-
Re: A DOST::!!!
přesně... prostě US5 4EVER!!! -
Re: us5
MAS PRAVDU JSOU NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ NA SVETE,A TAKY JSE MI HODNE LíBI RICHIE. *14* *3* *14* -
Re: buzny
dalsi z tech ubozaku, podle kterych ma byt kazdej kluk buran... se odstehuj do prasela p****co -
tak běž do piče a zavolej si psychyatra měla by ses už léčit.US5 jsou nej. a když máš jinej názor tak bud tak hodná a nelez sem nikdo tě tady nechce. -
Re: :-((
presne....kazdy odchazi a pak prichazi...uz je neposloucham...nejvic me ae nasralo ze odesel Chris -
:-((
De to s nima z kopce..už to není,co to bývalo *9* -
A DOST::!!!
tak...a dost si ty vaše DEBILNÍ keci strčte do PRDELE nikoho NEzajímaj stop proč sem lezete když se vám nelíběj.....hmmm??us5 sou NEJlepší a už toho hodně dokázali narozdíl od vás DEBILŮ xĐ *1* *8* *16* *5* *13* *10* -
Re: Luciferka753
naprosot souhlasíííím Lucííí -
Re: Re: buzny
já s tebou naprosto souhlasím máš úplnou pravdu us5 jsou nejlepší skupina na světě a už toho hodně dokázali a ti co tady píšou ty kraviny tak akorát závidí -
TAK a mám toho akorát tak dost! JSTE NORMÁLNÍ? NEPOTŘEBUJETE PSYCHIATRA??? VY JSTE VŠICHNI ÚPLNĚ MIMO, JSTE UBOŽÁCI, KTERÝ V ŽIVOTĚ HOVNO DOKÁZALI A BUDETE JE TU POMLOUVAT??? ONI MAJ STA TISÍCE FANS PO CELYM SVĚTĚ, UŽ TOHO DOKÁZALI DOST A JEŠTĚ DOKÁŽOU, JSOU TALENTOVANÍ a jako kvůli tomu, že se oblíkaj STYLOVĚ JIM VY BUDETE ŘÍKAT BUZNY??? TAK SI NECHTE SVOJE "CHLAPSKÝ" HADRY ALA BEZDOMOVEC A TÁHNĚTE DO PRDELE! MOJE TRPĚLIVOST JE U KONCE, protože parta takovejch UBOŽÁKŮ NEBUDE URÁŽET NEJLEPŠÍ SKUPINU NA SVĚTĚ!!!
US5 ARE THE BEST 4EVER!!! -
buzny
teply samponsky buznicky. nechapu jak se to nekomu muze libit. Chlap má bejt kurva chlap a ne se oblikat a vypadat jako holčička. -
Re: ty vole
VIS CO NASER SI JE URAZET NEBUDES *16* *16* *16* -
us5
US5 to je upa..nej skupina moc hlavne Richie moc miluju.. *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: nej skupina
samozdřejmě že máš pravdu,us5 jsou nej nej nej nej... -
jedinej, kdo je tady vymatlanej, seš ty a další ubožáci, co neumí nic jinýho, než pomlouvat! a neboj, z tebe by se taky jeden pozvracel xc! *1* takže adios! -
když se ti nelíbíjou tak sem laskavě nelez bud tak hodná. já je mám hrozně ráda je to nejlepší skupina a nemůžu pochopit ty kteří je nemají rádi a lozíjou sem a píšou tady takový kraviny.tak bud tak hodná a nelez sem nic jinýho na práci nemáš? -
ty vole
vy jste nejaci vymatlani us5 je strasny *16* je to akorat hromada samponaku co si mysli jakou delaj uzasnou hudbu *16* znich by se jeden pozvracel *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: hnůjj us5
dosli ti slova zejo?! *1* -
Re: Re: Re: Re: novej člen
až dokážeš to, co oni, přijď se bavit!
jinak jsi pro mě jen ubožák, kterej neumí nic jinýho, než pomlouvat. a nad takovýma lidma zas žasnu já. takže si zbal svoje trapný kecy a táhni! -
Re: Re: Re: Re: novej člen
Hele když ti vadí tak proč sem lezeš?!jo a ti "přihřátý hošánci" nebo jak si jim to řek nejsou rozhodně víc teplejší než ty!!!!!!!!jenom jim sprostě závidíš no po tobě určitě ani pes neštěkne *16*