Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Chliv

no presne *1* *1* traparna *1*
  • Re: Chliv

Jak uz tady jednou padlo, timhle nas nenaseres, takze se musis snazit a vymyslet dalsi tvoje chytry prispevky, hlavne co nejvic nadavek ze? *1* *1* *1* *1*

co ze jsou??? kokoti vyjebani??? no a co ses v tom pripade ty, kdyz se zmuzes akorat napsat nejakej nesmyslnej ubohej prispevek? *1* *1* *1* podivej se co dokazali oni a jeste DOKAZOU a podivej se co jsi dokazala ty *1* takze zavri hubu *1* nikoho tady nezajima nejaka zamindrakovana trapna ubozacka, ktera dokaze akorat TOHLE *1*

víš co tak běž do piče ty tvoje přihřátý kecy tady nikoho nezajímaj tak sem nelez. jedinej kdo je tady pojebanej a skurvenej seš akorát tak ty.jo a dement jseš určitě taky protože jinak by si sem nelezla.tak nás už neotravuj nikdo tě tady nechce

ty ubožačko jedna, seš akorát tak k smíchu, víš?! XDDDDDDDDD jesi si myslíš, že tim tady někoho nasereš, tak se nech vyšetřit XD, ale to se nech i tak, protože ten tvůj "inteligentní" příspěvek je tak na úrovni houpajícího koně a to ještě milionkrát hůř XDDD jáj já už se nestačim divit jak ty lidi (jesi se tomuhle teda dá říkat člověk) jsou dneska pitomý, trapný a ubohý omg XD ale nebudu se snižovat na tvojí úroveň XD no tak jsme si hezky pokecaly, sbohem XD nebo spíš.. bez boha! XDDD

Tak proč jsem lezeš nokoho to tady nezajímá jsou rozhodně lepší než ta to tvoje tak si táhni a nelez sem
  • Chliv

Jsou to kokoti vyjebani, haved pojebana skurvena, Nenavidim tenhle typ muziky. Jsou to HOVADA, HOVADA a jeste jednou HOVADA. Velky smradlavy lejno, ktere vysere kravka na nejaky louce si vic vazim nez tuhle tlupu zaostalych dementu. hOVNA TO jsou.
  • AS FÁÁÁÁÁÁJF :D

US5 jsou uplně nejlepší jak já je miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • sdsds

http://tus5.blog.cz/0904/oficialni- cesky-fanclub#komentare http://tus5.blog.cz/0906/knizka-ane b-kolik-fans-maj-us5-v-cr#pridat-ko mentar
  • yxa

http://www.ujdeto.cz/ pro věrný fanoušky US5 hlasujte prosím písnička Friday je na 37 miste a písnicka Endless Feeling je na 47 miste a pozor tokio hotel vedou takze hlasujte *1*
  • Re: axasx

no dyt jo to my tady vsichni vime to oni jsou ubohy jim nikdo na ty jejich rasmus nenadaval. takze no comment a uz neresit nespadneme snad na jejich uroven.
  • axasx

Ja nevím proč se všichni hádáte oni jenom zavidej ze maj US5 to lik fanousku a ke vsemu jsou v top skupin na 4 miste a kde jsou Rasmus?
  • Re: Re: <3

Jo to teda Ted zrovna koukam na tubku na video z The Dome jak tam je Gone a As good as it gets omg dokonalost já zas nemuzu *1*
  • Re: Re: Re: Re: HaHa

přesně tak! ať se z toho klidně poserou a zahltí těma svýma nesmyslnýma příspěvkama celou diskuzi XD mě je to upa jedno, páč oni akorát ukazujou, jak jsou ubohý ×D my víme svý! ×D US5 jsou nejlepší! 4ever! <3 ×)
  • Re: Re: Re: HaHa

máš úplnou pravdu at si tahnou na diskuzi blbých rasmusáků. nemaj tady co dělat stejne nemaj proti nám žádnou šanci.us5 jsou milionkrát lepší než rasmus a hotovo. a fans mají taky hrozně moc co je podržíjou a oni to víjou.us5 forever *4*
  • Re: <3

přesně přesně přesně, moe slova XD a konečně tam má Izzýk pořádný sólo! ×)))
  • Re: Re: Re: Re: Re: HaHa

To je v poho *4* nejsi náhodou zaregistrovaná na osobnostech?Já ano pod stejnou přesdívkou,tak jestli budeš chtít tak písni tam.At můžem pokecat normálně a v klidu,tady to nemá cenu.

Dík... *1*
  • <3

US5 uplne MILUJU *14* *14* *14* Jsou nejlepsi fakt nikdo na ne nema a hej ja uplne nemuzu z ty pisnicky The One aaa ta je upe dokonala *14* *14* *14* *1* Tak ale oni maji vsechny dokonaly ale tudle jsem objevila az ted *1* A tez jsem upe nejvic happy ze Izzy je zpatky *14* *14* *14* *1*

Když myslíš že mají talent,
    tak já ti to neberu *15* A že dělaj show?Tak když ti ta laciná komedie stačí.......asi jsi nebyla někdy na koncertě třeba Lordů,to by jsi teprve viděla show *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit