-
Re: Re: sou to bu.zny
to víš jak,že to nejsou buzny? *1* -
muj názor
Můj názor na tuhle skupinu je opravdu trochu -jinej.Nedokážu nějak pochopit,co se vám na nich líbí.Vlasy maj nagelovaný,ksichty na makeupovaný,zuby vybělený,svaly nic moc.K jejich zpěvu- neslyšela jsem to naživo,ale pochybuju,že je to něco víc,než zvládne zazpívat každej druhej.Je tady jedna věc,co se mi líbí- písnička Maria. -
plakát
mám plakát US5 a richieho!!kdo má zájem tak ať mi napíše na e-mail!! -
US5
US5 jsou nej,ale nej je Chrisik:-* *14* *4* -
US5 is COOL
Hi everybody, US5 are really cool and sexy boyband. What happend with Michael?? -
ten n ovej
Skvělá skupina ale ten nový je strašnej. Jako buzík -
Re: Re: chris
jo, Mikel byl můj miláček a svým odchodem mi zlomil srdce, ale koneckonců to není důvod zanevřít na kluky, protože jsou stejně best! -
Re: US5
Souhlas *3* -
Re: ****
Závist neni dobra vlastnost *1* *1* -
Re: katka
*1* *1* -
Re: pozdrav neumím anglicky
Jsi dobrá *3* *14* -
Re: US5
Me too *14* *3* -
US5
US 5 jsou krásní,charizmatyčtí a velmi nadaní kluci!Číší z nich velmi pozitivní energie,která mi dodává dobrou náladu!Mám je bez rozdílu všechny moc ráda !A doufám,že už brzi navštíví ČR?!!*1* *4* -
koncert v čr
Podle toho,co jsem dostala na mail za odpověď,mají teď Us5 naplánováno hodně koncertů a do český republiky se v dohledný době nedostanou.
Njn,smůla *9* -
I LOVE CHRIS VERY VERY LOVE
Ja strasne zeru Chrise *14* *14*
A zatim jeste neplanuji koncert u nas *9*
no kdyby neplanovali tak byste si mohli koupit vstupenky do nemecka ja tam uz nekolikrat byla na jejich koncertech.Bylo to bobmba jak slavil Chris narozky. *4* *14* *14* -
koncert
hele lidišky kdy budou mít tyhle nejjúžasnější kluci *14* koncert u nás ???? *7* strááášně se na ně tešim!!! -
Re: chris
Mě se nejíc líbí asi taky Chris, ale taky Richie a Izzy... Škoda ale že odešel Mikel, že? -
Re: blbci
ty jo smekam, dobre si to vystihla *1* i kdyz tedy fakt ani ja moc US5 nemusim ale nic proti nim nemam, takze muj nazor a muzete pokracovat ve fanklubu *3* *4* -
Re: sou to bu.zny
Toto je jen pro FANs US5!!!! A ne pro ANTI-FANs ty tupče!!! A oni nejdou žádný BU.ZNY!!!!! *16* Oni jsou nej!!!! *1* -
Re: izzy
dávno...oni maj takový jen přezdívky...
Richie: Christopher Richard Stringini
Izzy: Christopher Gallegos
Chris: Christopher Watrin