Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blbci...a ne malí!

Hej lidi, jak to můžete poslouchat. Dyť to je jak dechovka...asi si to nechám zahrát na pohřbu! *5*
  • Re: Re: fuj

až na to že nevíš jak vypadám a v životě si mě neviděla tak drž hubu *15*
  • Re: SKUPINA!!!!!

Richie?? Nikdy...ten je do toho moc zažranej!! Ale stejně nejlepší prostě Chris!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A pak Izzy *14* *14* *14*
  • Us5 a Jonas Brothers

Jste trapní náhodou Us5 jsou úžasní krásně zpívají a jsou hezcí iu když je škoda že Mikel a Chris odešli a Cayce je debil, ale ty jejich staré písničky ještě s Mikelem jsou úžasné. S Jonas Brothers jsopu moje nejoblíbenejsí skupina !! *14* *1*
  • Re: Re: Re: Re: ......

ale nevím,jak to počítají,napřed měli kolem 67000,pak 66000,pak zas 67000-to bude asi za nějaké určité období-týden nebo měsíc a každý den odpočítají výsledky dne,který už nepatří do těch 7 či 31 dní
  • SKUPINA!!!!!

Je vidět že to s nima jde z kopce! Nejdřív odešel Michael a teď Chris !!!!
    Chris byl z nich podle mě nejlepší a i nejhezčí!!!
    Náhrady za ně Vincent a Cayce...fakt příšerný!!!!Jsou oba hnusný!!!
    Už se na to ani nedá dívat!!!!

*9* *9* *13*
    Kdo odejde příště?? *7* Že by Richie?! *1* *15* *5* *5*
    Opravdu si myslim že se ta skupina brzo rozpadne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *16* *16* *16* *16*
    A je mi to úpně jedno!!!!!
  • Re: Re: Re: Re: FUCK US5

souhlas, fuck US5 *1*
  • Re: Re: Re: ......

Tka a teď už zase nejsou OMG zakroooooočíme:Us5 vždy v čele!!!!!!!! *14*
  • us5

us5 jsou nejlepší jsou prstě best *14* *14* milujeme vás *14*
  • Re: To snad ne

hale já tě o něco poprosim ano mě už to leze na nervi jak pořád o nich něco řikáte řikej te si to pro sebe sakraa a neřikejte to někomu kdo je má rád už tak laskavě drž hubu jasnýýýýýýýýýý a řikej si to pro sebe ty určitě neumíš o 100% spívat líp než oni
  • Re: fuj

spíš kdybych viděla tebe tak se pobleju *4*
  • richínek i love you

tahle skupina je nej mam jí mocinky moc ráda líbí se mi ty jejich písničky když je viděla poprvý jejich písničku The boys are back a když sem viděla richieho tak sem si je zamilovala nejlepší je richie!!!!!!!:D ale ostatní moc muckuju
  • US5

JSOU SUPER .NEJRADĚJI MÁM chrise ten je super..
  • Re: Re: ......

No přesně tak:D
  • Re: ......

však už dávno jsou na 2.místě-špatný máte postřeh
  • ......

Všechny fanynky US5 POZOR!
    Musíme zakročit,aby se Us5 dostali na 2 místo(Hodebení skupny)
    1. Chodit více na jejich stránku
    2.vymazat se svých skupin the pussycat dolls
    Když tak to pošli dál

PS:Od Ajinky.muck.!!
  • Re: us5

A 1.by asi měl být správně Iron Maiden
  • Miláčci moji

Do týhle ty skupiny kdyz prisel ten silene klasnej kloucek jmenem Vinnie...byla uplna....toto je sqela skupina ploste uplny sladky lizátka xDDDDD *14* *14*
  • miska

super skupina je lepší než the pussycat dolls správně by měli byt na 2.místě *14*
  • Re: us5

Podle mě je nejlepší Chris a Richie a je mi to taky líto že odešel Chris ale pro mě je stejnak pořád nejlepší Chris rychle si ho odepsala teda. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit