Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koncert v čr

Podle toho,co jsem dostala na mail za odpověď,mají teď Us5 naplánováno hodně koncertů a do český republiky se v dohledný době nedostanou.
    Njn,smůla *9*
  • muj názor

Můj názor na tuhle skupinu je opravdu trochu -jinej.Nedokážu nějak pochopit,co se vám na nich líbí.Vlasy maj nagelovaný,ksichty na makeupovaný,zuby vybělený,svaly nic moc.K jejich zpěvu- neslyšela jsem to naživo,ale pochybuju,že je to něco víc,než zvládne zazpívat každej druhej.Je tady jedna věc,co se mi líbí- písnička Maria.
  • sexy

chris je tak sladký a sexyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: sexy

ahoj ja sem zuzka a úplně s tebou souhlasím že je CHRIS Boží a SEXY ale od té doby co odešel ze skupiny tak to není ono!!!a místo něho daly nějákýho hnusa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* ale richie je ted v té skupině nejhezčí když tam není chris ! *10* *10* *8* *8* *8* ale abych ti řekla CHRIS je muj spolu s RICHIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Re: Re: sexy

je no a ja je taky oba ale ja i VINCENTA takze RICHIE CHRIS VINCENT *14* *14* a ta nahrada za CHRISE je fakticky hnusna *16* doufam ze ten novacek brzo odejde a nastoupi tam zase ta rozkos CHRIS *14* *14*
  • aaaaaaaaachch

s Chrisem by to bylo lepsi a le ta nahrada Chris je stejne nej *14* a ta nahrada *13* *13* *13* ale i tak jsou žužo *14* *14* *4* nahrada *16* bleble
  • us5 suuuuperrrrrr

ahojec všichni kdo máte rádi us5 sou prostě boží akorát že chris odešel byl prostě nejsladčí a vy nafrněný skurvený teplouši co nemáte rádi us5 si ji bežte......vy víte co *14* *5* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: us5 suuuuperrrrrr

mas pravdu *14* *5* *16* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • US5

Mě se teprve teď us5 začali líbit§!!! sou dobrý skvěle natcujou!! já mám teda nejvíc v oblibě Vince!!! *14* *15*
    • Re: US5

jo dobre tancujou *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15*
      • Re: Re: US5

Pravda, jako kdyby měli epileptickej záchvat!!! *15* *15* *15*
  • PRO Míša_Jay

je to trapný sem psát jak us5 nekdo nenávidí,ale docela dost ubohý je srovnávat počet fanoušků...seš asi docela dost velká ubožačka,když se zaměřuješ jen na tohle(tohle přesnej typ těch milionů fanynek US5)- *4* každej poslouchá co má rád *14*
    • Re: PRO Míša_Jay

Tak jako já taky nemám ráda Linkin Park a tady to neventiluju taky bych si mohla najít profil Linkin Park a začít hele bzny,kteří do mikrofonu jenom řvou.Nebo třeba budu na Tokio Hotel a napíšu to tam,nebo na Iron Maiden co to by se ti líbilo?? *13* *1* *15*
      • Re: Re: PRO Míša_Jay

Jestli jsou LP buzny tak ja jsem santa klaus *15* no ale u TH bych neprotestoval.... *5*
        • Re: Re: Re: PRO Míša_Jay

No tak vidíš tak si Santa Klaus *15*
          A co Iron Maiden co to by se ti líbilo *13*
          Tak jo pudem na Tokio Hotel jé hle buzny *15*
          • Re: Re: Re: Re: PRO Míša_Jay

ty mrdko zpíčená co si to dovoluješ brát si LP do huby!!pchee prej řvou!! *15* to je nu-metal ty pizdo dojebaná na LP nikdo ani slovem šahat nebude maj nádhernou hudbu za to ty tvoji nagelovaný komerční buzíci nesahaj Linkinům ani po paty!! *9* *9*
            ten tvůj trapnej přeslazenj popíček bože fuuuuuj!! *15*
            LP navždy sou nej aty si hovno ! *13*
  • chris

chci chrise s5! *10* proč odesel ze skupiny *7* chrisiiiiiiiiiiiiiiiiii *14* *9*
    • Re: chris

Ty si asi nečetla články že?Chris odešel protože trpěl nemocí která se jmenuje syndrom vyhoření a kdyby v us5 pokračoval mohlo by ho to zabít navíc chtěl dodělat školu
      • us5

ja mam snima povleceni a tasku a penal a obali a mikynu a 46 plakatu a hodiny a desky a tuzky gumu pravitko a notisek *3* *3* *3* *3* *3* *3*
        *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* a samolepki a cd *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15*
  • US85

Čauko, mám nějaký materiál o US5 (pár článků, i nějaký plakátek by se našel). Jestli máte někdo zájem koupit či vyměnit, pište na mail...
  • US5 4ewá!!

Noo US5 sou nej skupina!!!..Se upe těšim až sem dojedou..je uwidim žiwě...Izzýka uwidim live!!..Mě klepne!! *1* *1* sou best!!!US5 4ewer!!!! *14* *14* *14*
    • Re: US5 4ewá!!

presne souhlasim s tebou me asi zase klepne az uvidim richieho
      • Re: Re: US5 4ewá!!

ty se ale máš (já richieho uplně zbožnuju ale na ten koncert se nedostanu) *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit