Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HaHa

Ha ha ha ha projeli to projeli!!! *1* *1* *1* *15* Dobře jim tak. Dneska mi už náladu nic nezkazí!!
  • sdds

aho hlasujte us5 VEDOU O 8 HLASU TAK HLASTE PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM AT TO VYHROU
  • sxsx

prosím hlasujte rasmus vedou o 4 hlasyyyyyy *9*
  • Re: podpořte US5

jasný jsou NEJLEPŠÍ, nikdo na ně nemá! musí vyhrát! *14* *14* *14*
  • podpořte US5

hej lidičky podpořte US5 v dnešním Duelu .... jsou přece lepší a tak pište smsky
    ve tvaru *DJ mezera US5 na číslo 900 11 15*
  • sdsdf

posílejte všichni dneska v průběhu DJ divák SMSKY ve tvaru: DJ US5 na číslo: 900 11 15
  • Re: Re: DUEL Óčko

tak se neozývej ubožačko (btw neumíš ani napsat svoje jméno XD), taky to bylo myšlený pro fans USíků! ale hezkej pokus no XD seš k smíchu XD

tak proc jsem chodís nikdo se te na nic nepta

běž do piče a nelez sem když jseš na ně taková není na tabe tu nikdo zvědavej. já teda smsky rozhodně posílat budu. *4*
  • Re: DUEL Óčko

No fuj!! To bych si radši prsty polámala než abych posílala takovým debilům SMSky! *1* *1* *1* *15* *15* *13*
  • DUEL Óčko

posílejte všichni zítra v průběhu DJ divák SMSKY ve tvaru: DJ US5 na číslo: 900 11 15!
  • Re: Re: RE:očko

jj já taky budu posílat hooodně smsek *4*
  • Re: RE:očko

Já tam tedy budu posílat smsky , protože tam nemůžu *3* *3*

No tak tam pošli smsky
  • Re: us5

? v jakejch top skupinách?
  • Re: Re: Re: RE:očko

no to jsou teda milionkrát lepší než Rasmus, páč US5 jsou upa NÉÉÉJ! *14* *14* *14* *1*

to teda máš pravdu musí to vyhrát,jsou lepší než rasmus. tak ten kdo tam může tak tam prosím dojděte a podpořte je co nejvíc to půjde at vyhrajem.
  • Re: RE:očko

omggg já kdybych mohla, tak tam zajdu hned ×( hey ale fakt tam někdo dojděte pllls, USíci to musí vyhrát!
  • RE:očko

ahojky holky už jste o tom slyšely? 10.6 na očku v dj divákovi se uskuteční souboj mezi us5 a the rasmus. a ovlivní to jen ti kdo přijdou ve 14:30 do očka tak doufám že to vyhrajem. tak jen prosím ti co můžete tak tam prosím zajděte at to vyhrajem. ti kteří vyhrajou tak bude o nich speciál. a to si přece nemůžem nechat ujít. vydte holky?
  • Re: us5

no to teda máš pravdu je to velká škoda *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit