-
O mne 2
Dobra, tedy. Odted se budu klidnit aj se svym stadem svin, co tady picujem. Prominte, ze jsem vam nadelal stresy a ostatnim taky. Vite, ja jsem taky maly tucny zakomplexovany imbecil, ktereho uz zivot ani nebavi. Apropo, ja vlastne Nightwish ani neposloucham, posloucham to, co asi nikto tady nepovazuje za muziku, cize veci jako hip hop a rap, ale co uz. Ja i muj chliv svin ted jdeme nekam do vesnice, kde se vyvalime v zumpe, a kdyz nam nekdo dovoli, tak i v hnoji. Apropo, doufam, ze jste si uzili koncert, a doufam, ze mi Tarjuska odpusti. Doufam taky, ze me v Prahe zabije nejaka elektricka. Apropo, atd. -
Re: US5
Přeně lip bych to neřekla *14* -
Re: Re: Re: Re: Praha
Ahoj. Z něho si nic nedělejte ten chodí skoro po všech diskusich o skupinách a uráží je tam. A já sem tu jen proto, protože sem se rozhodla podívat se i tu jestli tady taky byl trapák. jinak já se o US5 vůbec nezajímám ale proč by sem tu na ně měla nadávat je to váš názor na hudbu takže čus *5* -
Re: Re: Re: Praha
já bych na něj vůbec nereagovala! =DDD -
Re: Re: Praha
holky ten dlouhej text pod mojím jménen psala moje mamka tak abyste si nemysleli že jsem to psala já. *4* -
Re: Praha
člověče chlape vzpamaatuj se..když si tak vzdělaný a chytrý člověk,tak proč se staráš mládeži do života.jakej maš duvod? to tě baví ty děcka provokovat? pokud ano tak mi promin ale ty tvoje tytuly máš neopravněně.jsem maminka jedne dívenky co sem chodí.a má tuto skupinu rada..já ji sice taky nemusím ale nebudu jim kazit radost.oni mi taky neuráží zpěváky a skupiny ktere mám ráda..nebo tobě snad někoho pomlouvají? nech ty děcka na pokoji..a neprovokuj.budeš se divit aš tě pošlou do hrobu.nechovej se jak vzdělaný blbec.ve tvem věku to nemaš zapotřebí.a pamatuj tytul není všechno.když se podle toho nechováš. *9* *9* -
Re: Re: Praha
taky si myslim, že by měl vyhledat nějakou odbornou pomoc.. :D -
no a nejseš tak trochu duševně zaostalej proti nám a klukům z us5 jseš dost starej.seš horší jak malý děcko radči běž do hospody nebo rovnou na psychyatrii a nás nech bejt. -
Re: Trapný fans!
Ahojky lidišky Us5 sou super a ty co tu píšou ty hnusný komenty ať se dou vysrat !! Jako žádný GaYoVé to nejsou a jestli si to myslíš tak seš fakt vážnej případ !! Víš proč ?! Protože kdyby to byli gayové tak proč by např. Jay měl přítelkyni ?! Ještě k tomu modelku ?! Drž klapačku jo a vyfič odsud !! *1* -
Re: Re: hlásni pro US5
no na tý adrese =D zaškrtneš US5 a dáš abstimmen -
Re: hlásni pro US5
A kde mam pro ně hlásnout -
A co já s tim -
Re: hlásni pro US5
jasně že jo! US5 je všechny rozdrtííí! =D *14* *14* *14* -
Praha
Takze par info o mne. Jsem z Prahy /Žižkov/, mam 53 let, pracu mam v jisty bance. Mam 2 univerzity a doktorat. Na net vsak jdu vzdy rad, je tady anonymita. Muzu si sem psat ty svoje dementni dusevni vyplachy a ty moje sprostarny. A pičovat a kritizovat budu furt : to me kurva bavi. -
Re: Vyplach
dvanactiletej hoper :-D -
hlásni pro US5
pls hlasni pro us5
http://www.thedome.de/dome/pol ls/p:1794 -
forever :-***
US5 jsou proste nejlepsiii na svete *14* *14* *14* FOREVER the beeest *14* *14* *14* -
Re: Re : Richienga
tobě to taky nikdo neříkal! *1* -
Re : Richienga
Ja hlasovat nebudu, to si kurva vyhodte z hlavy. KROCH KROCH KROCH -
RICHIE <333
hey hlasujte pro Richiehooo tady: http://www.maedchen.de/umfragen/Sta rs-Stars-Wer-ist-der-suesseste-Prom i-Boy-_95115.html (smazat mezery)! a jinak Richie vede! *14* *14* *14*