-
Re: Re: Re: Re: Re: omlouvám se
panebože taková trapka *15* -
nejseš tak trošilinku ubohá?tvoje chování bych přirovnala tak 10-12 *9* -
hej mocinky moc taková tlama *9* *15* -
krasavica *1* *9* -
LOL tak jsem zrovna taaaak krásná,a ta kapucka když ju rozepneš vypadá jak křidélka,také bys takovou chtěla mít že? *1* OCH ALE TO SNAD NE!nechcež mě přece říct že tě seru? *15* -
Re: Re: Re: Re: omlouvám se
DOST DOST DOST!!!!!!!!!!!!TA KRÁVA UŽ MĚ DORÁŽÍ!!!!!!!!TOHLE JE TA DRŽKA *1* *15* - http://88.86.100.16/img_orig/080205/2474311.jpg *9* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: omlouvám se
Kdyby se furt Michal nesral do toho do čehá nemá už bych byla dávno pryč!!!! *13* -
Re: Re: Re: omlouvám se
*10* -
Re: Re: omlouvám se
uuž konečně vypadni ty krávo,tohle není pro takovou piču,která tu ZAVINÍ spoustu hádek *8* -
¨Bleeeeeeeeeeeee
Fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůů -
Re: omlouvám se
ACH bože kterej z vás klesl až tak hluboko že se vydává pod mým jméne.Tady je alspon vydět že mam navrch,protože vás už nic nenapadá tak ste se museli trapně vydat pod mým jménem.Určitě jsi to byl ty že Michale??? *3* -
omlouvám se
jsem neschopná.když vidím jak se někdo raduje z toho že je us5 nejlepší skupina,MUSÍM mu to prostě kazit.začnu si měnit přesdívky a potom si smažu libko,aby neviděli lidi jak sem ošklivá *10* *9* .jsem sama sebou znechucená *9* *9* *9* *9* -
Re:poslední příspěvek Nicol
To byla nejtrapnější hláška roku *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jana trapka
Beztak josu straý a blbí tak si je užíj *15* Každou noc si vem moji fotečku do postýlky a užíj si to že tu fotečku máš,když jsi na moje fotky tak nadržená klidkně ti pošlu celé album pro tvé potěšení(vím že mě miluješ tak už to neskrývej *14* )Ale ja nejsem na holčičky no.... *9* -
víš já sem si těch pár nejtrapnějších fotek stáhla dokud si to nesmazala *15* -
Ach Janičko aby ses nědivila a neoběvilo by se tu něco co by nemělo a co by se ti asi moc nelíbilo... na moje libko nepříjdeš takže ty fotky nwm nwm *15* ale tak mi už sme se s Michem dohodli že už se nebudeme hadat,je to totalně zbytečné *13* TAkže Fandové US5...užíjte si to *5* -
díííkec *14* ,ale ať už ta nicol vypadne,nebo sem dám ty její fotky *9* *1* -
Mě to vubec nevadí ad' si to US5 užijou *15* ja jim vubec nebraním,aby měli spoustu fanoušků a aspon se tady lidi na diskuzním fóru nenudí *15* -
To mě absolutně nevadí,protož se nemám za co stydět *1* *15* *3* *1* *5* *1* *1* .///mohla bych sem dat tvuj e-mail a libko....abys věděl jaký to je///-najednou se ti zachtělo udělat nový-hele ale už na to seru ptz si myslím že už tady všichni viděli tvoje fotky *1* ...a tím že tady píšeš akorát přispíváš pro popularitu US5(každým příspěvkem stoupá popularita na osobnostech) -
Já už mam nový hochu a to že to nevíš tak to je absolutně tvoje mínus *15* Jaj no víš kdyby se mě zachtělo mohla bych sem dat tvuj e-mail a libko....abys věděl jaký to je *14*