-
RE:
holky ja teda nevim ale pripada mi trochu divny ze si s klukama pisete kdyz sou ted v jednom kole jak kuli zkouskam na turne a choreografii tak kuli novimu clenovi a prezpivavani písnicek!! podle me je to naprosta blbost no !!!! *7* -
-
Re: RE:
Přesně tak valdiku.Nechceš si se mnou psát přes e-mail? *7* -
-
Re: Re: RE:
ale jo klido cmalda.v@seznam.czpisni pokud chces *4* miluju US5
-
-
-
<3
tak USíci už hledaj new člena =) doufám, že vyberou někoho suprovýho jako je i Cayce.. =) -
Janička
Víš co Janičko?už je to trapné,přece se nebudeme hádat,vy mate rádi US5,já zas třeba ne,ale už z toho nebudeme dělat kovbojku o.k?Mějte je rádi,milujte je,ja budu milovat někoho jiného a bude klid *14* -
4--EVER
miluju je *14* a seru na vás *16* -
-
Re: 4--EVER
to sme dve -
-
Re: Re: 4--EVER
*15* *15* *15* *1* nejlepší je si těch urážek nevšímat!!! *13*
-
-
Re: 4--EVER
ahojky chapes nekoho kdo sem leze jen aby US5 nadaval? -
-
Re: Re: 4--EVER
ne *7* ty??? *15* *9*
-
-
-
:-*
Taky vás tak hrozně zklamal Vincent?? jak teď o Us5 mluví... prý byl od kluků oddělený a vídal se s nima jen málo, bydlel někde na půdě nebo co a nedali mu i tři dny najíst... věří tomu někdo z vás?? já teda rozhodně ne!!! Vincent je lhář a idiot... nenávidím ho z celého svého srdce!!!
a k novému členovi... Karsten to nebude... Karsten totiž vypadl hned na začátku :( což je mi velice líto, protože se mi z těch šesti zamlouval nejvíc... je pěknej a krásně zpívá... no tak třeba se dá na sólo :) -
-
Re: :-*
no tak doufám, že to z těch TOP2 vyhrál aspoň ten Diego, toho bych tam ještě snesla... no a Vincent, k němu fakt nemám slov! je to UBOŽÁK a je samozřejmě jasný, že kecá, když to management US5 žene k soudu... takže jako aspoň se ukáže jakej je to ubožák! tohle by neřeklo ani 3letý dítě tvl takovou p*čovinu!!! fakt konec -
-
Re: Re: :-*
no tak já těmhle kecům vůbec nevěřím kdo ví kdo si to vymeslel.a co se týče toho soudu tak te ještě není ani jistej.já vím že většina z vás ho nemá rádo kvůli těm nejasnostem ale měli byste se podívat na to z té lepší stránky. nezlobte se na mě ale já stojím za vinniem. *4* -
-
Re: Re: Re: :-*
já taky
-
-
-
-
US5
US5 jsou prostě nejlepší skupina..mají moc moc hezký písničky a navím jsou hrozně moc sladký všichni!!!!!!!!!!!!!
*14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: US5
jdi se vysrat pííííčo *8* *15* -
Re: US5
Souhlas *3*
-
-
Hlásek
Chtěla bych poprosit o hlásek Richiemu..
Je tam docela konkurence, např MJ.. ale já budu ráda za každý hlas =) Je to už Finále SONI..
Dyštak hlásněte tu:
http://dajulda.blog.cz/0908/fi nale
Díky předem =) *3* -
-
Re: Hlásek
jj urco hlasnu =é) -
-
Re: Re: Hlásek
*3*
-
-
-
Usíci
US5 JE NEJ SKUPINA NA SVĚTĚ SEM DO NICH ÚPLNĚ HOTOVÁ *14* MAJÍ SUPER PÍSNIČKY SOU GOOD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
omlouvám se
jsem neschopná.když vidím jak se někdo raduje z toho že je us5 nejlepší skupina,MUSÍM mu to prostě kazit.začnu si měnit přesdívky a potom si smažu libko,aby neviděli lidi jak sem ošklivá *10* *9* .jsem sama sebou znechucená *9* *9* *9* *9* -
-
Re: omlouvám se
nevomlouvej se-!!!!US5 sou sracky vypatlany mozky.ani je nechci slyset zpivat , to bych se asi poblil z toho!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: omlouvám se
DÍKY MOOOOC *14* aspon jeden rozumnej člověk .... *3*
-
-
Re: omlouvám se
ACH bože kterej z vás klesl až tak hluboko že se vydává pod mým jméne.Tady je alspon vydět že mam navrch,protože vás už nic nenapadá tak ste se museli trapně vydat pod mým jménem.Určitě jsi to byl ty že Michale??? *3* -
-
Si picka prezdivek Nicol muze mit lidi -
uuž konečně vypadni ty krávo,tohle není pro takovou piču,která tu ZAVINÍ spoustu hádek *8* -
-
Re: Re: Re: omlouvám se
Kdyby se furt Michal nesral do toho do čehá nemá už bych byla dávno pryč!!!! *13* -
-
Re: Re: Re: Re: omlouvám se
DOST DOST DOST!!!!!!!!!!!!TA KRÁVA UŽ MĚ DORÁŽÍ!!!!!!!!TOHLE JE TA DRŽKA *1* *15* - http://88.86.100.16/img_orig/080205/2474311.jpg *9* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: omlouvám se
fakt kkocka =D -
Ty vole jano, nic proti, ale nwm, proč vybereš zrovna fotku, kterou jsme s kámošem fotili z prdele a ne nějakou, která zachycuje Niku v normální chvíli? Trošku ubohý ne? *13* -
LOL LOL LOL LOL *14* TAKOVÁ UBOHÁ LAMA -
OMG to je tedy extrem.trapka téhle bych hned rozbila hubu za to cu tu psala *1* -
panebože taková trapka *15* -
nejseš tak trošilinku ubohá?tvoje chování bych přirovnala tak 10-12 *9* -
hej mocinky moc taková tlama *9* *15* -
krasavica *1* *9* -
LOL tak jsem zrovna taaaak krásná,a ta kapucka když ju rozepneš vypadá jak křidélka,také bys takovou chtěla mít že? *1* OCH ALE TO SNAD NE!nechcež mě přece říct že tě seru? *15*
-
-
-
Re: Re: Re: omlouvám se
*10*
-
-
-
-
blbci
Us5 jsou ta nejlepsi skupina na svete!! A nikde sem nevidela, ze by nekdo nekoho nutil je poslouchat!! jestli se vam nelibej tak je neposlouchejte nikdo vam je necpe!! tohle je forum pro fanousk ya proto jestli se vam nelibi tak sem raci nepiste, protoz ese vas nikdo na vas nazor neptal!!!!my vam taky nerikame ze jsou TH buzny.... protoze to nemame za potreby ale vy zjevne jo rekla bych ze jenom uboze zavidite, ze jsou kluci hezci nez vi, ze umej zkvele zpivat a dokonale tancit!!! *10* *14* -
-
Re: blbci
ty jo smekam, dobre si to vystihla *1* i kdyz tedy fakt ani ja moc US5 nemusim ale nic proti nim nemam, takze muj nazor a muzete pokracovat ve fanklubu *3* *4* -
chris
ty mas jedina pravdu,me se taky libej hlavne chris watrin. *14* *14* *4* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *14* *14* -
-
Re: chris
Chris je važně Krasny z US5 se mi líby nejvíc ale jinak jsou všichni pěkní *8* *3* -
Mě se nejíc líbí asi taky Chris, ale taky Richie a Izzy... Škoda ale že odešel Mikel, že? -
-
Re: Re: chris
jo, Mikel byl můj miláček a svým odchodem mi zlomil srdce, ale koneckonců to není důvod zanevřít na kluky, protože jsou stejně best!
-
-
Chris je můůůůůj!!!! On je tak rozkošnej...klásnej...no prostě tak úžasnej, že se to ani nedá popsat slovy... *14* *14*
-
-