto souhlasím máš úplnou pravdu us5 jsou nejlepší skupina na světě a už toho hodně dokázali a ti co tady píšou ty kraviny tak akorát závidí
-
-
-
us5
US5 to je upa..nej skupina moc hlavne Richie moc miluju.. *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: us5
MAS PRAVDU JSOU NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ NA SVETE,A TAKY JSE MI HODNE LíBI RICHIE. *14* *3* *14*
-
-
ty vole
vy jste nejaci vymatlani us5 je strasny *16* je to akorat hromada samponaku co si mysli jakou delaj uzasnou hudbu *16* znich by se jeden pozvracel *8* -
-
Re: ty vole
VIS CO NASER SI JE URAZET NEBUDES *16* *16* *16* -
jedinej, kdo je tady vymatlanej, seš ty a další ubožáci, co neumí nic jinýho, než pomlouvat! a neboj, z tebe by se taky jeden pozvracel xc! *1* takže adios! -
když se ti nelíbíjou tak sem laskavě nelez bud tak hodná. já je mám hrozně ráda je to nejlepší skupina a nemůžu pochopit ty kteří je nemají rádi a lozíjou sem a píšou tady takový kraviny.tak bud tak hodná a nelez sem nic jinýho na práci nemáš?
-
-
web
http://us5mileycashleyt.blog.cz/ -
novej člen
Ahojky, tak už maj prej novího člena. Asi někoho zklamu, ale místo kluka vybrali dívku.
Jmenuje se Alicia Benes, je jí 19 let a pochází z LA. Dokonce se začíná dělat na jejím profilu na MySpace. Ještě tam není moc informací, je tam jenom jedna fotka a malé info o ní. Prý co nejdříve se tam objeví nové fotky a více info. Musímesi tedy počkat a uvidíme co se bude dít dál!
Bože, vážně nevím co na to říct, tohle budu dlouho rozdejchávat a už vůbec neusnu =(. -
-
Re: novej člen
je to APRÍL *1* -
-
Re: Re: novej člen
AHA *1* *1* *1* *1* Tak ten mě dostal *1* -
-
Re: Re: Re: novej člen
páni z vašich duchaplných konverzací se mi točí hlava.. jako kdyby nestačilo že o těch přihřátých hošánkách tady mluvíte jako o té nejlepší skupině.... prostě z některých lidí fakt žasnu..... -
-
Re: Re: Re: Re: novej člen
až dokážeš to, co oni, přijď se bavit!
jinak jsi pro mě jen ubožák, kterej neumí nic jinýho, než pomlouvat. a nad takovýma lidma zas žasnu já. takže si zbal svoje trapný kecy a táhni! -
Re: Re: Re: Re: novej člen
Hele když ti vadí tak proč sem lezeš?!jo a ti "přihřátý hošánci" nebo jak si jim to řek nejsou rozhodně víc teplejší než ty!!!!!!!!jenom jim sprostě závidíš no po tobě určitě ani pes neštěkne *16*
-
-
-
Re: Re: novej člen
tak je to fór nebo ne?? *7* -
-
Re: Re: Re: novej člen
jo je to fór *1*
-
-
-
Re: novej člen
Taky jsem o tom slyšela.To mi nemůžou udělat.To neeeeeeee co když se do ní zamiluje Richie co pak?Asi se picnu *1*
-
-
Hlasujte prosim
Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D