Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: PRO Míša_Jay

Jestli jsou LP buzny tak ja jsem santa klaus *15* no ale u TH bych neprotestoval.... *5*
  • Re: PRO Míša_Jay

Tak jako já taky nemám ráda Linkin Park a tady to neventiluju taky bych si mohla najít profil Linkin Park a začít hele bzny,kteří do mikrofonu jenom řvou.Nebo třeba budu na Tokio Hotel a napíšu to tam,nebo na Iron Maiden co to by se ti líbilo?? *13* *1* *15*
  • chachachachacha

Och čau přátelé mojí,dlouho jsem se sem nepodívala....a jak vidím,mé nazory to tu pěkně nažhavili,vidím,že tu tedka spíš víc lidí píšou zapory než klady...jen tak dal *5* *5* *5*
  • Re: US5

jdi se vysrat pííííčo *8* *15*
  • buqwice!!!!

teply disqantici co neumey zpiwat a hrayou si na swetowy hwezdy....mno taq ale zase ye prawda ze yediny co q tomu potrebuyou ysou pubertalni dylinqy a ty yim uspesne sqacou qolem qrqu.... *16* *16* *16*
  • Dodatek..xDD

Jo a dowěděla sem se...xD zhe US5 maj icq..učí se česky a až dojedou tak tady budou tak 1.týden..a to už možná wíte...ae já sem tak happy zhe sem upe mimoo!!!! *1* *14* *14*
  • US5 4ewá!!

Noo US5 sou nej skupina!!!..Se upe těšim až sem dojedou..je uwidim žiwě...Izzýka uwidim live!!..Mě klepne!! *1* *1* sou best!!!US5 4ewer!!!! *14* *14* *14*
  • Plsky udelejte to!

Ahoj-potrebovala bych pomoc:vis US5 proste maji petici aby prijeli do čr a musi tam na tu petici poslat email nejmin 5000fanousku...zatim je tam 549...myslis zhe by si ho tam taky poslala...vim zhe je mozna nemas rada....ale jinak nema nikdo z ČR zadna fans ani ja sanci je videt...jestly mas zajem pomoct nekomu ke stesti tak posly email:na koncert@us5-czech.cz a do nej napis:sve jmeno,vek a mesto kde bydlis....jinak dekuju pokud to posles pomuzes nekomu ke stesti...dekuju za vsechny fans
    *13* né že to neuděláte! *1* *1*
  • PETICE Us5

Ahoj-potrebovala bych pomoc:vis US5 proste maji petici aby prijeli do čr a musi tam na tu petici poslat email nejmin 5000fanousku...zatim je tam 549...myslis zhe by si ho tam taky poslala...vim zhe je mozna nemas rada....ale jinak nema nikdo z ČR zadna fans ani ja sanci je videt...jestly mas zajem pomoct nekomu ke stesti tak posly email:na koncert@us5-czech.cz a do nej napis:sve jmeno,vek a mesto kde bydlis....jinak dekuju pokud to posles pomuzes nekomu ke stesti...dekuju za vsechny fans
  • Re: Re: Re: Re: Re: US 5

Dívky nerada vám kazím radost ale US5 mají 335 fanoušků a Linkin Park 408...naučtě se prosím počítat *1*
  • Re: Re: Re: US 5

díky za podporu. Plně souhlasím, že nekonečně mnohokrát radši iron maiden nebo matallica *3*
  • Buzny nej...xD

Sou to buzny!!!!Sou bleeeeeeeeeeee je mi z nich blbě!!!Nesnášim je!!!! *1* *1* *9* *9* *9* *13* *9* *16*
  • Re: Re: Re: Buznyy

jen jestli sis nevšimla,tak tomu týpkovi,,jááá voe",homosexualita asi va...tak jsem se ho snažila odrovnat,kapi?protože nesnáším,když někdo druhý pomlouvá,aniž by to byla pravda,co říká....tak se příště tak nečerti!

já ale proti lidem s opačnou orientací nic nemám...tak nevim na co TY narážíš.....sis myslela snad že proti nim něco mám,nebo co??

ježiš,tak sry
  • Re: Re: Buznyy

na co narážíš ty krávo!copak někdo může za to jak se narodil?ubožačko *9*
  • Re: Re: Buznyy

jj *1*...no právě...
    ....důležitej jak zábradlí....
  • Re: Buznyy

no jo....zas někdo důležitej...důležitej jak hovno v trávě...

jo a rozzuřená veverko,máš recht,už to je i vědcema dokázaný *3* ....
  • Re: Buznyy

lidé,co o druhých takhle mluví,vetšinou tak skrývají svou vlastní homosexualitu*9*
  • : US 5

nepomlouvej us5 kriple *14* *14* *14* *14* *14* *14* bo jsou nejlepší hlavně vinnie *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je andílak *4* *4* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit