-
US5
sou prostě božský *14* a naky tokio hotel jim nesahaji ani po kotniky *14* *14* *14* *14* -
Miláčci moji
Do týhle ty skupiny kdyz prisel ten silene klasnej kloucek jmenem Vinnie...byla uplna....toto je sqela skupina ploste uplny sladky lizátka xDDDDD *14* *14* -
bleee
H.U.M.U.S. H.U.M.U.S H.U.M.U.S -
Ehm..
Ahojky..jako já je dřív taky měla ráda..a dost *4* , ale podle mě se dost změnili.., ale kdyby aspoň k lepšímu *9* .. Chápu, že se vám líbí *4* , ale podle mě byl jedinej v poho Mikel.. *4* .., ale teď?... *13* .. Pokud jsem někoho urazila tak pardóóóón *14* *4* -
-
Re: Ehm..
No tak Mikel byl podle mě právě jedinej kterej v poho nebyl.....byli i problémy s Richiem ale u Mikela bylo vidět že se mezi klukama necítí ve své kůži už od BIA....Už tam bylo vidět že s Mikelem to nebude jednoduché......a taky nebylo....ale nikdy by mě nenapadlo že to bude takhle radikálně řešit...ale je to jeho věc teď je tam Vinnie a ten mi přirostl k srdci víc než on....je víc vpohodě :) *14* *14* *14*
-
-
richínek i love you
tahle skupina je nej mam jí mocinky moc ráda líbí se mi ty jejich písničky když je viděla poprvý jejich písničku The boys are back a když sem viděla richieho tak sem si je zamilovala nejlepší je richie!!!!!!!:D ale ostatní moc muckuju -
SKUPINA!!!!!
Je vidět že to s nima jde z kopce! Nejdřív odešel Michael a teď Chris !!!!
Chris byl z nich podle mě nejlepší a i nejhezčí!!!
Náhrady za ně Vincent a Cayce...fakt příšerný!!!!Jsou oba hnusný!!!
Už se na to ani nedá dívat!!!!
*9* *9* *13*
Kdo odejde příště?? *7* Že by Richie?! *1* *15* *5* *5*
Opravdu si myslim že se ta skupina brzo rozpadne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*16* *16* *16* *16*
A je mi to úpně jedno!!!!! -
-
Re: SKUPINA!!!!!
nam je taky jedno ze ses kreten a nechlubime se stim jo?!tak sem nelez ty piiiiiiiiiiiico!! *8* *16* -
Přesně nejlepší chris -
Richie?? Nikdy...ten je do toho moc zažranej!! Ale stejně nejlepší prostě Chris!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A pak Izzy *14* *14* *14* -
-
Re: Re: SKUPINA!!!!!
No co ty víš.Richie může odejít! *8*
Pro každýho je nejdůležitější zdraví ne?!
*7*
Dřív pořád někde omdlel...
Bejt hvězdou to neni taková pohoda. Toho stresu co musí zvládnout...a nejsem si jistá jestli je Richie ten typ co to zvládne!
-
-
-
Us5_chris odchází:(
je špatný že chris odchází po tom co odešel i michael tak už to nebude takoví jaký to bejvalo nejraději mam jako richieho ale bez chrise už to nebude ono je to hrozný rozpadaj se to je špatný sem zvědavá co bude dál jestli budou ještě existovat nebo já nwm ale rozhodně už to nebude ono!!!! *8* *16* *5* *13* *9* *9* *10* *7* *5* *9* -
-
Re: Us5_chris odchází:(
ty ses fakt pitka
-
-
Blbci...a ne malí!
Hej lidi, jak to můžete poslouchat. Dyť to je jak dechovka...asi si to nechám zahrát na pohřbu! *5* -
-
Re: Blbci...a ne malí!
No každý má jiný vkus víš
-
-
super smajl
tak tento smajl je zabity- *9* aj tento *9*
*15* *15* *15* *15* no ja z nich nemozem *1* -
AntiPop
Za časů "Backstrýtbojz" existoval i kvalitní protiůder jako třeba klasici Offspring, který je na svejch koncertech řezali basebalovýma pálkama, co se do nich vešlo! Yeah! *1* *5* A dneska? Tydle neuvědomělí tajtrdlíci jako US5 nemaj bohužel přirozenýho nepřítele, páč dnešní "punkový" sr***vé (simplplíni, Goodšarloti...) nemaj ani zdaleka takový charizma a názory, jako jejich předchůdci... *9* A tet se do mě puste! Ani jeden z vás mě nedokáže urazit *1* -
-
Re: AntiPop
Vypustíme na US5 tygra!!!! jak se asi bude bránit? -
-
Re: Re: AntiPop
Třeba já!!!!BLBKO A 10000 dálších ne-li víc! Běž si za tou sou teplou báblou - Billem ten ani nerozezná fanoušky od bot krávo! *3* takle vypadá Bill z TH *9*
-
-