-
Novinky!
Tady na tom blogu: www.US5-sexy-hot-boys.blog.cz najdete každej den nějakou novinku nebo zajímavost o US5 :) tak se tam mrkněte je fakt super :) říká to i spoustu jiných :) -
Nejhorší skupina jkou znam!!!
sou to ti nejvetsi hnupi jke znam neumi zpivat jenom se tam krouti jko kdyby meli sezrali pul kila projimadla proste je to na p***u -
-
Re: Nejhorší skupina jkou znam!!!
Ty ubožáčku.....co nám tu povídáš???Chtěla bych vidět tebe jak zpíváš a jak se kroutíš!!!!....problém....bohuž el mě se líbí jak zpívaj a jak se kroutí...takže zdař a ty kecy si schovej pro gay skupinu Tokio Hotel...bay *14* *1* *1* -
-
Re: Re: Nejhorší skupina jkou znam!!!
přesně tak Lucy musíím s tebou souhlasit máš úpa pravdu....Tokio hotel sou č****i *1* *1* *1* Us5 jsou nejjjj! *3*
-
-
-
us5
us5 je ta nejlepsi skupina na svete delaj super pisnicky a vypadaj velmi dobre. I love richie!!!!!!!! *14* -
-
Re: us5
ahoj mas pravdu a je aj Ritchi peny us si videla videa na youtube.com? ako sa skrili v obchode alebo ako sa ucili chorografiu (tanec) do videoklipu joj boli zlaty a najme Izzy a Ritchi ... juj *14*
-
-
US5...*muck*
ahójík tak sem se sem přihlásila a doufám že tu dobře pokecám o us5 klidně si mě přidejte do přetel ja budu jen rada *14* -
-
Re: US5...*muck*
ty ses blba???chris odchazi *16*
-
-
Us5
Us5 jsou uplne božííí moc je miluju akorat lituju viniho že odesel neda se nic delat moc moc vas zbožnuju *14* *14* -
-
Re: Us5
ahojky já s tebou naprosto souhlasím je strašná škoda že vinnie odešel byl úžasnej měla jsem ho nejraději. Vinnie forever
-
-
nenávidim ty dementy co je urážej
vy prostě musíte ubližovat *9* nechápu proč sem lezete a urážíte je? *5* co vás na tom tak baví?co pak my urážíme vaší oblíbenou skupinü..hmmm?bylo by vám to přijemný..?no já myslim že ne...tagže na US5 příště ani nelezte *13* jasný?? *5* PROTOŽE US5 SOU NEJLEPŠÍ *14* -
-
Re: nenávidim ty dementy co je urážej
US5 miluju jsou nej hlavne chris *14* *1* -
Re: nenávidim ty dementy co je urážej
neřekla bych *13* -
-
Re: Re: nenávidim ty dementy co je urážej
no tak běž do prdele když se ti nelíbí.nevím co sem vůbec lezete..když se vám nelíbí..a navíc píšete tak hnusný kometáře...tohle jestli není demence tak nevím... *13*
-
-
-
us5 sou best
dřív sem měla ráda tokio hotel a o us5 sem si myslela že to sou akorát teplouši ale pak se do nich kámoška zbláznila a když sem je líp poznala zistila sem že sou fakt best.....us5 4ever
tak sme si založili blog anly about us5 www.us5-music.cz tak se mužete mrknout xD -
sdsdf
posílejte všichni dneska v průběhu DJ divák SMSKY ve tvaru: DJ US5 na číslo: 900 11 15 -
-
podpořte US5
hej lidičky podpořte US5 v dnešním Duelu .... jsou přece lepší a tak pište smsky
ve tvaru *DJ mezera US5 na číslo 900 11 15* -
-
Re: podpořte US5
jasný jsou NEJLEPŠÍ, nikdo na ně nemá! musí vyhrát! *14* *14* *14*
-
-
-
nové cd
Ahojky,neví někdo, jestli už jim vyšlo to nový CD Round the world? -
-
Re: nové cd
myslím že to ještě nevyšlo...asi až ted někdyv říjnu *4*