Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

US5 sou nejlepší *15* *14* a komu se nelíběj ať mi políbí P*** *5* *14*
  • us5

je to nejnejnejlepší skupina *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Nic moc

Tak US5 teda moc nemusim. *9* Hudba nic moc vzhledově taky maximálně byl tak hezkej Chris kterej odešel takže teď už se mi nelíběj vůbec *9* *9*
    • Re: Nic moc

Souhlasim.US5 taky nemusim, jejich styl se mi nelíbí a vzhled taky ne! *13*
      Nejhezčí byl Chris ale když odešel je ještě horší! Klidně by mi bylo jedno kdyby se rozpadli!!
      Teda za chvíli tam nebude nikdo z původní sestavy!! *10*
  • aža

obdivuju je jsou úžasní *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
    • aža

mě se nejvíc líbí jay khan *14*
  • Blbci...a ne malí!

Hej lidi, jak to můžete poslouchat. Dyť to je jak dechovka...asi si to nechám zahrát na pohřbu! *5*
    • Re: Blbci...a ne malí!

No každý má jiný vkus víš
  • Us5 a Jonas Brothers

Jste trapní náhodou Us5 jsou úžasní krásně zpívají a jsou hezcí iu když je škoda že Mikel a Chris odešli a Cayce je debil, ale ty jejich staré písničky ještě s Mikelem jsou úžasné. S Jonas Brothers jsopu moje nejoblíbenejsí skupina !! *14* *1*
  • SKUPINA!!!!!

Je vidět že to s nima jde z kopce! Nejdřív odešel Michael a teď Chris !!!!
    Chris byl z nich podle mě nejlepší a i nejhezčí!!!
    Náhrady za ně Vincent a Cayce...fakt příšerný!!!!Jsou oba hnusný!!!
    Už se na to ani nedá dívat!!!!

*9* *9* *13*
    Kdo odejde příště?? *7* Že by Richie?! *1* *15* *5* *5*
    Opravdu si myslim že se ta skupina brzo rozpadne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *16* *16* *16* *16*
    A je mi to úpně jedno!!!!!
    • Re: SKUPINA!!!!!

nam je taky jedno ze ses kreten a nechlubime se stim jo?!tak sem nelez ty piiiiiiiiiiiico!! *8* *16*

Přesně nejlepší chris

Richie?? Nikdy...ten je do toho moc zažranej!! Ale stejně nejlepší prostě Chris!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A pak Izzy *14* *14* *14*
      • Re: Re: SKUPINA!!!!!

No co ty víš.Richie může odejít! *8*
        Pro každýho je nejdůležitější zdraví ne?!
        *7*
        Dřív pořád někde omdlel...
        Bejt hvězdou to neni taková pohoda. Toho stresu co musí zvládnout...a nejsem si jistá jestli je Richie ten typ co to zvládne!
  • us5

us5 jsou nejlepší jsou prstě best *14* *14* milujeme vás *14*
  • richínek i love you

tahle skupina je nej mam jí mocinky moc ráda líbí se mi ty jejich písničky když je viděla poprvý jejich písničku The boys are back a když sem viděla richieho tak sem si je zamilovala nejlepší je richie!!!!!!!:D ale ostatní moc muckuju
  • US5

JSOU SUPER .NEJRADĚJI MÁM chrise ten je super..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit