Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • us5 in the Czech

newite jestli prijedou US5 do ceska??..a kdy??..ja moooc chci aby prijeli..!!.. *14*
  • Re: t-music hitparáda

a nebo jeste muzete hlasovat na www.t-music.cz *3*
  • Re: t-music hitparáda

cena SMSky je jenom 7 kč...to muzete obetovat pro nase milacky ne?!..ja teda jo..pro us5 vseeechno..lovuju je.. *14*
  • t-music hitparáda

tento tyden jsou US5 s klipem Too much heaven v t-music hitparade na 4 miste!!...super...maji prodlouzene hlasovani jeste na tyden takze vsichni hlasujte!!..at jsou 1 a maji nejakou motivaci prijet do ČR!!..hlasovat muzete ve tvaru: HIT 4 na cislo 9001107 *14*
  • do toho a všichni

holky ja jdu s váma do toho.........no přece musí přijet *14*
  • dotaz us5

holky a kdy maji prijet ja nevim *8* napiste mi to na mail
  • Re: do toho a všichni

Já sem se dívala na forum na lide.cz a tam jedna holčina psala že psala do brava a čeká až jí napíšou *3*
  • Re: Re: tak fajn

No mám své zdroje,od kterých to mám potvrzené!Dál bych to raději nerozváděla!V zájmu nás všech!Chcce to jen důvěru.... *5*
  • Re: tak fajn

jak to vis???
  • Re: tak fajn

A jak se ti to povedlo zjistit???Já mám zase trochu jiné info!A to takové, že se ještě vůbec neví, kdy dorazí!A vím to stoprocentně!Bohužel! *5*
  • tak fajn

tak je to sice ještě neoficialní ale us5 brzy přijedou do čr tak se to přeci jen povedlo *14*
  • Re: Polibte mi pr...:-D

no to urcite ty kraavo!!!..chris chodi s LENOU!!!!...hovno ho znas !!! *16*
  • Re: Re: Re: Nový člen

ahojj...tak kdyz jste richiho sestrenky tak ho pozdravujte!!!... *3* ...ale to pochybuju....on je totiz z ameriky...takze pochybuju ze by mel sestrenku v nemecku a cesku...ste ubohee!!!... *16* *16*
  • Re: ...

ahooj..tak ja je vzdycky rozeznam...kdyz se na ne divas tak je rozeznas proste....ja uz z dalky vim ktery je ktery...proste chris a richie sou sice podobni ale ja vim ktery je richinek...I love RICHIE *14* *14*
  • Re: US5

skvělý další holka co má rozum sem ráda že nás pár je tak fajn musíme něco udělat
  • US5

Já si myslím, že US5 jsou dneska jedna z mála skupin, která má ráda kontakt s fanoušky.
    A já například je taky neposloucham jen kvůli tomu, jak vypadaj. Hlavně kvůli tomu jak zpívaj. Začala jsem je poslouchat a ani jsem neveděla jak vypadaj. A tady na tomhle fóru, pokud jde o to, jak tu někdo tvrdí, že US5 jsou hnusný, ať sem teda nechodí! TADY TO JE PRO FANOUŠKY!!!!
    *13*

ahoooj...ja du s vama do toho!!!! *14* ...musi prece prijet!!!..

máš pravdu za skoušku nic nedáme a když to neskusíme bude nás to pak mrzet ne?? já stopro du do toho
  • do toho a všichni

hele faninky us5 chceme kluki v čr tak musíme něco udělat třebe napísáme do brava at nás podpoří určo to rádi udělaj a skusíme všechno a by se sem přijeli kuknut vždyt to máj vážně jen kousek ale jedno necápu myli v polsku a japonsku a v čecháchne to bych se na to koukla tak že jdem do toho ne?? jak říkala moje babička to bude dlouhý boj ale mi ho vyhrajeme *1*
  • Re: Re: co takhle

právě já chci od vás pomoct s nakim návrhem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit