-
maltinka
ahoj nechcete udelat konzert ve skole ze byste udelali soutes jaka skola nazbira vasich obrasku nejvic tak tam prijedete udelat konzert prosim odepis te pls *4* *4* *4* *4* -
pr o richinka
uchazejici blog nejhezči je chris a richulka *14* *14* *14* -
Anti nejhnusnější skupina usfajfky
Jsou TRAPNÝÝÝÝÝ!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Anti nejhnusnější skupina usfajfky
a helemese,kohopak to tu máme....pizdosaurus se nám ozval... *1* *1* -
Re: Anti nejhnusnější skupina usfajfky
TY jsi trapný e tu píšeš takový píčoviny!! *1* *1*
-
-
us5
jay je ten nnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeejhezčí chlap jakýho jsem kdy viděla i když kuba novák je taky boží *15* *14* *14* -
.....
Proč je na fotkách jonas brothers? -
Kdo má nejhezčí hlas z us5
Kdo myslíte že má nejkrásnější hlas z us5?Já teda osobně myslím že Chris a Mikel *3* -
-
Re: Kdo má nejhezčí hlas z us5
tak ja myslim ze jay,izzy,richie a vinnie maji nejhezci zpev *4* -
Já ymslím,že Jay,Izzy a Richie *14* *14* -
-
Re: Re: Kdo má nejhezčí hlas z us5
Jo Jay,Izzy a Richie *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Kdo má nejhezčí hlas z us5
taky si myslim ze joy,izzy a richie maji nej hlas *4*
-
-
-
no přesně souhlasim s tebou ale ten richie nemá až tak hnusnej hlas vit -
-
nemá mno *3* -
No přesně tak oni mají všichni krásnej hlas *1*
-
-
Já myslím žhe Jay a Izzy *3*
-
-
Hmm
koukám,že už sem nikdo dlouho nenapsal,že se zná s někým z US5!! *9* to je divné *7* *1* ........stejně to bylo trapné.
Vzpomínáte si určo někdo,jak tu holky psaly že znaj Richieho nebo Chrise!Já to teda četla teprve dnes *4* ....i kdyby to byla pravda,tak by se tím nikdo chlubit neměl!To je jako kdyby nějaká holka večer zavolala svý kámošce,která jim fandí a do telefonu jí řekla:
,,Čau tady ta nejšťastnější holka na světě s Richiem mezi stehny!!!!!!..."
Ale teď už to asi nemá cenu rozebírat.....jinak US5 jsou božský a těším se až přijedou do Čech...MUSEJ PŘIJET!!! *14* -
-
Re: Hmm
Do Čech nemusej přijet a ani nepřijedou, protože se tě leknou, jo protože asi málokdo ví, že s Richiem teď chodím já, ty noci jsou sqelé *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Hmm
...a už je to tady..... *1* *1* *1*
-
-
mno holky nevíte kde teď naposledy vystupovali US5♥ a kdy? -
-
Re: Re: Hmm
to nevíte že za měsíc budou v brně?woooooow .... dem ne? *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Hmm
Tak to asi těžko to by už bylo všude napsané -
-
Re: Re: Re: Re: Hmm
Jen to ne!!!! V Brně je nechcu! Ať táhnou tam, kam patří (do prahy). Teplí sem nepatří!!!!!!! Pro prahu jako stvoření, ale pro Brno??? To ne *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hmm
ty nemas co rikat kam kdo muze a kam ne treba tebe nekdo nechce v brne a nerika ti to -
us5 nejsou zadni teplousi to ty nejaky zasrani tokio hotel a ty kryvo co jim nadavas si je prvne poslechni nes je zacnes soudit *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *5* *5* *5* *5* -
hele ty čubko jedna zasraná jedinej kdo je tady teplej si ty, panebože, at přijedou do brna a né do zkurvené prahy
-
-
-
-
-
jn US5 jsou super a hlavně krááááásní *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Soutěž US5!!
Našla jsem soutěž o nejlepší blog o US5!! Ale pozor, blog musí být váš, nesmíte se vydávat za cizí web či blog. Výherce nejlepšího designu získá Diplomek!!!
http://sutaz.yw.sk/ind ex.php?klik=430 -
lafuju vas
us5 *14* *14* *14* wow tag to je ta nej skupina na celym svete jako!!!!!nechapu jak se nekoumu nemuze libit *8* nejwic se mi libi richie!!§je fag muc mucinky super *14* *14* a nej je ze budou hrat m musical ze stredni *14* a maj jednu fag libovou pisnicku *14* The Boys are Back *14* *14* *14* fag klasni kluci a nejviiic richie *14* -
bleeeeeeeee
pchááá takový mrdky přibuznělý! *16*
takový chcípáci ještě že s e to rozpadne sou to kokoti a vy s nima!narvěte si je třeba do tý vaší chlupatý kundy! *15* *16* *16* *16*