Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • !!!!!

tyhle sračky ještě existujou?!
  • new člen

US5 maj novýho člena supeeeer už jsem se nemohla dočkat *14* *14*
  • Re: Re: HaHa

co to je TR *7*
  • New člen už je !

Takže nesu zprávu nový člen už je!Jmenuje se Jason a je podobný Mikelovi všechna videa si mužete shlédnout na blocích o us5 napřř. Chris-Ewuska.blog.cz
  • us5

ja mam snima povleceni a tasku a penal a obali a mikynu a 46 plakatu a hodiny a desky a tuzky gumu pravitko a notisek *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* a samolepki a cd *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15*
  • us5

drz tlamu kraaaaaaaaaaaaaaavvvvoooooooooooooo a pico *1* *1* *1*
  • us5

vite ze cayce zpiva na plejbek *8* *7* *7*
  • us5

je to CAYCE *10* *5* *16* *8*
  • us5

to kdo to rika ze sou trapaci tak sou pekny paka *14* *1* *13*
  • Nechte toho

Dobře diskuze není jen na chválení ale i na kritiku ale ne že na ně budete nadávat jen napište že se vám ta hudba nelíbí a bude to ok každý má svuj názor ale plsss ne nadávkami jako buzny debilové trapáci
  • Ahoj

Ahoj prosim juknete se na muj blog:http://us5jsousuper.blog.cz/
    Hodně to pro mě znamená
    PROSÍM *9* *9*
  • Re: Re: Re: trapaci

presne tak xD nelez sem *10*
  • Re: Re: trapaci

jn
  • Re: trapaci

no ono je spíš trpané to jak to tady každej píše jaký to sou trapáci co vám je všem po tom když se ti nelíběj tak sem nelez já vím, že se to tu furt řeší
  • trapaci

uz to josu trapaci dlouho nemeli zadnou pisnicku upe trapaci a porad tam nekdo odchazi *5* uz jsou nudni
  • Re: chris

Ty si asi nečetla články že?Chris odešel protože trpěl nemocí která se jmenuje syndrom vyhoření a kdyby v us5 pokračoval mohlo by ho to zabít navíc chtěl dodělat školu
  • chris

chci chrise s5! *10* proč odesel ze skupiny *7* chrisiiiiiiiiiiiiiiiiii *14* *9*
  • us5

nevim když jse vam nelíbí proč jsem píšete uražky oni jsou super a je to každyho vec komu se co lidi urzky ja nesnašim *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *1* *1*
  • Až v říjnu lidi

Novýho člena se dozvíme až v říjnu psali us5 více na milovnikblogu.blog.cz
  • Re: Re: Re: Re: fuj

*1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit