-
....
Holky poradím vám něco kašlete na anti Us-5 a povídejte si s fans Us-5.Já když na Us-5 nadávaj tka se jim nejradši vysměju do očí a rači je setřu.Serte na ně!! *3* !! Jak říká Izzy:Pozbírejte střepy od anti Us-5 a život jde dál!! *3* A ještě něco vám poradím:SERTE NA NĚ!!!Já vím už sem to psala,ale simvás SERTE NA NĚ!!! *4* -
.....
Proč je na fotkách jonas brothers? -
dementi
piče hnusné *9* *9* se pobleju *9* -
-
Re: dementi
SKLAPNI! *8* -
-
Re: Re: dementi
Misho ty drž hubu..krávo jenda *8* jak můžete fandit takovym teplym čurákum?fuj..snad horší než TH sou! *9* *9* -
-
Re: Re: Re: dementi
jo a co poslochas ty? bych chtela cidet co to je za teply picuse!!!a kdyz se ti us5 nelibi tak sem nelez!!!! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: dementi
teplý pičuse posloucháš jedině ty *15* *9* víš co vychladni puso ..vidim že si nějaká nervní *5* a bež s eléčit hysterko pojebaná -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dementi
*9* já tě neprovokuju *1* to si myslíš ty a víš co radši drž hubu nemáš to v hlavě v pořádku *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: dementi
neprovokuj!!!jo?ja te taky neprovokuju
-
-
-
-
-
Re: dementi
SKLAPNI! *8*
-
-
už mě serete!!
vy je pořád musítě urážet *8* .....děte do prdele s těma vašima kecama *5* nikoho nezájámaj..jo možná takoví idioty jako ste vy *10* ...ste dost TRAPNÝ....vy klikáte na jejich fotky a urážíte *16* vy ste takový labilní mentálové *9* prostě každý má jiný styl nechápu proč to nepochopíte.....vy jen musíte ubližovat___tak si laskavě uvědomte jaký ste kreténi..atd.... *5* myslíte si že ste bůhví jak vtipný??ne to není vtipný ani trošku a nebo jo?jo vlastě jo je to vtipný ale jen pro ty kretény jako ste vy.......takže děte do PRDELE a US5 nechtena pokoji *13* -
-
Re: už mě serete!!
ti kreteni kteri furt jenom nekoho urazeji atd.me uuuuuuuuz dost serou!!!at si urazej nekoho jinyho a nebo vubec nikoooohoo!!!! *16*
-
-
teplouši
us5 jsou teplouši zasraní! a komu se líbijou ten musí bejt buďto slepej nebo uplně blbej!!! a richie vypadá jak vytaženej z kraví prdele *1* -
-
Re: teplouši
bych chtela videt tebe ty buzno jak vypadas!!!! *16*
-
-
sdyxy
dete se vicpat stemahle plastickejma ektoplazmama , bych chtel videt co se deje na koncerte to tam vsichni trsate ? neni nad starej dobrej rock *15* -
-
Re: sdyxy
přesně tak..oni tam pařej diskofilní Bárbíny *9* a nagelovaný metroušové v růžovejch tričičkách na tyhle slizouny*9* toto je lůza největší *9* -
Re: sdyxy
přesně a POGO
-
-
JEŠTĚ NĚCO
náš názor to stejně nezmění.... *14*
tagže jim dejte pokoj *8* *8* -
nenávidim ty dementy co je urážej
vy prostě musíte ubližovat *9* nechápu proč sem lezete a urážíte je? *5* co vás na tom tak baví?co pak my urážíme vaší oblíbenou skupinü..hmmm?bylo by vám to přijemný..?no já myslim že ne...tagže na US5 příště ani nelezte *13* jasný?? *5* PROTOŽE US5 SOU NEJLEPŠÍ *14* -
-
Re: nenávidim ty dementy co je urážej
US5 miluju jsou nej hlavne chris *14* *1* -
Re: nenávidim ty dementy co je urážej
neřekla bych *13* -
-
Re: Re: nenávidim ty dementy co je urážej
no tak běž do prdele když se ti nelíbí.nevím co sem vůbec lezete..když se vám nelíbí..a navíc píšete tak hnusný kometáře...tohle jestli není demence tak nevím... *13*
-
-
-
GEJOVE GEJOVE
GEJÍCI GEJÍCI GEJÍCI SPÍVAJÍ 100KRÁT PREVARENÝ POPÍK *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: GEJOVE GEJOVE
Ty vole nelezte jsem kurva *16* Ste nehorázní kreténi us5 jsou nejlepší a rozhodně jsou leší než ty vaše sračky -
-
Re: Re: GEJOVE GEJOVE
ty seš kurva? *7* *15* -
Re: Re: GEJOVE GEJOVE
to bys o sobě neměla tak škaredě mluvit,že jsi k.... *1*
-
-
-
tfujky
Kreteni nejvetsi...upe komercni sracky...BUZICI...METAL A PUNK jsou lepšííí *16* -
-
Re: tfujky
jdi se zahrabat s nejakym METALEM nobo pnukem,ANi tomu neni rozmet jenom do toho mikrofonu rvou,fuj hnusny vlasaty pupkaci nevim co na nich videt ... Cerna a cervena , vzdyt to je jako pest na voko boze ..si blba krava .... *15* -
-
Re: Re: tfujky
ty se ale vylízaná kráva,víš o tom hovno tak si laskavě neber punk(ještě kdybys to správně napsala :D) a metal do huby *15* *9* *9* *9* bych chtěla vidět jak na tohle může někdo pařit takový blitky *15*
ROCK je BEST toto sou piče *9* -
Re: Re: tfujky
Hlavně že ty si chytrolínka.Nejdřív se nauč psát a pak si můžeme začít povídat...A mnohem lepší než ty vaši NAGELOVAÝ,SLIZKÝ BUZÍCI...A ty tví kreténi,to je to samý jako JB........za půl roku po nich neštěkne ANI ten PES...takže pa...krásně jsme si pokecali *1*
-
-