-
Re: Re: Re: Trapný fans!
jo vincent je neeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjlepsiiiiiii a moccccccccc ho miluju je uplne super moc bych si prala se s nim sejit -
Re: Re: Trapný fans!
bezte vsichni do prdele vy skurvinsini a neserte me kdyz se vam to nelibi tak sem neloste a nenicte blog ju -
Re: Re: Trapný fans!
Holky nevšímej te si ho/ji
Jenom závidí,když nemůže být tak hezký/á jako US5,tak otravuje ostatní....Asi se mu/jí uleví xDDD -
Re: jo!
nic se tu nerozpadá....tak bud ticho jo?!?!?!?!? *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: hnůjj us5
píčo *15* -
Re: Trapný fans!
vzdycky me pobavi, jak kazdej pise ze se rozpadnou a pritom to pise jenom proto, ze si to preje... nevim co si chces dokazovat ale tady to nikoho nezajima... ja treba nejsem pubertacka... a uz ani pubertak ale posloucham je a vubec me nezajima kdo co rika... a jestli mas problem tak si ho nech pro sebe... a ze maji ucesy ktery ty si neumis ani predstavit? tobe asi vadi ze mas holou hlavu a muzes si ju mozna tak prejet lestenkou ne? sasku si absolutne MIMO *3* *13* *5* *1* *15* -
Re: Trapný fans!
prosim tě zavři tu svojí ukecanou držku, hovno víš twl! až na to, že se nikdo nerozpadá, jenom se řešej problémy a to je normální, ale to ty nemůžeš vědět, protože seš úplně vypatlanej! jen tak mimochodem, gayové ani namyšlenci to ani zdaleka nejsou, nic o nich nevíš a kecáš tu sračky! zalez někam do hnoje, ty ubožáku! :-!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: hnůjj us5
taky si rikam! *1* -
Trapný fans!
*15* *15* *15* Prej: Jsem totálně psychicky na dně.. *15* *15* *15* Nj, nějak se vám ta skupina gayů rozpadá! *15* SUPER! *15* Jsou to namyšlenci, s trapně nagelovanejma patkama, anti buzny US5 a jejich fans-uječený vymletý pubiny!!! Kdo souhlasí?? -
Re: http://www.FanFiction.kx.cz/
přesně, souhlasim se všim! -
Re: Re: Re: Re: hnůjj us5
*1* jasně no uplnej ster *15* -
http://www.FanFiction.kx.cz/
Heej, fans, to chce klid a čistou hlavu :)) Taky jsem z toho odchodu Vinnieho & Izzyho byla špatná, ale... já věřím, že se vrátí :)) Izzy už je téměř zpět a Vinnie? Toho dostanem zpět stejně tak jako jsme dostali zpět před několika lety Richieho :)) Us5 budou zase Us5 :)
PS: Těch, co tu nadávají, si nevšímejte.. holt když už jednou existujou lidi co se nedokážou trochu zamyslet, nikdo to nezmění a takové lidé tu budou furt... a pravé fans na jejich kecy nedají... když je baví ztrácet tím čas.. co my s tím naděláme...
Je pravda, že každej má svůj názor... někomu se usíci líbí, někdo je nemusí.. ale to se dá říci i slušně, nemusí jim kvůli tomu nadávat... by mě zajímalo, jak by bylo jim kdybychom jim začali nadávat na lidi, které milují... ^.^
Us5 4ever <3 -
jo!
*14* *14* *14* *14* už se vám to rozpadá *14* *14* *14* -
!!!
Izzy ale zkončit NECHCE!!! Jay teď psal zprávu, že poslední, co Izzy chce, je se obrátit k nám zády a opustit US5, takže on se VRÁTÍ!!! a taky v tý zprávě naznačil, že za to fakt může Vincovo matka, takže nemyslim si, že on se chce sám dát na sólovou dráhu... -
neprezijeeeeeeeeeeeeem
ale vsetko co pisete je pravda... je to vsade ze vince a izzy odisli... ale vince neodisiel pretoze mu to rozkazala mama ale on chce mat solovu karieru a nahrava svoje cd... zas*an maly ich v tom nechal... a potom nastali problemy v skupine a odisiel aj izzy ale jay je s nim v kontakte a riesia to izzy sa este len rozhoduje ale podla mna len nemali cas uverejnit nekde ze je uz prec... vsetko tomu nasvecuje... dajte si http://us5-sexy-hot-boys.blog.cz/ *9* *9* *9* -
To neni možnýýýý
Pane boze ja se snad zblaznim.Vinc a Izzy odesli?Ze si delate jenom srandu to prece neni mozni.A jestli jo usporadame nejakou petici nebo protest nebo neco tykoviho nemuzem v tom prece Richieho,Jaye a Cayceho nechat ne?Zkuste pls napsat na nakem blogu nebo tak petici ja na compu nejsem tak dobra a v tehle vecech se nevyznam pls musime je zachranit. Kdyz tak se ozvete na Icq 391791816 *9* *9* *9* -
ahojík
http://kunce-hitposky.blog.cz/0902/ vyberte-pisnicky-do-1-kola hlasuj tu pro us5 -
NADĚJE
HEJ!!! nic ještě neni jistý!!! Izzy se možná vrátí, MUSÍÍÍ prostě (on v tom kluky nenechá) a Vinniemu to NEJSPÍŠ zakázala jeho zas*aná matka! ale musíme je dostat zpátky!!! -
Re: konec
to mne by to taky zajimalo *7* -
Re: US3
Kdyby jsem jim mohla pomoct víc než jen podporovat chudáci i když podpora je dobrá a hodně velká budu je moc podporovat