-
???
suprrr kapela a kdyz se vam nelibi ntak se nelezte proc sem lezete kdyz nesnasite us5??? -
Re: 4--EVER
to sme dve -
Re: holky já nevím...
pro tebe plati to stejny jak pro toho picusaka o kousek vic navch ty buzno jedna *16* -
Re: pičusáci
bez do PRDELE TY UCHILAKU CO SES TY TY HAJZLE VYMRDANEJBEZ SI POSLOUCHAT SVY PICUSE KDYZ SES TAK CHYTREJ *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* PICA SES NIC JINYHO TY KRETENE *16* -
BRAVO Zlaty Otto 2008
Chceš aby us5 vyhrály Zlatýho ottu 2008?
tak pošly SMS ve tvaru
BR SKUPINA 20
na číslo
9001503
a podivej se na muj blog tam najdes aji co muzes vyhrat http://nejfansus5.blog.cz/0902/pozo r
pls pls pls posilej
*15* *15* *15* *14* *14* -
Re: Re: Re: Co to meleš?
Tak pište prosím,homonicí-ať se konečně dovíme,jak to je *3* -
Re: Re: Re: Co to meleš?
Spíš máj rádi homoušci(buzíci pro neinteligentní lidi):Tokio Hotel!! *15* -
Re: Re: Co to meleš?
když se tady tak dohadujete,kterou skupinu mají rádi homosexuálové,tak vyhlašuji anketu-pište homosexuálové,kterou hudební skupinu či zpěváka máte nejraději -
podpořte us5
Podpořte US5 v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz -
Re: US5
Tak to teda taky nechápu jsou to prostě kreténi -
Re: pičusáci
nevšimla sem si že sou postižený!to seš asi ty!!když tady píšeš tkový chujoviny!! -
Re: .....
Ten smajlík tam nepatří jsem se překlepla *1* -
.....
Hlasujte pro Us5 http://www.myfansite.de *8* -
Re: 4--EVER
ahojky chapes nekoho kdo sem leze jen aby US5 nadaval? -
4--EVER
miluju je *14* a seru na vás *16* -
US5
Já nechápu lidi co sem lezou kdyz US5 akorát nadávaj.Já taky nenadávam Jonas brothers i když se mi moc nelíběj a ani na jejich stranky nelezu.Tak by to snad mělo být ne..................?Aby každej chodil na stránky které se mu líbý a ne na ty co nesnáší a psát do komentářů blbosti a sprosťárny.A mimochodem US5 NEJSOU BUZNI a jestli si někdo myslí že jo a nadává jim že sou teplý tak akorát závidí a nic o nich neví. I LOVE US5 AND RICHIE STRINGINI *14* -
Re: holky já nevím...
A vadí ti to snad. Je to věc každého, co poslouchá. Tak se do toho plést nemusíš. A náhodou US5 nejsou žádný buzny. A jestli se tu chceš chválit s tím jak máš vysoký IQ. Tak to nikoho ani trochu nezajímá. -
Re: Co to meleš?
*1* *1* *1* rozhodně LEPŠÍ a KVALITNÍ skupiny o kterejch ty nemáš ani páru zlato *14* *15* a Eva a Vašek sou stejný sračky jako tydle čůráci přihřátý..todle poslouchaj akorát malý haranti *15* -
Co to meleš?
ty mas asi dlouhou chvíli co? já fact nechapu ty lidi co sem lozej a nemaj us5 rádi.TAk poč se sakra lezeš? když jen nadavas? co poslouchas ty? evu a vaška ne? -
Re: Re: Re: hnůjj us5
jo a mimochodem to stim plakatem je uz ohrany,jaktak vidim uzsto jednou psala!!!na strane 7.njn ta skleroza a jeste neco ta holka cos ji to psala ti pekne vytrela prdel!!! *8* tak to ma byt.