-
Re: Re: Re: Re: člen
No já bych tam chtěla mít Diega,pac toho Jaye jako fákt ne...Ale jako ez urážky...:d *1* -
Re: Re: fuj
Asi tu nacvičuje jak je drsná *1* *1* ...:D -
Re: Re: Re: člen
no já si to taky myslim :D ale taky nevim, ale on by tam s nima byl podle mě dobrej :D -
Re: fuj
talent kroutit se jak děvky? XD US5 uměj zpívat, tancovat a i chováním jsou naprosto úžasný, tak si dej nějakej prášek na uklidnění a příště si lez na diskuzi těch svejch, nechápu co tady nacvičuješ jako! XD -
Re: fuj
Tak si di poslouchat Pussycat Dolls A Us5 nech napokoji... *3* -
Hlásek
Chtěla bych poprosit o hlásek Richiemu..
Je tam docela konkurence, např MJ.. ale já budu ráda za každý hlas =) Je to už Finále SONI..
Dyštak hlásněte tu:
http://dajulda.blog.cz/0908/fi nale
Díky předem =) *3* -
Re: Re: člen
Ale já si myslim,že to je Diego! *3* Ale nevím -
fuj
tohle je absolutni odpad hudby muze to poslouchat opravdovy retard tyhle slizouny netalentovany,zlate Pussycat dolls aspon maji nejakou hudbu a talent -
Re: člen
nn ještě se to neví =) -
člen
už se ví kdo je z nich novej člen?????????????????????????????? ? -
Re: Re: Re: :-*
já taky -
Re: Re: :-*
no tak já těmhle kecům vůbec nevěřím kdo ví kdo si to vymeslel.a co se týče toho soudu tak te ještě není ani jistej.já vím že většina z vás ho nemá rádo kvůli těm nejasnostem ale měli byste se podívat na to z té lepší stránky. nezlobte se na mě ale já stojím za vinniem. *4* -
Re: :-*
no tak doufám, že to z těch TOP2 vyhrál aspoň ten Diego, toho bych tam ještě snesla... no a Vincent, k němu fakt nemám slov! je to UBOŽÁK a je samozřejmě jasný, že kecá, když to management US5 žene k soudu... takže jako aspoň se ukáže jakej je to ubožák! tohle by neřeklo ani 3letý dítě tvl takovou p*čovinu!!! fakt konec -
maria
jj US5 jsou naprosto boží... neim co bych bez nich dělala... *14* mno jen jsem se chtěla zeptat jestli náhodou nemáte písničku maria ve španělštině jako mp3???? *7* vše moooc díík... zatím čuuus *3* -
:-*
Taky vás tak hrozně zklamal Vincent?? jak teď o Us5 mluví... prý byl od kluků oddělený a vídal se s nima jen málo, bydlel někde na půdě nebo co a nedali mu i tři dny najíst... věří tomu někdo z vás?? já teda rozhodně ne!!! Vincent je lhář a idiot... nenávidím ho z celého svého srdce!!!
a k novému členovi... Karsten to nebude... Karsten totiž vypadl hned na začátku :( což je mi velice líto, protože se mi z těch šesti zamlouval nejvíc... je pěknej a krásně zpívá... no tak třeba se dá na sólo :) -
Re: TOP 6!
ja doufam, ze to bude Karsten!!! -
TOP 6!
Ahojky, na mim blogu jsou fotky a videa šesti kluků kteří byli vybráni, takže jeden z nich bude nový člen US5. Me se nejvíc líbí Karsten.
můj blog: http://us5-my-loves.blog.cz/ -
Re: Re: O mne 2
ne HK ale HH preklik :_D -
Re: O mne 2
xD nejsi trochu starej na HK a rap kdyz mas 53 roku? *1* *1* Jako ja nwm ael moja babicka to taky neposlocha i kdy to pocloucham ja :D *1* *1* *1* -
<3
tak USíci už hledaj new člena =) doufám, že vyberou někoho suprovýho jako je i Cayce.. =)