Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ???

suprrr kapela a kdyz se vam nelibi ntak se nelezte proc sem lezete kdyz nesnasite us5???
  • Re: 4--EVER

to sme dve
  • Re: holky já nevím...

pro tebe plati to stejny jak pro toho picusaka o kousek vic navch ty buzno jedna *16*
  • Re: pičusáci

bez do PRDELE TY UCHILAKU CO SES TY TY HAJZLE VYMRDANEJBEZ SI POSLOUCHAT SVY PICUSE KDYZ SES TAK CHYTREJ *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* PICA SES NIC JINYHO TY KRETENE *16*
  • BRAVO Zlaty Otto 2008

Chceš aby us5 vyhrály Zlatýho ottu 2008?

tak pošly SMS ve tvaru

BR SKUPINA 20

na číslo

9001503

a podivej se na muj blog tam najdes aji co muzes vyhrat http://nejfansus5.blog.cz/0902/pozo r

pls pls pls posilej

*15* *15* *15* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Co to meleš?

Tak pište prosím,homonicí-ať se konečně dovíme,jak to je *3*
  • Re: Re: Re: Co to meleš?

Spíš máj rádi homoušci(buzíci pro neinteligentní lidi):Tokio Hotel!! *15*
  • Re: Re: Co to meleš?

když se tady tak dohadujete,kterou skupinu mají rádi homosexuálové,tak vyhlašuji anketu-pište homosexuálové,kterou hudební skupinu či zpěváka máte nejraději
  • podpořte us5

Podpořte US5 v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • Re: US5

Tak to teda taky nechápu jsou to prostě kreténi
  • Re: pičusáci

nevšimla sem si že sou postižený!to seš asi ty!!když tady píšeš tkový chujoviny!!
  • Re: .....

Ten smajlík tam nepatří jsem se překlepla *1*
  • .....

Hlasujte pro Us5 http://www.myfansite.de *8*
  • Re: 4--EVER

ahojky chapes nekoho kdo sem leze jen aby US5 nadaval?
  • 4--EVER

miluju je *14* a seru na vás *16*
  • US5

Já nechápu lidi co sem lezou kdyz US5 akorát nadávaj.Já taky nenadávam Jonas brothers i když se mi moc nelíběj a ani na jejich stranky nelezu.Tak by to snad mělo být ne..................?Aby každej chodil na stránky které se mu líbý a ne na ty co nesnáší a psát do komentářů blbosti a sprosťárny.A mimochodem US5 NEJSOU BUZNI a jestli si někdo myslí že jo a nadává jim že sou teplý tak akorát závidí a nic o nich neví. I LOVE US5 AND RICHIE STRINGINI *14*
  • Re: holky já nevím...

A vadí ti to snad. Je to věc každého, co poslouchá. Tak se do toho plést nemusíš. A náhodou US5 nejsou žádný buzny. A jestli se tu chceš chválit s tím jak máš vysoký IQ. Tak to nikoho ani trochu nezajímá.
  • Re: Co to meleš?

*1* *1* *1* rozhodně LEPŠÍ a KVALITNÍ skupiny o kterejch ty nemáš ani páru zlato *14* *15* a Eva a Vašek sou stejný sračky jako tydle čůráci přihřátý..todle poslouchaj akorát malý haranti *15*
  • Co to meleš?

ty mas asi dlouhou chvíli co? já fact nechapu ty lidi co sem lozej a nemaj us5 rádi.TAk poč se sakra lezeš? když jen nadavas? co poslouchas ty? evu a vaška ne?
  • Re: Re: Re: hnůjj us5

jo a mimochodem to stim plakatem je uz ohrany,jaktak vidim uzsto jednou psala!!!na strane 7.njn ta skleroza a jeste neco ta holka cos ji to psala ti pekne vytrela prdel!!! *8* tak to ma byt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit