-
POMOC!!!!
AHOJKY JEN BYCH SE WÁS CHTĚLA HOLKY NA NĚCO ZEPTAT, PÁČ SEM NA INTERNETU NAŠLA ŽE NĚJAKÁ HOLKA RENDY PRODÁVÁ MP3 US5 A TAK SEM JI NAPSALA NA MAIL RENDYUS5@SEZNAM.CZ A PAK JI POSLALA PENÍZE ALE ONA MI TU MP3 UŽ NEPOSLALA , TAK SEM SE CHTĚLA WÁS JENOM ZEPTAT JESTLI NÁS NENÍ WÍC ????? TAK MI DYŽTAK PÍSNĚTE NA MAIL. *9* -
richie
US5 JSOU ULPNĚĚĚ BOŽÍ !!! *14* *14* *14* *1* *14* HLAVNĚ RICHIE JE UPLNE BOZSKEJ!! MOCI JE MILUJU !! *14* *14* *14* *14* *14* JO A HOLKY MAJ PRAVDU KDYZ SE VAM NEBILI TAK SEM PROSTE NELESTE A PISTE SI DISKUZE K VASI SKUPINE NEBO ZPEVAKOVI NEBO JDETE DO PRDELE !!!!!!!! *16* *16* -
AS FÁÁÁÁÁÁJF :D
US5 jsou uplně nejlepší jak já je miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
holky já nevím...
Holky, saháte si tu na IQ, zkoušely jste některá z vás nějaké testy? já to zkusila a povím vám, teda US5 - takové buzny... ani při tom IQ:228 nedovedu pochopit jak je někdo tak žere *9* *4* -
-
Re: holky já nevím...
pro tebe plati to stejny jak pro toho picusaka o kousek vic navch ty buzno jedna *16* -
Re: holky já nevím...
A vadí ti to snad. Je to věc každého, co poslouchá. Tak se do toho plést nemusíš. A náhodou US5 nejsou žádný buzny. A jestli se tu chceš chválit s tím jak máš vysoký IQ. Tak to nikoho ani trochu nezajímá.
-
-
US5 jsou nej
US5.. jsou plostě nej.. já je upe lowuju...m*u*c*k
*14* -
US3
achju...co nadělat...='o(...sice tohle US3 stojí za hovn*,ale i nadále je budu podporovat...Chudáci Jay,Richie a Cayce....=o( -
-
Re: US3
Kdyby jsem jim mohla pomoct víc než jen podporovat chudáci i když podpora je dobrá a hodně velká budu je moc podporovat
-
-
borci
US5 sou borci *14* -
Prosííím
Hele plsss proč nadáváte?Nenadávejte -
-
Re: Prosííím
Přesně tak Us5 Jsou nejlepší skupina na Světě *14*
-
-
us5 in the Czech
newite jestli prijedou US5 do ceska??..a kdy??..ja moooc chci aby prijeli..!!.. *14* -
CD
Ahoj prodávám DVD a CD Us5. v případě zájmu pište na e-mail -
-
Re: CD
AhujíQ,za kolik prodáwáš ty CD A DVD???odepiš na kristin22@seznam.cz *3*
-