-
US5
Tak řeknu můj jednoznačný názor:
SOU TO KOKOTI -
-
Re: US5
Ale ten jeden má hezkou postavu *3* -
-
Re: Re: US5
A kterej:Jay,Richie,Izzy,Chris nebo Vinc?
Mě osobně se nejvíc líbí Jay *14* -
-
Re: Re: Re: US5
NOJO JAY KHAN JE KRÁSNEJ ALE JÁ SI MYSLÍM ŽE NEJVÍC JE SEXY A ROZTOMILEJ RICHIE *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: US5
JJ Jay je Krásnej,ee Richie se mi nelíbí *14* *14*
-
-
-
-
-
jsou to borci
Je to prostě best skupina a všichni sou borci ale nejsladčí je Chris a kdo si to myslí taky tak at' napíše na můj e-mail! -
-
Re: jsou to borci
To jo,zbožnuju jayovo tělo...mňam *14* -
-
Re: Re: jsou to borci
jj,ale michael měl lepší *14*
-
-
-
Konec s váma!!!
Ty jo ste normální? Každýmu se líbí prostě něco jinýho, tak držte huby ne :). Mně se tahle skupina taky nelíbí, ale nemelu tady žádný hovna! Tak se začněte laskavě chovat vy hovádka :). -
..
Komu se takhle skupina nelíbí tak sem prostě nelezte.. !! *16* *16* my vám to furt říkat nebudem..!! *9* o ty vaše trapné komentáře nestojíme!! *9* Ps: jen pro ty co mají děsné mluvy.! -
-
Re: ..
to mě chceš jako zakázat abych sem jo? já tady budu psát co chci ,a hodnotit koho chci.a od toho diskuse jsou snad ne???? *16* -
-
Re: Re: ..
táhni jinam..
-
-
-
US5
US5 JSOU NEJLEPSI SKUPINA NA SVETE ! *14* *1* *4* -
:-)
musím se smát *1* -
-
Re: :-)
Směj se
-
-
US 5
Je to příšerné! Jsou hrozně komerční, jejich hudba je vážně děsná. Nevím, jak je může tolik lidí poslouchat, když vždycky jak je slyším, hned se mi zkazí nálada! -
-
Re: US 5
Achojky lidičky,víte co je divné?že od té doby co přišla ta OšKLIVÁ Nicol,tu píšou lidi samé zápory.MUSÍM SE SMÁT *15* *14* *1* -
-
Re: Re: US 5
A proč ošlkivá, Bárbí? -
Re: Re: US 5
Taky to nechapu jak nekdo muze poslouchat takovýho teplouše zasranyho!!!!!Já se tesim až se s nim setkám - to mu rozsekam ten jeho rypak!! a proc? no protoze me urazi uz tim ze se na me podiva tim debilnim xichtem.For US5 LOVE- dřív než začneš někoho hodnotit se radši podivej na sebe!!!! určitě seš ¨přinejmenšim stejná držka jako ten Ritchie nebo jak se ten degen jmenuje!!!!!!tak tady nikoho nepomlouvej ju?.For MET- oni to lidi poslouchaj protoze si myslej ze sou IN, a kdyz je tomu kktovi 19 nebo kolik let tak se me to proste zhnusí ze už tak mladý lidi vydělávaj miliardy.Jeho zpěv je nštěstí furt to samý takže je šance že už lidi přestane bavit. Já si radši poslechnu poctivej Metal IRON MAIDEN- ty už působej přes 30 let a ne 2 roky jako US5 a navíc je ten Ritchie proti Bruce dickinsonovi z IRON MAIDEN uplny hovno!!!! nesha mu ani po kotniky. navic zpiva jak ......!!!!!! kkt!!!!!. proste fuck of All US5!!!!!! *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: US 5
HELE TY POŠAHANČE JÁTI TAKY NENADÁVAM TA SE NENAVÁŽEJ DO TOHO CO JÁ POSLOUCHÁM TY VYPRCANEJ KOKOTE A UŽ SEM NEPIŠ JE TI TO JASNÝ TY PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
díky za podporu. Plně souhlasím, že nekonečně mnohokrát radši iron maiden nebo matallica *3* -
Hej všechno to co si napsal o US5 bylo hustý !! Oni sou to fakt degeni !! *1* *1* -
-
: US 5
nepomlouvej us5 kriple *14* *14* *14* *14* *14* *14* bo jsou nejlepší hlavně vinnie *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je andílak *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Co si osobě sakra myslíš hele a vůbec Us5 nebůsobý v showbyznisu pouhý 2.roky *13*
Ale už mylej zlatej 4.roky *1* .Takže až příště vypustíš z huby takovouhle hovadinu tak si to někde ověř *13* .A s tím tvým Metalem běž do prdele *16* .A co ještě posloucháš hm...dobře budu hádat Linkin park,Tokio Hotel tý prosimtě nezpívaj jenom do toho mikrofonu řvou *1* *15* .Us5 jsou sakra skoro jediný který v tom skurveným showbyznisu uměj používat svůj hlas *14* . -
-
Re: Re: Re: Re: US 5
Snad nechcež porovnávat Linkin Park a US5...dobrá porovnáme:1)zpěv:To co zvladnou zaspívat US5 to by zvladli i kluci u nás ve třídě,to co zvladne zazpívat Chester z LP to by ti vaši vžyvotě nedokázali *15* 2)vzhled:US5 vypadají jako buzničky,Linkini mají normalní image 3)fanoušci:US5 fanklub tvoří asi z 97% holky,které je poslocuhají kvuli vzhledu,Linkiny poslouchají všici.Co z toho plyne???? *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: US 5
Dívky nerada vám kazím radost ale US5 mají 335 fanoušků a Linkin Park 408...naučtě se prosím počítat *1* -
No prosim Us5 mají o 648890 víc Fanoušků než tý vaše trapný Linkin Park *15* -
Ty woe a další kráva prosimtě zadej si do vyhledávače Us5 a schválně se podívej kolik je o nich blogů! *1* Pak si tam zadej Linkin Park a podívej se kolik je tam blogů! *1* A schválně kdo má víc Fanoušků Us5 nebo Linkin Park! *15* Vsadím se že Us5!! -
loool to je tak ubohé *14* tj opět fotka kterou sme s kamošama nafotili kdž jsem o tom nevěděla *15* *15* to nemužeš dat nějakou rozumnou? *15* jo a jen tak mimochodem....ja na buzíky nejsem *13* *5* -
-že seš hnusná piča co si myslí že je buhvijaka kralovna,že poslouchá takové piče *9* .to je mařka co? *1* http://88.86.100.16/img_orig/080523/6/gaSf_3jyge.jpg
-
-
-
pro: HONZA LOVE
(když už tak use love,né us5 love *1* )jako já souhlasím že takový machírci,kteří působí jen dva roku a všichni jsou z nich hotový a vidělávají miliardy nejso moc COOL.jsem tu jen z toho důvodu že se mi dřív líbil Michael.a muj minulí příspěvek navazoval na to,že tu jedna holka si měnila přezdívky a strašně nadávala a dělala nám problémy do té doby,co sem někdo dal její fotku a už sem ani nepáchla *1* . *3* -
-
Re: pro: HONZA LOVE
ja jsem pacham ale už jsem nepíšu už mě to nebaví a jsem moc rada že diky mě se tu začali projevovat lidi co US5 nemají rádi *3* *14* -
-
Re: Re: pro: HONZA LOVE
Ty seš tu pořád ošklivko? *1* -
Re: Re: pro: HONZA LOVE
Vždyť je to vo hubu zpívat něco tak trapně jednoduchýho a navíc tak nevyspělýho, taky nepochopím, co člověk získá tím, že mu někdo najde libko (vždyť na to to je, ne?) a začne o něm psát, jaká je to držka, FOB 4ever :-D nwm, ale přijde mi, že rock a metal jsou stokrát lepší, než tyhle slátaniny - dá se dohromady parta kluků, všichni upe to stejný zpívají upe to stejný *13*
-
-
-
-
-
-
US5
na piču US5-->vypatlanci , co neumej zpivat a hrajou si na machry. se tesim až jim nekdo rozseka rypak debilum!!!! -
-
to driv ja rozsekam hubu tobe nez nekdo jimn -
Zkopala bych je, to by mu ta vlna slehla *3*
-
-
¨Bleeeeeeeeeeeee
Fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůů -
omlouvám se
jsem neschopná.když vidím jak se někdo raduje z toho že je us5 nejlepší skupina,MUSÍM mu to prostě kazit.začnu si měnit přesdívky a potom si smažu libko,aby neviděli lidi jak sem ošklivá *10* *9* .jsem sama sebou znechucená *9* *9* *9* *9* -
-
Re: omlouvám se
nevomlouvej se-!!!!US5 sou sracky vypatlany mozky.ani je nechci slyset zpivat , to bych se asi poblil z toho!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: omlouvám se
DÍKY MOOOOC *14* aspon jeden rozumnej člověk .... *3*
-
-
Re: omlouvám se
ACH bože kterej z vás klesl až tak hluboko že se vydává pod mým jméne.Tady je alspon vydět že mam navrch,protože vás už nic nenapadá tak ste se museli trapně vydat pod mým jménem.Určitě jsi to byl ty že Michale??? *3* -
-
Si picka prezdivek Nicol muze mit lidi -
uuž konečně vypadni ty krávo,tohle není pro takovou piču,která tu ZAVINÍ spoustu hádek *8* -
-
Re: Re: Re: omlouvám se
Kdyby se furt Michal nesral do toho do čehá nemá už bych byla dávno pryč!!!! *13* -
-
Re: Re: Re: Re: omlouvám se
DOST DOST DOST!!!!!!!!!!!!TA KRÁVA UŽ MĚ DORÁŽÍ!!!!!!!!TOHLE JE TA DRŽKA *1* *15* - http://88.86.100.16/img_orig/080205/2474311.jpg *9* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: omlouvám se
fakt kkocka =D -
Ty vole jano, nic proti, ale nwm, proč vybereš zrovna fotku, kterou jsme s kámošem fotili z prdele a ne nějakou, která zachycuje Niku v normální chvíli? Trošku ubohý ne? *13* -
LOL LOL LOL LOL *14* TAKOVÁ UBOHÁ LAMA -
OMG to je tedy extrem.trapka téhle bych hned rozbila hubu za to cu tu psala *1* -
panebože taková trapka *15* -
nejseš tak trošilinku ubohá?tvoje chování bych přirovnala tak 10-12 *9* -
hej mocinky moc taková tlama *9* *15* -
krasavica *1* *9* -
LOL tak jsem zrovna taaaak krásná,a ta kapucka když ju rozepneš vypadá jak křidélka,také bys takovou chtěla mít že? *1* OCH ALE TO SNAD NE!nechcež mě přece říct že tě seru? *15*
-
-
-
Re: Re: Re: omlouvám se
*10*
-
-
-