Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • us5 i love you

Us5 naprosto skvělá skupina miluju je.Achris aRichie jsou nejkrásnější kluci z celý skupiny sou úpe boží i love you chrisa richie *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *15* *15* *3*
  • ??

jak to že uz se dlouho nic nedeje?? docela mi chbej jako...:D
    richie je vostrihanej??:O *7*
    • Re: ??

jj, Richie byl ostříhanej, ale teď už má vlasy. Dlouho se nic neděje a asi už se nic dít nebude. Stalo se to, co nikdo nechtěl. Izzy a Jayson napsali, že je nejspíš konec!! *9* Strašně mě to mrzí!! Nejspíš se teda rozpadnou. Tahle zpráva se ukázala ve středu. Ve čtvrtek večer napsal Jayson na fb, že se omlouvá za nedorozumění, že se nerozpadli. Vůbec nevím, na čem teda jsme!
      • Re: Re: ??

Přesně taky jsem to četla a nevim co si myslet :-
  • ♥♥♥

US5 miluju,jestli se rozpadnou(nebo už rozpadli) tak to nepřežiju..miluju je nade všechno na světě =( Tohle je tak nefér!!nejdřív odejde Chris ,potom Vinnie a potom se jako rozpadnou ne? =( *9*
  • Ach joo

To není fair,že už ve skupině není Chris... *9* Bez Chrise je ta skupina už na nic... *9* *4* Ale aspon je tam ještě Richie... *5* *14* *4* Ale Chrise nikdo nenahradí... *3* *14*
    • Re: Ach joo

ahojky jasi taky mislim žesi bravo vymišli v dyt us5 se nerospadaji ale chybijim tak chris wartin bezněho to neni on *9*
  • us5 4 ever

Us5 jsou upe nejlepsi skupina na svete !!. nelezte sem dementi co o tom nic nevite a jen tady nadáváte. Us5 forever!!!!. chris je upe nejlepší zpěvák. fakt cest.Tak sem nelezte už buzny!!!!!
  • US5 Jsou nej :-D

Oni jsou upe best *14* hlavně Richie a Vinnie. . . Mno ale ani ten nový není upe k zahození *4* tak jako nepičujte !!! *15*
  • chris a richie

us5 jsou proste nej skupina.mamje moc rada vsechny! *4*
  • us5

kouknětě se plsky na můj blogísek a zanechte komentík www.richie-forever.blog.cz ....dík moc *3* *4*
  • us5

nejlepsi jsou richie a chris nej kluci skoda ze chris odesel ted je nejlepsi jenom richie *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: us5

A 1.by asi měl být správně Iron Maiden
    • Re: us5

Podle mě je nejlepší Chris a Richie a je mi to taky líto že odešel Chris ale pro mě je stejnak pořád nejlepší Chris rychle si ho odepsala teda. *9*
  • Proboha

Já nwm co na týhle skupině všichni vidíte. a už vůbec ne, co vidíte na Richiem!!! upřímě vypadá jako teplouš!!!
    • Re: Proboha

NO TAK UMÍ ZPÍVAT A PĚKNÍ JSOU TAKY TO NA NICH VIDÍ SICE RICHIE VIPADA JAK TEPLOUŠ ALE JAK PRO KOHO HOLKAM SE MOC LÍBÍ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit