-
Re: Re: Re: Re: Re: fuj
Přeeeeeesně...:DJsou to ...... *1* -
Re: Hlásek
jj urco hlasnu =é) -
Re: Re: Re: Re: Re: člen
no já čuměla jak debil na toho Toma, páč ten vypadal fakt jak buzík... ten výraz prostě úplně totálně! :DD hrůůza ještě že ho nevybrali :D ale jako když vybírali Caycíka, tak zvolili úplně nejlíp jak mohli! :D -
*1* *1* v pohooo :DD -
Re: Re: Re: fuj
PŘESNĚ, zpívá tam jenom jedna :DD hlavně že "maj talent" XDDD -
Re: Re: Re: Re: fuj
no jako přesně, ale hlavně že ona má kecy na US5 XDD je to k smíchu *1* -
Prosim tě.Oni jsou slavný jen tim jak jsou hezkýýý a tak...Jinak nic! *1* A jak tancujou jako děvky jako to se Ti povedlo Leni -
Re: Re: fuj
tak s tímto taky souhlasím tam zpívá jen ta nicol nebo jak se jmenuje a zbytek se tam kroutíjou jak děvky. nevím naco jsou skupina když tam zpívá jen jeden člověk to fakt mi hlava nebere *4* -
Re: Re: fuj
tak tohle si napsala skvěle kroutit se jak děvky tomu se nedá říct tanec. *4* *4* *4* -
Re: fuj
ae jenom jedna umí zpívat ostatní snad ani nezpívaj -
Jééééžiši co to je za Smajlíka já jsem chtěla dát smějicího...:D *1* *1* Pardon -
No žejo...Ale jako....:DJsou aba dva rostomilý i ten třetí...:DNo a ten Jay já když sem ho viděla koukala jsem s otevřenou pusou..:D *1* -
Nee já taková nejsem ani nebudu..:D *13* -
no tak nebudeš se snižovat na jejich úroveň, ne?!... XD -
jooo přesně, nejlepší bylo když tam byli 3 Chrisíci :D no teď už jenom bohužel dva, ale i tak *1* ale ani jeden si tak neříká *1* -
No přesně tak...Stačí že tam máme hooodně Chrisíku v Us5..:D *1* *1* A mít dva Jaye to by bylo už přehnané..:D -
Re: Re: Re: Re: fuj
No jo no...Takový lidi nemam moooc ráda..:DJá je taky třeba neurážim...Třebe jenom vduchu ale nemusim to hned psát všude co s toho pak mají hovno..:D *1* *1* -
no vypadá to tak... *1* -
no ten Jay to jako.. no.. ehmmmm XD a navíc mít ve skupině dva Jaye? to jako nééé! XD Jay je jenom ten náš úúúžasnej Jayík! *1* *1* -
Re: Re: TOP 6!
Hm asi ne..:D *1*