Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I love you.....Us5

¯`v´¯)I love Us5....♥Richie Stringini
    .`·.¸.·´ ♥♥♥
    ¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
    (¸.·´(¸.·´ (¸.·¨¯`☆ ♥Chris Watrin♥♥
  • Re: Kdo má nejhezčí hlas z us5

no přesně souhlasim s tebou ale ten richie nemá až tak hnusnej hlas vit
  • Re: Kdo má nejhezčí hlas z us5

Já myslím žhe Jay a Izzy *3*
  • Re: SKUPINA!!!!!

Přesně nejlepší chris
  • Kdo má nejhezčí hlas z us5

Kdo myslíte že má nejkrásnější hlas z us5?Já teda osobně myslím že Chris a Mikel *3*
  • Re: Lunetic is best

Proč to píšeš sem?
  • Lunetic is best

Lunetic je nejlepsi :-)))))):-* sou nejlepsiiiiiiiii jseeem jejich nej fanynka :-* *14*
  • ....

Holky poradím vám něco kašlete na anti Us-5 a povídejte si s fans Us-5.Já když na Us-5 nadávaj tka se jim nejradši vysměju do očí a rači je setřu.Serte na ně!! *3* !! Jak říká Izzy:Pozbírejte střepy od anti Us-5 a život jde dál!! *3* A ještě něco vám poradím:SERTE NA NĚ!!!Já vím už sem to psala,ale simvás SERTE NA NĚ!!! *4*
  • .....

Proč je na fotkách jonas brothers?
  • Re: dementi

SKLAPNI! *8*
  • Re: dementi

SKLAPNI! *8*
  • dementi

piče hnusné *9* *9* se pobleju *9*
  • Re: Re: tfujky

ty se ale vylízaná kráva,víš o tom hovno tak si laskavě neber punk(ještě kdybys to správně napsala :D) a metal do huby *15* *9* *9* *9* bych chtěla vidět jak na tohle může někdo pařit takový blitky *15*
    ROCK je BEST toto sou piče *9*
  • Re: sdyxy

přesně tak..oni tam pařej diskofilní Bárbíny *9* a nagelovaný metroušové v růžovejch tričičkách na tyhle slizouny*9* toto je lůza největší *9*
  • Re: Re: GEJOVE GEJOVE

ty seš kurva? *7* *15*
  • Re: Re: tfujky

Hlavně že ty si chytrolínka.Nejdřív se nauč psát a pak si můžeme začít povídat...A mnohem lepší než ty vaši NAGELOVAÝ,SLIZKÝ BUZÍCI...A ty tví kreténi,to je to samý jako JB........za půl roku po nich neštěkne ANI ten PES...takže pa...krásně jsme si pokecali *1*
  • Re: nenávidim ty dementy co je urážej

US5 miluju jsou nej hlavne chris *14* *1*
  • Re: tfujky

jdi se zahrabat s nejakym METALEM nobo pnukem,ANi tomu neni rozmet jenom do toho mikrofonu rvou,fuj hnusny vlasaty pupkaci nevim co na nich videt ... Cerna a cervena , vzdyt to je jako pest na voko boze ..si blba krava .... *15*
  • už mě serete!!

vy je pořád musítě urážet *8* .....děte do prdele s těma vašima kecama *5* nikoho nezájámaj..jo možná takoví idioty jako ste vy *10* ...ste dost TRAPNÝ....vy klikáte na jejich fotky a urážíte *16* vy ste takový labilní mentálové *9* prostě každý má jiný styl nechápu proč to nepochopíte.....vy jen musíte ubližovat___tak si laskavě uvědomte jaký ste kreténi..atd.... *5* myslíte si že ste bůhví jak vtipný??ne to není vtipný ani trošku a nebo jo?jo vlastě jo je to vtipný ale jen pro ty kretény jako ste vy.......takže děte do PRDELE a US5 nechtena pokoji *13*
  • Re: Re: nenávidim ty dementy co je urážej

no tak běž do prdele když se ti nelíbí.nevím co sem vůbec lezete..když se vám nelíbí..a navíc píšete tak hnusný kometáře...tohle jestli není demence tak nevím... *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit