-
hmmm
vcelku ujdou... *3*ale bylo jasný že moc dlouho nevydržej....ta základní sestava us5..se skoro celá rozpadla....prvně odešel ten černoch..nebo co to bylo..a teďka Chris...zajímalo by mě koho tam dajo teďka..hlavně né už žádnýho květáka!! *1* -
shanim plakat us5
Ahojky lidičky
Chtěla jsem se zeptat jestli by mi nekdo mohl poslat poštou nějake plakaty Us5
nebo nektereho z šlenu us5
kdo by mi mohl poslat plakat tak se plsky ozvete na mem icq 492692570 -
Re: Re: Re: Re: US5
JJ Jay je Krásnej,ee Richie se mi nelíbí *14* *14* -
Re: j
jj spravne... -
US 4eva
US5 FOREVA , nejvíc skupina , nejvíc kundy sou , škoda Chrise :( už to nebude ono *13*ale stejně US5 <3 *14* *4* -
Re: Anti Us5
Jak jako Chris odešel??? *8* -
Anti Us5
ten kdo nemá rád Us5 tak sem nepište!a FANS Us5 jim na to neodpovídejte prostě je ignorujte.Mám špatný týden protože Chris odešel!vůbec si to bez něj nedokážu představit *9* -
NEHC TOHO -
Re: dopici s nima
debile *3* -
us5 4 ever
Us5 jsou upe nejlepsi skupina na svete !!. nelezte sem dementi co o tom nic nevite a jen tady nadáváte. Us5 forever!!!!. chris je upe nejlepší zpěvák. fakt cest.Tak sem nelezte už buzny!!!!! -
US5
US5 sou nej a nechapu proc sem lezou ty co je nemaj radi!delaj tu akorat bordel! si o sobe moooc mysli! US5 sou proste nej a TH sou sracky!!! *15* *15* *16* *16* *4* *4* -
rftrg
toto je nejtrapnější skupina kterou jsem kdy videla slyšela a já nvm co jeste -
Re: hnuuuuuuuus
no jo oni si aspon umijou udržet cool imič ale ty di do piči -
Re: dopici s nima
jdi už kurva do piče ty buzerante US5 jsou ted se neceho podrž jsou nejlepší a jsou určo víc sexy než ty ty kokote -
Re: Plsky udelejte to!
neboj už jsem to tam poslala -
ty jsi uplnej buzerant a už sem ty kokote nepiš -
Re: Re: US5 4ewá!!
ty se ale máš (já richieho uplně zbožnuju ale na ten koncert se nedostanu) *9* -
Re: Plsky udelejte to!
už jsem to tam poslala -
Re: Re: Re: US 5
HELE TY POŠAHANČE JÁTI TAKY NENADÁVAM TA SE NENAVÁŽEJ DO TOHO CO JÁ POSLOUCHÁM TY VYPRCANEJ KOKOTE A UŽ SEM NEPIŠ JE TI TO JASNÝ TY PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
Re: Re: Re: US5
NOJO JAY KHAN JE KRÁSNEJ ALE JÁ SI MYSLÍM ŽE NEJVÍC JE SEXY A ROZTOMILEJ RICHIE *3* *14*