Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: US 5

Hej všechno to co si napsal o US5 bylo hustý !! Oni sou to fakt degeni !! *1* *1*
  • Buznyy

diskanti fůjj *16* *16* *16* *13* *13* *13* a buzny
  • Re: Re: ..

táhni jinam..
  • Us5 sou BEST

US5 sou nejky a kdo říká opak ať vod saď odpálí! *13* *14* *15*
  • Chris-akce

Chris bude mít za chvíli narozky.Dělám takovou akci-video,které pak pošlu Chrisovi.Kdo má zájem se zúčastnit koukněte sem: http://us5-chatroom.blog.cz/0807/da lsi-ma-akce
  • PRO Míša_Jay

je to trapný sem psát jak us5 nekdo nenávidí,ale docela dost ubohý je srovnávat počet fanoušků...seš asi docela dost velká ubožačka,když se zaměřuješ jen na tohle(tohle přesnej typ těch milionů fanynek US5)- *4* každej poslouchá co má rád *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: US 5

No prosim Us5 mají o 648890 víc Fanoušků než tý vaše trapný Linkin Park *15*

Ty woe a další kráva prosimtě zadej si do vyhledávače Us5 a schválně se podívej kolik je o nich blogů! *1* Pak si tam zadej Linkin Park a podívej se kolik je tam blogů! *1* A schválně kdo má víc Fanoušků Us5 nebo Linkin Park! *15* Vsadím se že Us5!!
  • Re: Re: US5

A kterej:Jay,Richie,Izzy,Chris nebo Vinc?
    Mě osobně se nejvíc líbí Jay *14*
  • Re: US5

Ale ten jeden má hezkou postavu *3*
  • US5

Tak řeknu můj jednoznačný názor:
    SOU TO KOKOTI
  • Re: Re: jsou to borci

jj,ale michael měl lepší *14*
  • Re: jsou to borci

To jo,zbožnuju jayovo tělo...mňam *14*
  • jsou to borci

Je to prostě best skupina a všichni sou borci ale nejsladčí je Chris a kdo si to myslí taky tak at' napíše na můj e-mail!

loool to je tak ubohé *14* tj opět fotka kterou sme s kamošama nafotili kdž jsem o tom nevěděla *15* *15* to nemužeš dat nějakou rozumnou? *15* jo a jen tak mimochodem....ja na buzíky nejsem *13* *5*

-že seš hnusná piča co si myslí že je buhvijaka kralovna,že poslouchá takové piče *9* .to je mařka co? *1* http://88.86.100.16/img_orig/080523/6/gaSf_3jyge.jpg
  • Konec s váma!!!

Ty jo ste normální? Každýmu se líbí prostě něco jinýho, tak držte huby ne :). Mně se tahle skupina taky nelíbí, ale nemelu tady žádný hovna! Tak se začněte laskavě chovat vy hovádka :).
  • Re: ..

to mě chceš jako zakázat abych sem jo? já tady budu psát co chci ,a hodnotit koho chci.a od toho diskuse jsou snad ne???? *16*
  • ..

Komu se takhle skupina nelíbí tak sem prostě nelezte.. !! *16* *16* my vám to furt říkat nebudem..!! *9* o ty vaše trapné komentáře nestojíme!! *9* Ps: jen pro ty co mají děsné mluvy.!
  • Re: Re: Re: Re: US 5

Snad nechcež porovnávat Linkin Park a US5...dobrá porovnáme:1)zpěv:To co zvladnou zaspívat US5 to by zvladli i kluci u nás ve třídě,to co zvladne zazpívat Chester z LP to by ti vaši vžyvotě nedokázali *15* 2)vzhled:US5 vypadají jako buzničky,Linkini mají normalní image 3)fanoušci:US5 fanklub tvoří asi z 97% holky,které je poslocuhají kvuli vzhledu,Linkiny poslouchají všici.Co z toho plyne???? *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit