Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Janička

Víš co Janičko?už je to trapné,přece se nebudeme hádat,vy mate rádi US5,já zas třeba ne,ale už z toho nebudeme dělat kovbojku o.k?Mějte je rádi,milujte je,ja budu milovat někoho jiného a bude klid *14*
  • Lidi prosím....nechte toho...

jen proto,že jdou podle prozatímní módy ,hned neznamená,že to jsou buzíci....a jestli se vám jejich styl moderní hudby nelíbí,tak nevím,proč se hned do nich navážet...neřešte US5 ,když se vám nelíbí a řešte svoji oblíbenou skupinu!....právě ted tu vaši oblíbenou skupinu někdo pomlouvá,tak mu jděte nakopat prdel a ostatní skupiny nechte bejt......radím vám dobře,tohle už je fak moc *9* .......

tak......a vsadím se,že mi ted zas odepíše nějakej vůl,kterej si to,co jsem tu napsala,k srdci nevzal *5* .....
  • Jana trapka

hochu,to jsi se pěkně zmílila a nwm oč ti de,jako nechapu proč sem strkaš E-mail moji kamošky *13* *13* a navíc to libko ani není moje *15* Seš dost ubohá *5*
    • Re: Jana trapka

no ona ho sem napsala sama a tak sem si díky téhle informaci dala práci zjistit kdo jste ... a to nezapřeš že to není tvoje libimseti mám to ověřený+tvuj styl psaní je tam taky..takže kdo se směje naposledy *15* *14* *1*
      • Re: Re: Jana trapka

Já jse mneřekla že s tím libkem nemam nic společnýho *13* Jen že nyní není moje hochu *5* No ale chudinko tos musela klesnout tak strašně hluboko....to mohou dělat jen ubohé dívenky zamilované do teploušků....(myslím hledání libka a e-mailu)Je mi tě líto *9* *9*
        • Re: Re: Re: Jana trapka

hele nikolo psat někomu že klesl na dno a tys sama tu začala psát tyhle hnusárny je fakt nechutně ubohý =>ano jano JE TO JEJÍ LIBKO,tohle se ti povedlo *1*
          • Re: Re: Re: Re: Jana trapka

si ho najednou radši celý smazala=tak to je LOL *1* *1*
            • Re:poslední příspěvek Nicol

To byla nejtrapnější hláška roku *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Jana trapka

Beztak josu straý a blbí tak si je užíj *15* Každou noc si vem moji fotečku do postýlky a užíj si to že tu fotečku máš,když jsi na moje fotky tak nadržená klidkně ti pošlu celé album pro tvé potěšení(vím že mě miluješ tak už to neskrývej *14* )Ale ja nejsem na holčičky no.... *9*

víš já sem si těch pár nejtrapnějších fotek stáhla dokud si to nesmazala *15*

Ach Janičko aby ses nědivila a neoběvilo by se tu něco co by nemělo a co by se ti asi moc nelíbilo... na moje libko nepříjdeš takže ty fotky nwm nwm *15* ale tak mi už sme se s Michem dohodli že už se nebudeme hadat,je to totalně zbytečné *13* TAkže Fandové US5...užíjte si to *5*

díííkec *14* ,ale ať už ta nicol vypadne,nebo sem dám ty její fotky *9* *1*

Mě to vubec nevadí ad' si to US5 užijou *15* ja jim vubec nebraním,aby měli spoustu fanoušků a aspon se tady lidi na diskuzním fóru nenudí *15*

To mě absolutně nevadí,protož se nemám za co stydět *1* *15* *3* *1* *5* *1* *1* .///mohla bych sem dat tvuj e-mail a libko....abys věděl jaký to je///-najednou se ti zachtělo udělat nový-hele ale už na to seru ptz si myslím že už tady všichni viděli tvoje fotky *1* ...a tím že tady píšeš akorát přispíváš pro popularitu US5(každým příspěvkem stoupá popularita na osobnostech)

Já už mam nový hochu a to že to nevíš tak to je absolutně tvoje mínus *15* Jaj no víš kdyby se mě zachtělo mohla bych sem dat tvuj e-mail a libko....abys věděl jaký to je *14*

a nedělej že máš nový,víme proč sis ho smázla-ale už se s tebou srat nebudu-seš fakt ubohá *5*

víš lidi na to doplácejí a mě se nelíbí co si to tady dovoluješ..........tak sem pomohl=a seš děsně trapná *3*

A přestan laskavě dělat jo?ty maš US5 rad asi tak jako ja s Karolínou tak tady nedělej chytrýho!Kdyby semka Jana dala tvoje libko tak by si sem psal tolik hnusných věcí že bysme se nestačili divit a ted' tady děláš chytrýho????TY máš tu tupou nevýhodu že tě znam tak tady přestan dělat!!!!!! *15* *13* *13*

jo BYLO ale už mam davno nový v tom je ten forek víš?Aspon mě Janička přemluvila bych to starý konečně smazala,ano uznavam že je dobrá že ho našla,ale sice už starý ale našla.A stím klesnutím hluboko si stojím za svým,copak je nějakej tajnej agent aby hledala takový věci a cpala se do našeho soukromí?To bych chtěla vidět tebe kdyby sem srala tvoje věci to by se ti moc Michálku asi nelíbilo že?Co kdyby nam Janička třeba dala svůj e-mail nebo libko?tež bychom ho radi viděli když ona vermomocí musela to naše najít *13* *8*
      • Re: Re: Jana trapka

Jak si najednou všechny fotky z libimseti smazala-sem tě totálně setřela *15*
        • Re: Re: Re: Jana trapka

Do pr....ja nemam libko sakra!Nepatřím mezi ty lidi,kteří se musí na libku ukazovat(nic proti....)A kdybych měla kluka,asi bych o tom něco musela vědět hochu.... *15*
          • Re: Re: Re: Re: Jana trapka

hele už toho mám dost je to trapný
  • Upf.. lol by mě zajímalo, proč si myslíš, že jsme ubohý samotný ošklivky? Pro vaši informaci holčičky: jaksi teď sólo nejsem, mám mooooocinky ráda svýho drahouška, a můžu ti říct, že nepochybuju o tom, že lecjaký kluk by se otočil spíš za námi, než z

Upf.. lol by mě zajímalo, proč si myslíš, že jsme ubohý samotný ošklivky? Pro vaši informaci holčičky: jaksi teď sólo nejsem, mám mooooocinky ráda svýho drahouška, a můžu ti říct, že nepochybuju o tom, že lecjaký kluk by se otočil spíš za námi, než za tebou, ale to soudit nemůžu, ptž jsem tě nikdy neviděla, a ty mě taky ne, takže si ty kecy vynechej. MUCK (ps: emo nejsem, ale vy stejně nevíte, co to je, takže vám to ani nemusím říkat) *13* *13* *13*
    • Re: Upf.. lol by mě zajímalo, proč si myslíš, že jsme ubohý samotný ošklivky? Pro vaši informaci holčičky: jaksi teď sólo nejsem, mám mooooocinky ráda svýho drahouška, a můžu ti říct, že nepochybuju o tom, že lecjaký kluk by se otočil spíš za námi, n

no když ty takhle tak já takhle:z mail co ste tady nechali sem si dala práci vás sehnat...a našla sem libimseti-nevím teda,která z vás to ted psala,ale tipla bych si že ta ošklivější(proč by to taky psala ta celkem OK) www.libimseti.cz/nikous22 ...hej lidi prej má kluka *1* *1* *1* *14*
  • fuck off

Tywoe tak ten s tou vlnou na hlavě je fakt na pěst!!!!!!. Jednu bych mu vrazil ze by mu snad ta vlna na hlave konecne klesla!!! Takovýhle jelimany a jelita přesně jak vypadá on už od pohledu nesnášim at zpívaj jak chtěj.já miluju metal a takovýhle kokotiny a jelita sou pro mě dementi!!!!!!
    • Re: fuck off

zbila bych *1* *1* *1*
  • ??

oni mají koncert v brně v listopadu jo??? to ani nwm.. hm.. *1* *1* *15*
    • Re: ??

jj mají,už mam taky listek,zatím to není moc oicialni a zatim se o tom nikde nemluvi(alespon jsem neslyšela)ale upe moooc se těším *14* *14* *14*
  • ste píči

kráávy stejně sou us5 sračky!!tak si polibte prdel!!!!kurvy hnusnýý bleeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!už sem nikdy nevlezu fuj fujjjjjjjjjj!!!píčy aRock je nej si říkejte co chcete vaše kydy sou mi volný! *15* stejně ty sračky us5 nesahaj Rocku a ni po kotníky!!!zkebněte vy cuchty!!!!!!!!kravý zmrdanýýýýýýýýý!!!!!!!sboehm vy trapky!!!!! *15* *15*
  • UŽ DOST!!!!!!!

TY MAS CO RIKAT TY KRAVO NAMYSLENA CO MY POSLOUCHAME DO TOHO TI JE UPLNY HOVNO !! *8* TAKZE SE SEBER A VYPADNI SI POSLOUCHAT TEN TVUJ ROCK A PUNK TO JE UBOHY !! *1* NEJSES NAHODOU TAKY TO TRAPNY EMOO!!?? *16*
    • Re: UŽ DOST!!!!!!!

loool emo nejsem ty čubko!!! *15* *15* sama seš mrdka bo posloucháš takový komerční sračky jako US5!!!fuuujjj to je ubohýý aRock je nej ty cuchto nevomrdanaá!!! *14* *15* fuuuuuuuuuuj píčy zasraný to vás sere co když má někdo jinej názor!! *15* *8* už sem nikdy nevlezu..je mi z vás an blitíí!!!čuzy!!! *10* chcípněte do rána vy krávy a US5 sváma!!! *14* *1* *1* *15* říkám:takový trapky jako vy mě nerozhoděj!!kurvy nechutný!!!zalezet do kanálu azkebněte tam primitvní coury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *15* *15* *15* *8* *8* *15*
    • Re: UŽ DOST!!!!!!!

hele ty mrdko!!!! *5* co si tady tím dokazuješ?je mi z vás nablití *9* obtěžujem snad vaši oblíbenou kapelku? *14* *14* *13* *13*
  • Proč se hádat?

Končim s tím, se s tebou hádat, vždyť je to jedno, vy budete poslouchat ty podivný skřeky-och pardon, nebudu vás zlobit, nádherný čistý zpěv chlapce s vlnou a pozorovat jejich ladné pohyby,a my si budeme poslouchat to řvaní Chestera, Jareda a Patricka. Do toho nám zahraje melodii Pete a budeme všichni jako v ráji. *4* *4* *4* tak to vidím já
    • Re: Proč se hádat?

ty seš tak trapná....hej dívejte lidičky:prej:už se nebudeme hádat a sami si tady začaly něco dokazovat:))))))) *14* *4* taky bych si tipla,že sou to 2 osamělé ošklivky *1* *15*
      • Re: Re: Proč se hádat?

...zoufalky!!!!se tady ještě obtěžuješ hlasováním příspěvků k 5 a tvoje k 1 ?tak ubohá *8*
  • Lol ach ta Jana :-D

Tady je někdo seběvědomej:-D a navíc ty skupiny *1* *1* aspon kdyby ses trefila *1* *1* *1*
    • Re: Lol ach ta Jana :-D

Taky ti přijde Jana jako trapný jméno? Sry nic proti tobě a Richiemu *13* doufám, že to dáš někdy dohromady s ním (pz.aut. Richie je teplý jak vařící poleno a taky tak tanči, tak aď neroztaje Jana) *13* *13* *13*
      • Re: Re: Lol ach ta Jana :-D

Ja myslím,že vam to výjde,ptž teplouši trapky přitahují....
        • Re: Re: Re: Lol ach ta Jana :-D

díkec holky *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Lol ach ta Jana :-D

nemáš zač *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit