Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nic

jsou to slaďoučtí homoušci... *15*
    • Re: nic

asi tak *5* nechápu, jak se mi to mohlo nekdy líbit *1*
    • Re: nic

určo jsou sladščí než ty...ty kreténe! *1*
  • Chriss

Ach tolik mě mrzí že pujde Chriss pryč...
  • hmmmm

Hm Chrise je škoda,měl krásný hlásek,ale je to bohužel jeho rozhodnutí a to už nikdo neovlivní....Měl pro to vážný důvod,proč opustil skupinu!...je to smutné,ale je to tak.Tak snad se Jayovi podaří někoho sehnat?...Uvidíme..ale doufejme,že nám Usíci ještě nějakou dobu vydrží,protože jestli takhle začnou odcházet všichni,tak to mohou zabalit!Myslím,že právě Jay se snaží o udržení skupiny nejvíc....tak uvidíme..zatím ahoj všichni fanoušci a buďte s nimi,potřebují to:0) *5*
  • bleee

H.U.M.U.S. H.U.M.U.S H.U.M.U.S
  • Chris ??

Chris neodesel nebo jo? *9*
    • Re: Chris ??

ahoj jasi mislim ze odesel vis mam eho tradi tak proc bi odchalzel *9*
      • Re: Re: Chris ??

jsem to všude četla...
    • Re: Chris ??

odešel
  • hmmm

vcelku ujdou... *3*ale bylo jasný že moc dlouho nevydržej....ta základní sestava us5..se skoro celá rozpadla....prvně odešel ten černoch..nebo co to bylo..a teďka Chris...zajímalo by mě koho tam dajo teďka..hlavně né už žádnýho květáka!! *1*
  • shanim plakat us5

Ahojky lidičky
    Chtěla jsem se zeptat jestli by mi nekdo mohl poslat poštou nějake plakaty Us5
    nebo nektereho z šlenu us5
    kdo by mi mohl poslat plakat tak se plsky ozvete na mem icq 492692570
  • US 4eva

US5 FOREVA , nejvíc skupina , nejvíc kundy sou , škoda Chrise :( už to nebude ono *13*ale stejně US5 <3 *14* *4*
  • Anti Us5

ten kdo nemá rád Us5 tak sem nepište!a FANS Us5 jim na to neodpovídejte prostě je ignorujte.Mám špatný týden protože Chris odešel!vůbec si to bez něj nedokážu představit *9*
    • Re: Anti Us5

Jak jako Chris odešel??? *8*
  • us5 4 ever

Us5 jsou upe nejlepsi skupina na svete !!. nelezte sem dementi co o tom nic nevite a jen tady nadáváte. Us5 forever!!!!. chris je upe nejlepší zpěvák. fakt cest.Tak sem nelezte už buzny!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit