Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • buqwice!!!!

teply disqantici co neumey zpiwat a hrayou si na swetowy hwezdy....mno taq ale zase ye prawda ze yediny co q tomu potrebuyou ysou pubertalni dylinqy a ty yim uspesne sqacou qolem qrqu.... *16* *16* *16*
    • Re: buqwice!!!!

chtela bych slyset tebe jak zpivas asi hrozne co ze tady pomlouvas
  • Dodatek..xDD

Jo a dowěděla sem se...xD zhe US5 maj icq..učí se česky a až dojedou tak tady budou tak 1.týden..a to už možná wíte...ae já sem tak happy zhe sem upe mimoo!!!! *1* *14* *14*
    • Re: Dodatek..xDD

never vsemu co kde slysis a ctes cesky se neuci nejsou blby!!!
    • Re: Dodatek..xDD

jen se z toho neudělej pizdo...
  • US5 4ewá!!

Noo US5 sou nej skupina!!!..Se upe těšim až sem dojedou..je uwidim žiwě...Izzýka uwidim live!!..Mě klepne!! *1* *1* sou best!!!US5 4ewer!!!! *14* *14* *14*
    • Re: US5 4ewá!!

presne souhlasim s tebou me asi zase klepne az uvidim richieho
      • Re: Re: US5 4ewá!!

ty se ale máš (já richieho uplně zbožnuju ale na ten koncert se nedostanu) *9*
  • Plsky udelejte to!

Ahoj-potrebovala bych pomoc:vis US5 proste maji petici aby prijeli do čr a musi tam na tu petici poslat email nejmin 5000fanousku...zatim je tam 549...myslis zhe by si ho tam taky poslala...vim zhe je mozna nemas rada....ale jinak nema nikdo z ČR zadna fans ani ja sanci je videt...jestly mas zajem pomoct nekomu ke stesti tak posly email:na koncert@us5-czech.cz a do nej napis:sve jmeno,vek a mesto kde bydlis....jinak dekuju pokud to posles pomuzes nekomu ke stesti...dekuju za vsechny fans
    *13* né že to neuděláte! *1* *1*
    • Re: Plsky udelejte to!

neboj už jsem to tam poslala
    • Re: Plsky udelejte to!

už jsem to tam poslala
  • PETICE Us5

Ahoj-potrebovala bych pomoc:vis US5 proste maji petici aby prijeli do čr a musi tam na tu petici poslat email nejmin 5000fanousku...zatim je tam 549...myslis zhe by si ho tam taky poslala...vim zhe je mozna nemas rada....ale jinak nema nikdo z ČR zadna fans ani ja sanci je videt...jestly mas zajem pomoct nekomu ke stesti tak posly email:na koncert@us5-czech.cz a do nej napis:sve jmeno,vek a mesto kde bydlis....jinak dekuju pokud to posles pomuzes nekomu ke stesti...dekuju za vsechny fans
  • Buzny nej...xD

Sou to buzny!!!!Sou bleeeeeeeeeeee je mi z nich blbě!!!Nesnášim je!!!! *1* *1* *9* *9* *9* *13* *9* *16*
  • Buznyy

diskanti fůjj *16* *16* *16* *13* *13* *13* a buzny
    • Re: Buznyy

no jo....zas někdo důležitej...důležitej jak hovno v trávě...

jo a rozzuřená veverko,máš recht,už to je i vědcema dokázaný *3* ....
      • Re: Re: Buznyy

jj *1*...no právě...
        ....důležitej jak zábradlí....
    • Re: Buznyy

lidé,co o druhých takhle mluví,vetšinou tak skrývají svou vlastní homosexualitu*9*
      • Re: Re: Buznyy

na co narážíš ty krávo!copak někdo může za to jak se narodil?ubožačko *9*
        • Re: Re: Re: Buznyy

jen jestli sis nevšimla,tak tomu týpkovi,,jááá voe",homosexualita asi va...tak jsem se ho snažila odrovnat,kapi?protože nesnáším,když někdo druhý pomlouvá,aniž by to byla pravda,co říká....tak se příště tak nečerti!
          • Re: Re: Re: Re: Buznyy

souhlas

já ale proti lidem s opačnou orientací nic nemám...tak nevim na co TY narážíš.....sis myslela snad že proti nim něco mám,nebo co??

ježiš,tak sry
  • Us5 sou BEST

US5 sou nejky a kdo říká opak ať vod saď odpálí! *13* *14* *15*
  • Chris-akce

Chris bude mít za chvíli narozky.Dělám takovou akci-video,které pak pošlu Chrisovi.Kdo má zájem se zúčastnit koukněte sem: http://us5-chatroom.blog.cz/0807/da lsi-ma-akce
  • PRO Míša_Jay

je to trapný sem psát jak us5 nekdo nenávidí,ale docela dost ubohý je srovnávat počet fanoušků...seš asi docela dost velká ubožačka,když se zaměřuješ jen na tohle(tohle přesnej typ těch milionů fanynek US5)- *4* každej poslouchá co má rád *14*
    • Re: PRO Míša_Jay

Tak jako já taky nemám ráda Linkin Park a tady to neventiluju taky bych si mohla najít profil Linkin Park a začít hele bzny,kteří do mikrofonu jenom řvou.Nebo třeba budu na Tokio Hotel a napíšu to tam,nebo na Iron Maiden co to by se ti líbilo?? *13* *1* *15*
      • Re: Re: PRO Míša_Jay

Jestli jsou LP buzny tak ja jsem santa klaus *15* no ale u TH bych neprotestoval.... *5*
        • Re: Re: Re: PRO Míša_Jay

No tak vidíš tak si Santa Klaus *15*
          A co Iron Maiden co to by se ti líbilo *13*
          Tak jo pudem na Tokio Hotel jé hle buzny *15*
          • Re: Re: Re: Re: PRO Míša_Jay

ty mrdko zpíčená co si to dovoluješ brát si LP do huby!!pchee prej řvou!! *15* to je nu-metal ty pizdo dojebaná na LP nikdo ani slovem šahat nebude maj nádhernou hudbu za to ty tvoji nagelovaný komerční buzíci nesahaj Linkinům ani po paty!! *9* *9*
            ten tvůj trapnej přeslazenj popíček bože fuuuuuj!! *15*
            LP navždy sou nej aty si hovno ! *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit