Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Mám je stlašně moc ráda

tohle sou věřejné stránky, může sem kdokoli... :)
  • Re: Re: Re: novej člen

páni z vašich duchaplných konverzací se mi točí hlava.. jako kdyby nestačilo že o těch přihřátých hošánkách tady mluvíte jako o té nejlepší skupině.... prostě z některých lidí fakt žasnu.....
  • Re: Re: Re: Re: Re: hnůjj us5

kdyby neco tak ja je ted moc neposloucham a ani nemusim takze drz hubu!!vis mozna sis toho vseho nevsimla protoze ses fakt dost uboha!a kdovi co poslouchas ty,ty pico!!.ty mas asi fakt v te hlave nasrany nebo co.*13*a ze me tohle vsechno pise zrovna takova nula jako ses ty!se na sebe podivej vzdyt zde jenom vsem prekazis!tak vodlez a vsechny zde neser!ze ses vubec narodila,chudaci tvi rodice! *13*

fakt?že jsem si toho ještě nevšimla *5*
    *15* jestli mě chceš nasrat musíš si vymyslet něco lepšího...nikdo mě tu ničim nesetřel aviám moc dobře co mám psát, to se neboj! tak zmlkni pizdo a pakuj posloucaht tyto sračky z tvojí prdel vytažený *8* FUCK *9*

hele vylizana pubertacka ses tak akorat ty!!!nevim co sem lezes stejne te akorat kazdej setre a ty pak nevis co mas psat ty chudero!!viz.ubozacko *13* *5*

haha hahah háááááááááááá *1* to mělo být vtipný nebo o co se pokoušíš? když se nevyznáš v tom na koho reaguju tak radši drž hubu...o sobě sem to neříkala takže tohle ti trochu nevyšlo....US5 sou sračky pro nevyzrálý pubertačky jako si ty! páá a měj s e krásně *14* *14*
  • Re: *20*

NO TO SE ALE NEMUŽEŠ DIVIT KDYŽ MU V TOM BRÁNÍ MÁMA JE HROZNÁ PREJ JE CHTĚLa poštvat proti sobě no já to nechápu si hraje na jejich manažerku nebo co? *7*
  • Re: Re: *20*

co udělala jeho matka ? o tomhle odchodu Vince a Izzyho jsem nevěděla a zjistila jsem to až dneska . x( Mám je moc ráda a je mi jich moc líto . x(
  • Re: Re: Re: novej člen

jo je to fór *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: dementi

*9* já tě neprovokuju *1* to si myslíš ty a víš co radši drž hubu nemáš to v hlavě v pořádku *5*
  • Re: Re: novej člen

AHA *1* *1* *1* *1* Tak ten mě dostal *1*

no ses piča mi to vime!!njn! *13* *1* *13*
  • Re: Re: novej člen

tak je to fór nebo ne?? *7*
  • web

http://us5mileycashleyt.blog.cz/
  • Re: Hlasujte pls

a nezapomeňte na mou stránku-www.jangczpjeng.blog.cz
  • Re: *20*

Izzy už se naštěstí vrátil *14* *14* *14*
  • Re: novej člen

je to APRÍL *1*
  • Re: novej člen

Taky jsem o tom slyšela.To mi nemůžou udělat.To neeeeeeee co když se do ní zamiluje Richie co pak?Asi se picnu *1*
  • novej člen

Ahojky, tak už maj prej novího člena. Asi někoho zklamu, ale místo kluka vybrali dívku.
    Jmenuje se Alicia Benes, je jí 19 let a pochází z LA. Dokonce se začíná dělat na jejím profilu na MySpace. Ještě tam není moc informací, je tam jenom jedna fotka a malé info o ní. Prý co nejdříve se tam objeví nové fotky a více info. Musímesi tedy počkat a uvidíme co se bude dít dál!

Bože, vážně nevím co na to říct, tohle budu dlouho rozdejchávat a už vůbec neusnu =(.
  • Hlasujte prosim

Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit