-
proc
Muzu mit takovou skromnou otazecku?Proc si tady porad tak nadavate?...vzdyt vubec o nic nejde..Vy co je nemate radi sem proste nechodte nebo kdyz uz,tak aspon nenadavejte,ze to jsou picusaci..atd.A vy co je mate radi:vubec si toho nevsimejte...chovate se jak decka,kterym nekdo sebral hracku...Zkuste trochu dospet *1* -
novej člen
Ahojky,už jste vyděli toho novího člena Cayce Claytona? Moc hezkej teda neni, na mim blogu mam pár fotek a v příštim čísle Brava s nim bude rozhovor atd.
Tady je muj blog: www.us5-my-loves.blog.cz -
ten n ovej
Skvělá skupina ale ten nový je strašnej. Jako buzík -
-
Re: ten n ovej
Richie a Chris jsou nejhezčí
to souhlasím jo to hnus *9* *1* *9* -
teo souhlasím jo to hnus *9* *1* *9* -
vincent vobec nevyzera jak teply... je zlaty a celkovo cela skupina je super aj mna sere ze mikel odisiel ale co uz.... ale vincent je fakt dobry
-
-
pomoc
pomoc pls chcibit byt taky fans us5 a nemuzu na to prijit jak *7* -
plakát
mám plakát US5 a richieho!!kdo má zájem tak ať mi napíše na e-mail!! -
-
Re: plakát
ahoooj...kde shanite ty plakaty us5 ??..ja bych moc chtela taky nejaky a richieho nejradsi..mam jenom jeden...pls napis mi!!.. *9*
-
-
Chris-akce
Chris bude mít za chvíli narozky.Dělám takovou akci-video,které pak pošlu Chrisovi.Kdo má zájem se zúčastnit koukněte sem: http://us5-chatroom.blog.cz/0807/da lsi-ma-akce -
PETICE Us5
Ahoj-potrebovala bych pomoc:vis US5 proste maji petici aby prijeli do čr a musi tam na tu petici poslat email nejmin 5000fanousku...zatim je tam 549...myslis zhe by si ho tam taky poslala...vim zhe je mozna nemas rada....ale jinak nema nikdo z ČR zadna fans ani ja sanci je videt...jestly mas zajem pomoct nekomu ke stesti tak posly email:na koncert@us5-czech.cz a do nej napis:sve jmeno,vek a mesto kde bydlis....jinak dekuju pokud to posles pomuzes nekomu ke stesti...dekuju za vsechny fans -
Dodatek..xDD
Jo a dowěděla sem se...xD zhe US5 maj icq..učí se česky a až dojedou tak tady budou tak 1.týden..a to už možná wíte...ae já sem tak happy zhe sem upe mimoo!!!! *1* *14* *14* -
-
Re: Dodatek..xDD
never vsemu co kde slysis a ctes cesky se neuci nejsou blby!!! -
Re: Dodatek..xDD
jen se z toho neudělej pizdo...
-
-
buqwice!!!!
teply disqantici co neumey zpiwat a hrayou si na swetowy hwezdy....mno taq ale zase ye prawda ze yediny co q tomu potrebuyou ysou pubertalni dylinqy a ty yim uspesne sqacou qolem qrqu.... *16* *16* *16* -
-
Re: buqwice!!!!
chtela bych slyset tebe jak zpivas asi hrozne co ze tady pomlouvas
-
-
us5
maji pry jet do liberce *4* *14* *14* -
-
Re: us5
fakt super *14* *14* *14* *4* -
Re: us5
Mno skoda ze ne do ČR *9* -