Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Jana trapka

a nedělej že máš nový,víme proč sis ho smázla-ale už se s tebou srat nebudu-seš fakt ubohá *5*

víš lidi na to doplácejí a mě se nelíbí co si to tady dovoluješ..........tak sem pomohl=a seš děsně trapná *3*

A přestan laskavě dělat jo?ty maš US5 rad asi tak jako ja s Karolínou tak tady nedělej chytrýho!Kdyby semka Jana dala tvoje libko tak by si sem psal tolik hnusných věcí že bysme se nestačili divit a ted' tady děláš chytrýho????TY máš tu tupou nevýhodu že tě znam tak tady přestan dělat!!!!!! *15* *13* *13*

jo BYLO ale už mam davno nový v tom je ten forek víš?Aspon mě Janička přemluvila bych to starý konečně smazala,ano uznavam že je dobrá že ho našla,ale sice už starý ale našla.A stím klesnutím hluboko si stojím za svým,copak je nějakej tajnej agent aby hledala takový věci a cpala se do našeho soukromí?To bych chtěla vidět tebe kdyby sem srala tvoje věci to by se ti moc Michálku asi nelíbilo že?Co kdyby nam Janička třeba dala svůj e-mail nebo libko?tež bychom ho radi viděli když ona vermomocí musela to naše najít *13* *8*
  • Re: Re: Re: Re: Jana trapka

si ho najednou radši celý smazala=tak to je LOL *1* *1*
  • Re: Re: Re: Jana trapka

hele nikolo psat někomu že klesl na dno a tys sama tu začala psát tyhle hnusárny je fakt nechutně ubohý =>ano jano JE TO JEJÍ LIBKO,tohle se ti povedlo *1*
  • Janička

Víš co Janičko?už je to trapné,přece se nebudeme hádat,vy mate rádi US5,já zas třeba ne,ale už z toho nebudeme dělat kovbojku o.k?Mějte je rádi,milujte je,ja budu milovat někoho jiného a bude klid *14*
  • Re: Re: Jana trapka

Já jse mneřekla že s tím libkem nemam nic společnýho *13* Jen že nyní není moje hochu *5* No ale chudinko tos musela klesnout tak strašně hluboko....to mohou dělat jen ubohé dívenky zamilované do teploušků....(myslím hledání libka a e-mailu)Je mi tě líto *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Hmm

hele ty čubko jedna zasraná jedinej kdo je tady teplej si ty, panebože, at přijedou do brna a né do zkurvené prahy
  • Re: Re: Re: Re: Jana trapka

hele už toho mám dost je to trapný
  • Re: Re: Re: Jana trapka

Do pr....ja nemam libko sakra!Nepatřím mezi ty lidi,kteří se musí na libku ukazovat(nic proti....)A kdybych měla kluka,asi bych o tom něco musela vědět hochu.... *15*
  • Re: Re: Jana trapka

Jak si najednou všechny fotky z libimseti smazala-sem tě totálně setřela *15*
  • Lidi prosím....nechte toho...

jen proto,že jdou podle prozatímní módy ,hned neznamená,že to jsou buzíci....a jestli se vám jejich styl moderní hudby nelíbí,tak nevím,proč se hned do nich navážet...neřešte US5 ,když se vám nelíbí a řešte svoji oblíbenou skupinu!....právě ted tu vaši oblíbenou skupinu někdo pomlouvá,tak mu jděte nakopat prdel a ostatní skupiny nechte bejt......radím vám dobře,tohle už je fak moc *9* .......

tak......a vsadím se,že mi ted zas odepíše nějakej vůl,kterej si to,co jsem tu napsala,k srdci nevzal *5* .....
  • Re: Upe největší vlna na hlavě !!!!

on už tu vlnu ale nenosí *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* .......tu nosilněkdy v době X.....
  • Re: Re: Hmm

...a už je to tady..... *1* *1* *1*
  • Re: Jana trapka

no ona ho sem napsala sama a tak sem si díky téhle informaci dala práci zjistit kdo jste ... a to nezapřeš že to není tvoje libimseti mám to ověřený+tvuj styl psaní je tam taky..takže kdo se směje naposledy *15* *14* *1*
  • Jana trapka

hochu,to jsi se pěkně zmílila a nwm oč ti de,jako nechapu proč sem strkaš E-mail moji kamošky *13* *13* a navíc to libko ani není moje *15* Seš dost ubohá *5*
  • Re: Upf.. lol by mě zajímalo, proč si myslíš, že jsme ubohý samotný ošklivky? Pro vaši informaci holčičky: jaksi teď sólo nejsem, mám mooooocinky ráda svýho drahouška, a můžu ti říct, že nepochybuju o tom, že lecjaký kluk by se otočil spíš za námi, n

no když ty takhle tak já takhle:z mail co ste tady nechali sem si dala práci vás sehnat...a našla sem libimseti-nevím teda,která z vás to ted psala,ale tipla bych si že ta ošklivější(proč by to taky psala ta celkem OK) www.libimseti.cz/nikous22 ...hej lidi prej má kluka *1* *1* *1* *14*
  • Re: fuck off

zbila bych *1* *1* *1*
  • Upf.. lol by mě zajímalo, proč si myslíš, že jsme ubohý samotný ošklivky? Pro vaši informaci holčičky: jaksi teď sólo nejsem, mám mooooocinky ráda svýho drahouška, a můžu ti říct, že nepochybuju o tom, že lecjaký kluk by se otočil spíš za námi, než z

Upf.. lol by mě zajímalo, proč si myslíš, že jsme ubohý samotný ošklivky? Pro vaši informaci holčičky: jaksi teď sólo nejsem, mám mooooocinky ráda svýho drahouška, a můžu ti říct, že nepochybuju o tom, že lecjaký kluk by se otočil spíš za námi, než za tebou, ale to soudit nemůžu, ptž jsem tě nikdy neviděla, a ty mě taky ne, takže si ty kecy vynechej. MUCK (ps: emo nejsem, ale vy stejně nevíte, co to je, takže vám to ani nemusím říkat) *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit