Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: nové cd

myslím že to ještě nevyšlo...asi až ted někdyv říjnu *4*
  • Re: prodám

ahoj lindo možná že bych si od tebe něco koupila mohla byjsimy napsat na e-mail podrobnosti co za to atd. *3* děkuji

Ahoj už jsi to někomu prodala nebo to ještě máš?ráda bych si to od tebe zakoupila. odepiš na mail
  • Re: Re: Miluju Richieho

ty vole, běž za psychoušem :-O
  • Re: Šamponi

miluju tě! *14*
  • Re: lidi Vy jste ubožáci!!!US5 nejjj!

to máš úúúúúplnou pravdu!!!Sou to ty největší ubožáci a jenom záviděj!!!US5 sou neeej a kdo má jinej názor tak at si ho laskavě nechá pro sebe!!!! *14*

ahojky měla bych zájem to od tebe koupit.Máš to ještě nebo už si to prodala?Díky-kdyštak se mi ozvi na e-mail
  • Re: the boys are back

Jo boys are back je super písnička, ale tedka sem se zamilovala strašně do RELAX *14*
  • Re: Re: prodám

tak to si naser, nikomu nic neprodám!!!!

ahojky jmenuju se Nikola a rada bych od tebe koupila neco od us5 a za kolik ozvy se meil
  • prodám

AHOJ,prodám velkou sbírku Us 5,plakáty,články,výstřižky,te tování,samolepky atd.tak mi napište dík linda *3*
  • nové cd

Ahojky,neví někdo, jestli už jim vyšlo to nový CD Round the world?
  • Šamponi

Nabuzlí pošahaný šamponi Fůůůj *10*
  • Re: uz bylo na case

Docela jsem je začala zbožňovat *10*
  • Re: Re: Miluju Richieho

ježiši *1* *1* *1* ...buď na něj něžná!!! *1* *1*
  • Re: Miluju Richieho

no právě,konečně nějakej sameček,kterej by potřeboval pořádně promrskat bičem na holou *5* *1* *1* *1*

jestli ho někteří nemáte rádi a chcete aby byla prolita jeho krev,tak to nechte mě,já mu s radostí naplácám,už si chystám latexový kombiné *1* *1* *1* *1*
    I LOVE RICHIE *14*
  • Re: Anti nejhnusnější skupina usfajfky

a helemese,kohopak to tu máme....pizdosaurus se nám ozval... *1* *1*
  • Re: the boys are back

jo je to úpa GG!!!! *4* *4* ..KONEČNĚ ZMĚNA!je to uplně jiný,než dřívější singly,docela good rockovka *3* *3*
  • Re: Rozpadnou se

hustý jméno ,,gregorka"...máme ve škole jednoho teplouše a ten se jmenuje Gregor *1* ...
    asi mi odepíšeš nějakou odpálkovačku,ale to tu už nebudu,takže si tu nadávej jak chceš *1*
  • Re: lidi Vy jste ubožáci!!!US5 nejjj!

nj,můj názor je,že jen ten největší posiflenej debil se zapojuje do něčeho,co nemá rád....to fakt nepochopim....když se jim tu nelíbí,tak co tu teda vůbec dělaj??!Jen si tak zbytečně kazí náladu,když se jim US5 tak hnusí...pochopil to vůbec někdo???podle toho co tu denodenně čtu,tak asi ne.To je úroveň tohleto...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit