-
nic
jsou to sladcí ...homoušci hjzlíci. -
SALOMON X WAVE 10
rada bych je chtela videt jsou vsechny kluci z us5 pěknýýýýý.mam je moc a moc rada *14* *14* *14* *14* *14* chci je videt prosim prosim *9* *9* *9* *9* *4* *4* *14* *14* *14* -
-
Re: SALOMON X WAVE 10
ty voe já bych je chtěla taky vidět *9* strašně moc *9* ale až jsem jednou přijedou tak na ten koncík nebudu moct jít *9* *9* ..ach jo... *9* ..strašně moc je miluju.. *1* *14* *14* *14* *14* -
Re: SALOMON X WAVE 10
Hm.. tady je mají rádi asi všichni a všem se líbí. Ovšem ne tak moc, jako mně *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
kundaci
jsem gay ale zato nemuzu milujije *14* *4* *14*
-
-
-
Chris:-(
Strašně moc mi chybí Chris bez něj už to není ono *9* *14* škoda,že se nemůže vrátit ještě,že tam aspon zůstal Richie *5* -
shanim plakat us5
Ahojky lidičky
Chtěla jsem se zeptat jestli by mi nekdo mohl poslat poštou nějake plakaty Us5
nebo nektereho z šlenu us5
kdo by mi mohl poslat plakat tak se plsky ozvete na mem icq 492692570 -
Pro vás
Hej dívky ste naprosto vymydlený z těhle sraček ...vapamtujte se !..Media do vás cpou hroznej shit víš co ...A vy si to ani neuvědomujete ..ach jak vás lituju..Kočandy moje .... *14* -
-
Re: Pro vás
radek michal a iny co ste to pisali ste trapny a co ked sme do nich zylubene vy ste trapnejsi ved vam sa pacia iba kocky s velkymi prsiami a zatkami na pol km..... inac detail: ZHOT *5* -
-
Re: Re: Pro vás
Souhlas
-
-
Re: Pro vás
No jo,,to je reakce kluků,protože víte že my je žerem a vy jim nesaháte ani po kotníky.. *13* -
-
Re: Re: Pro vás
PRESNE mas pravdu *16* -
-
Re: Re: Re: Pro vás
NAPROSTO SOUHLASIM a vy co si myslite ze th sou nejlepsi tak vas lituju (je to bohuzel nevylecitelne)... *1* *1* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro vás
TH jsou ty největší sračky na světě a US 5 jsou ti největši kunďáci na světě!!!!
-
-
-
-
-
us5:-*
no tag jsou prostě boží!! *14* no k zežrání *14* a NEJ JE RICHIE A VINCE *14* *14* -
lidi Vy jste ubožáci!!!US5 nejjj!
Teda když tu čtu nějaký ty komentíky...je mi z toho na nic....závidíte jim...nebo proč jim tady tak říkáte...teploušci atd????Nejste padlí na hlavu???když je nemáte rádi, tak sem nelezte a nedělejte tu rozbroje...jestli si myslíte, že jste nějak zajímavý, tak naopak...je to dost trapný a akorát mi fanoušci US5 se můžeme jen smát....fakt jste ubožáci...a jen jim závidíte!!!To asi vše...je to hnusný co tu o nich píšete....vůbec je osobně neznáte a píšete tu o nich jako kdyby byli teplouši jak velký.....pokud vím, teplouši nejsou, takže si ty vaše pubertácký kecy schovejte domů pro vaší maminku a nás tu nechte být a skupinu uS5 taky.....zdař!!!! *14* *1* *1* *1* *15* fakt ubohost *15* *15* -
-
Re: lidi Vy jste ubožáci!!!US5 nejjj!
TY je snad znáš osobně bo co??? *1* Normální přiteplený bukvice *1* -
to máš úúúúúplnou pravdu!!!Sou to ty největší ubožáci a jenom záviděj!!!US5 sou neeej a kdo má jinej názor tak at si ho laskavě nechá pro sebe!!!! *14* -
nj,můj názor je,že jen ten největší posiflenej debil se zapojuje do něčeho,co nemá rád....to fakt nepochopim....když se jim tu nelíbí,tak co tu teda vůbec dělaj??!Jen si tak zbytečně kazí náladu,když se jim US5 tak hnusí...pochopil to vůbec někdo???podle toho co tu denodenně čtu,tak asi ne.To je úroveň tohleto... -
Re: Souhlasíím s Lucy=o)
Lucy....úpa s tebou souhlasíííím *3* Us5 jsou nejky!!! *14*
-
-
Staň se právoplatnou fanynkou skupiny US 5!!
Ahojki, jsem členkou fanklubu skupiny US 5. Tady v ČR mají i oficiální stránky www.us5.cz které jsou vážně super. Najdeš tam o nich všechno, seznámíš se tam se skvělejma lidičkama a na fóru s nimi můžeš kecat celý den o čem jiném než o US 5, jejich nových písničkách, můžeš sledovat novinky a prostě se tam dozvíš spoustu nových věcí o nich. Navštivte tuto stránku, zaregistrujte se a staňte se právoplatnými fanynkami US 5!!! -
mrtěěěěěě
US5 jsou ty nej týpani jaký znám...a kdo tvrdí něco jinýho tak ať si políbí prdel.....prostě the best!!!!!!!!všici maj mrtě hlas a já je žerůůůů *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
US5
Náhodou US5 jsou kláááááásní .... *1* Když bych je uviděla hne dbych jim vletěla do náruče..!!! -
-
Re: US5
tak to asi každá jejich fanynka *14* -
-
Re: Re: US5
To by ste v tom teple asi roztály holčičky *13*
-
-