-
Re: uz bylo na case
seš ale Paranoya,mluvíš jak generál Zkozyspad *1* -
Miluju Richieho
I love you Richie
Je to nej kluk na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* -
Re: uz bylo na case
Ahojky.....určo tě sklamu sice už tam Chris není, ale nerozpadnou se a vůbec nad tím nepřemýšlí...bud' budou pracovat jen ve čtyřech a nebo najdou jihého part'áka...ale končit určo nebudou...prý nechtějí sklamat fanoušky jako Chris!Takže klídek.......a klidně se postav na hlavu se zlostí...mě je to úplně šumafuk...měj se *1* *1* -
uz bylo na case
Tak to je parada, snad už se rozpadnou!!!!! už bylo na čase. *10* -
Re: Re: Nejhorší skupina jkou znam!!!
přesně tak Lucy musíím s tebou souhlasit máš úpa pravdu....Tokio hotel sou č****i *1* *1* *1* Us5 jsou nejjjj! *3* -
Re: the boys are back
ta písnička je úúúúpa bestowáááá úpa ji zbožňuju!!!! *14* a Us5 jakby smet *14* -
Re: Souhlasíím s Lucy=o)
Lucy....úpa s tebou souhlasíííím *3* Us5 jsou nejky!!! *14* -
Re: nic
určo jsou sladščí než ty...ty kreténe! *1* -
Re: t
Bože..tak toto už je i na mě moc..Honzo..můžu se tě na něco zeptat???Kolik máš IQ???????Asi pod míru co???Jinak bys sem tohle nepsal.....fakt mi je tě líto....jsi fakt ubožáček...ach jo....ty jsi fakt kokot!!!! *1* *1* -
Re: Nejhorší skupina jkou znam!!!
Ty ubožáčku.....co nám tu povídáš???Chtěla bych vidět tebe jak zpíváš a jak se kroutíš!!!!....problém....bohuž el mě se líbí jak zpívaj a jak se kroutí...takže zdař a ty kecy si schovej pro gay skupinu Tokio Hotel...bay *14* *1* *1* -
Re: Anti nejhnusnější skupina usfajfky
TY jsi trapný e tu píšeš takový píčoviny!! *1* *1* -
Re: the boys are back
Úplně bombastická....dala jsem i ten klip na youtube.com.....fakt super!!Miluju tu písničku a i ten klip...a US5 nejvíc! -
Re: Rozpadnou se
Holčičko nepotěším tě..prý se nerozpadnou....sice prý je Chris sklamal, že odešel bez rozloučení, ale prý fanoušky nezklamou...a budou bud' pokračovat jen ve čtyřech a nebo najdou nového partáka....ALE POKRAČUJOU DÁÁÁÁÁL!!!!JUPÍÍÍÍÍ!!Jsem mocinky štastná!!! -
lidi Vy jste ubožáci!!!US5 nejjj!
Teda když tu čtu nějaký ty komentíky...je mi z toho na nic....závidíte jim...nebo proč jim tady tak říkáte...teploušci atd????Nejste padlí na hlavu???když je nemáte rádi, tak sem nelezte a nedělejte tu rozbroje...jestli si myslíte, že jste nějak zajímavý, tak naopak...je to dost trapný a akorát mi fanoušci US5 se můžeme jen smát....fakt jste ubožáci...a jen jim závidíte!!!To asi vše...je to hnusný co tu o nich píšete....vůbec je osobně neznáte a píšete tu o nich jako kdyby byli teplouši jak velký.....pokud vím, teplouši nejsou, takže si ty vaše pubertácký kecy schovejte domů pro vaší maminku a nás tu nechte být a skupinu uS5 taky.....zdař!!!! *14* *1* *1* *1* *15* fakt ubohost *15* *15* -
Re: Re: omlouvám se
Si picka prezdivek Nicol muze mit lidi -
Rozpadnou se
Jeje..ty teplousci se rozpadnou prej,? -
the boys are back
tak co na tu novou písničku říkáte???? -
Re: Re: Telenovely
pičo,tak proč se jima zabýváš,mrdko trapná z mastiče vysiflená!!...než něco vybliješ do fóra,tak sit to v tý svý mozkový E.T. centrále přeber a rozfrukuj!!Což ti asi nepujde,jelikož už z dálky je cejtit,jak tam máš mrtě nasráno *9* -
Re: t
co trapčíš,woe??...máš v hlavě nasráno bo co??...já sice US5 moc neposlouchám,ale musím se jich trochu zastat,ptže to,jak tu exhibuješ je jak siflič na píče nadmíru trapný,čůráku zmastěnej posiflenej vydělaně připosranej!!........a nečum!!!!! -
Re: Us5_chris odchází:(
ty ses fakt pitka