Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidi Vy jste ubožáci!!!US5 nejjj!

Teda když tu čtu nějaký ty komentíky...je mi z toho na nic....závidíte jim...nebo proč jim tady tak říkáte...teploušci atd????Nejste padlí na hlavu???když je nemáte rádi, tak sem nelezte a nedělejte tu rozbroje...jestli si myslíte, že jste nějak zajímavý, tak naopak...je to dost trapný a akorát mi fanoušci US5 se můžeme jen smát....fakt jste ubožáci...a jen jim závidíte!!!To asi vše...je to hnusný co tu o nich píšete....vůbec je osobně neznáte a píšete tu o nich jako kdyby byli teplouši jak velký.....pokud vím, teplouši nejsou, takže si ty vaše pubertácký kecy schovejte domů pro vaší maminku a nás tu nechte být a skupinu uS5 taky.....zdař!!!! *14* *1* *1* *1* *15* fakt ubohost *15* *15*
    • Re: lidi Vy jste ubožáci!!!US5 nejjj!

TY je snad znáš osobně bo co??? *1* Normální přiteplený bukvice *1*

to máš úúúúúplnou pravdu!!!Sou to ty největší ubožáci a jenom záviděj!!!US5 sou neeej a kdo má jinej názor tak at si ho laskavě nechá pro sebe!!!! *14*

nj,můj názor je,že jen ten největší posiflenej debil se zapojuje do něčeho,co nemá rád....to fakt nepochopim....když se jim tu nelíbí,tak co tu teda vůbec dělaj??!Jen si tak zbytečně kazí náladu,když se jim US5 tak hnusí...pochopil to vůbec někdo???podle toho co tu denodenně čtu,tak asi ne.To je úroveň tohleto...
    • Re: Souhlasíím s Lucy=o)

Lucy....úpa s tebou souhlasíííím *3* Us5 jsou nejky!!! *14*
  • Rozpadnou se

Jeje..ty teplousci se rozpadnou prej,?
    • Re: Rozpadnou se

hustý jméno ,,gregorka"...máme ve škole jednoho teplouše a ten se jmenuje Gregor *1* ...
      asi mi odepíšeš nějakou odpálkovačku,ale to tu už nebudu,takže si tu nadávej jak chceš *1*
    • Re: Rozpadnou se

Holčičko nepotěším tě..prý se nerozpadnou....sice prý je Chris sklamal, že odešel bez rozloučení, ale prý fanoušky nezklamou...a budou bud' pokračovat jen ve čtyřech a nebo najdou nového partáka....ALE POKRAČUJOU DÁÁÁÁÁL!!!!JUPÍÍÍÍÍ!!Jsem mocinky štastná!!!
  • the boys are back

tak co na tu novou písničku říkáte????
    • Re: the boys are back

Jo boys are back je super písnička, ale tedka sem se zamilovala strašně do RELAX *14*

jo je to úpa GG!!!! *4* *4* ..KONEČNĚ ZMĚNA!je to uplně jiný,než dřívější singly,docela good rockovka *3* *3*

ta písnička je úúúúpa bestowáááá úpa ji zbožňuju!!!! *14* a Us5 jakby smet *14*

Úplně bombastická....dala jsem i ten klip na youtube.com.....fakt super!!Miluju tu písničku a i ten klip...a US5 nejvíc!
  • Us5_chris odchází:(

je špatný že chris odchází po tom co odešel i michael tak už to nebude takoví jaký to bejvalo nejraději mam jako richieho ale bez chrise už to nebude ono je to hrozný rozpadaj se to je špatný sem zvědavá co bude dál jestli budou ještě existovat nebo já nwm ale rozhodně už to nebude ono!!!! *8* *16* *5* *13* *9* *9* *10* *7* *5* *9*
    • Re: Us5_chris odchází:(

ty ses fakt pitka
  • US5...*muck*

ahójík tak sem se sem přihlásila a doufám že tu dobře pokecám o us5 klidně si mě přidejte do přetel ja budu jen rada *14*
    • Re: US5...*muck*

ty ses blba???chris odchazi *16*
  • Anti nejhnusnější skupina usfajfky

Jsou TRAPNÝÝÝÝÝ!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: Anti nejhnusnější skupina usfajfky

a helemese,kohopak to tu máme....pizdosaurus se nám ozval... *1* *1*
    • Re: Anti nejhnusnější skupina usfajfky

TY jsi trapný e tu píšeš takový píčoviny!! *1* *1*
  • us5:-*

no tag jsou prostě boží!! *14* no k zežrání *14* a NEJ JE RICHIE A VINCE *14* *14*
  • Nejhorší skupina jkou znam!!!

sou to ti nejvetsi hnupi jke znam neumi zpivat jenom se tam krouti jko kdyby meli sezrali pul kila projimadla proste je to na p***u
    • Re: Nejhorší skupina jkou znam!!!

Ty ubožáčku.....co nám tu povídáš???Chtěla bych vidět tebe jak zpíváš a jak se kroutíš!!!!....problém....bohuž el mě se líbí jak zpívaj a jak se kroutí...takže zdař a ty kecy si schovej pro gay skupinu Tokio Hotel...bay *14* *1* *1*
      • Re: Re: Nejhorší skupina jkou znam!!!

přesně tak Lucy musíím s tebou souhlasit máš úpa pravdu....Tokio hotel sou č****i *1* *1* *1* Us5 jsou nejjjj! *3*
  • Shnim plakat

Ahojky lidičky chtěla jsem se zeptat jestli ma někdo plakat Us5 nebo nektereho z člena teto skupiny a mohl by mi ho poštou poslat kontaktujte mě na mem icku 492 692 570
    papa a mějte se pěkně
  • t

KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---
    • Re: t

Bože..tak toto už je i na mě moc..Honzo..můžu se tě na něco zeptat???Kolik máš IQ???????Asi pod míru co???Jinak bys sem tohle nepsal.....fakt mi je tě líto....jsi fakt ubožáček...ach jo....ty jsi fakt kokot!!!! *1* *1*
    • Re: t

co trapčíš,woe??...máš v hlavě nasráno bo co??...já sice US5 moc neposlouchám,ale musím se jich trochu zastat,ptže to,jak tu exhibuješ je jak siflič na píče nadmíru trapný,čůráku zmastěnej posiflenej vydělaně připosranej!!........a nečum!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit