Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Us5_chris odchází:(

je špatný že chris odchází po tom co odešel i michael tak už to nebude takoví jaký to bejvalo nejraději mam jako richieho ale bez chrise už to nebude ono je to hrozný rozpadaj se to je špatný sem zvědavá co bude dál jestli budou ještě existovat nebo já nwm ale rozhodně už to nebude ono!!!! *8* *16* *5* *13* *9* *9* *10* *7* *5* *9*
  • Re: US5...*muck*

ty ses blba???chris odchazi *16*
  • US5...*muck*

ahójík tak sem se sem přihlásila a doufám že tu dobře pokecám o us5 klidně si mě přidejte do přetel ja budu jen rada *14*
  • Anti nejhnusnější skupina usfajfky

Jsou TRAPNÝÝÝÝÝ!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: US5

HEJ!!us5 jsou super ale th NEJSOU SRAČKY!!!JASNÝ *10* *16*
  • us5:-*

no tag jsou prostě boží!! *14* no k zežrání *14* a NEJ JE RICHIE A VINCE *14* *14*
  • Nejhorší skupina jkou znam!!!

sou to ti nejvetsi hnupi jke znam neumi zpivat jenom se tam krouti jko kdyby meli sezrali pul kila projimadla proste je to na p***u
  • Shnim plakat

Ahojky lidičky chtěla jsem se zeptat jestli ma někdo plakat Us5 nebo nektereho z člena teto skupiny a mohl by mi ho poštou poslat kontaktujte mě na mem icku 492 692 570
    papa a mějte se pěkně
  • t

KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---KOKOTI SAMPONSKY---
  • nic

jsou to slaďoučtí homoušci... *15*
  • Chriss

Ach tolik mě mrzí že pujde Chriss pryč...
  • hmmmm

Hm Chrise je škoda,měl krásný hlásek,ale je to bohužel jeho rozhodnutí a to už nikdo neovlivní....Měl pro to vážný důvod,proč opustil skupinu!...je to smutné,ale je to tak.Tak snad se Jayovi podaří někoho sehnat?...Uvidíme..ale doufejme,že nám Usíci ještě nějakou dobu vydrží,protože jestli takhle začnou odcházet všichni,tak to mohou zabalit!Myslím,že právě Jay se snaží o udržení skupiny nejvíc....tak uvidíme..zatím ahoj všichni fanoušci a buďte s nimi,potřebují to:0) *5*
  • bleee

H.U.M.U.S. H.U.M.U.S H.U.M.U.S
  • Re: j

hej naprostej souhlas
  • Re: Re: Re: for all

ASI TAK *5*
  • Re: Re: for all

chcha *1* já prostě musím slzit smíchy jak si tady ((((žárlivka)))))dovoluje a mysí si že něco zmení *7*
  • Re: Re: Chris ??

jsem to všude četla...
  • Re: Chris ??

ahoj jasi mislim ze odesel vis mam eho tradi tak proc bi odchalzel *9*
  • Re: Chris ??

odešel
  • Chris ??

Chris neodesel nebo jo? *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit