-
fdsf
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA -
WHY???
hele, nikomu to neberu, ale nechápu, jak můžete mít rádi takowý slaďouše, který zpíwaj dokola wo tom samym...dyť je to k zblbnutí!!!!!!!! *9* *9* *1* -
-
Re: WHY???
Joo a jak ty víš že zpívaj furt o tom samym???A když je nemáš ráda tak proč posloucaháš jejich písničky....jinak bys přece nevědela o čem zpívaj............... *1* -
-
Re: Re: WHY???
protože někdy prostě tyhle debilní písníčky hrajou i v rádiu...
-
-
-
Vincent
HeH proc tu neni fotka Vinneho?Tak hrozne sexy kid wow a jeho kvetacek na hlave bomba *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
US5
US5 is best band !!!
I love US5 !!!
Ich liebe US5!!!!
I love you Richie !!!
Ich liebe dich Richie !!! *14* *8* -
-
Re: US5
Me too *14* *3*
-
-
jsou super
us5 jsou supeeeeeeeeeeeeeeeer *14* *4* *4* *4* *14* -
i lovujuje
MIIIILUUUUJUUU JEEE SOU SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŮŮŮŮ ŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ -
Izzy a Vince x'c(((
sem totálně psychicky na dně x'c((( jak to Izzy s Vinniem mohli udělat, dyt byli štastní a říkali, jak nikdy US5 neopustí, že se těší na rok 2009!!! nedávno eště byli na tý party! a ted??? x'c((( tohle vážně nepřežiju!!! x'c((( ale US5 NEKONČÍ... a já je budu podporovat vždycky, at se stane cokoliv! a doufám, že ztratí jen minimum ,,fanynek", protože opravdový fanynky s nima zůstanou a budou je podporovat!!! -
-
Re: Izzy a Vince x'c(((
jj přesně tak pravý fans stojí vždy při nich!!!=o*!a já je lovuju stejně!!! -
-
Re: Re: Izzy a Vince x'c(((
oni se z toho nějak dostanou, já jim věřim... ale prostě tady něco nehraje, Izzy i Vince byli upa happy, Izzy měl ještě kecy na Chrise když odešel, že teď přišel o všechno a že on by tohle neudělal, Vince psal nedávno ten fax jak se těší na rok 2009, že si to v US5 užívá a rozhodně se nechystá odejít... management se k tomu taky ještě nevyjádřil... x'c((( twl toe strašný x'c(((
-
-
-
neprezijeeeeeeeeeeeeem
ale vsetko co pisete je pravda... je to vsade ze vince a izzy odisli... ale vince neodisiel pretoze mu to rozkazala mama ale on chce mat solovu karieru a nahrava svoje cd... zas*an maly ich v tom nechal... a potom nastali problemy v skupine a odisiel aj izzy ale jay je s nim v kontakte a riesia to izzy sa este len rozhoduje ale podla mna len nemali cas uverejnit nekde ze je uz prec... vsetko tomu nasvecuje... dajte si http://us5-sexy-hot-boys.blog.cz/ *9* *9* *9* -
jsou to borci
Je to prostě best skupina a všichni sou borci ale nejsladčí je Chris a kdo si to myslí taky tak at' napíše na můj e-mail! -
-
Re: jsou to borci
To jo,zbožnuju jayovo tělo...mňam *14* -
-
Re: Re: jsou to borci
jj,ale michael měl lepší *14*
-
-
-
Jsou hustý
Us5 jsou hustý.Já je sice moc neznám ale moc mě zaujala písnička The boys are back z filmu hsm 3 .Ty kluci jsou moc hezký a nesouhlasím že jsou gayové apod.Kdyby byli gayové tak by byli třeba dva ale ne pět.To dá přece rozum.Kdo s tím nesouhlasí tak atˇ si svůj názor nechá pro sebe.Tady na něj není nikdo zvědavej. *4* *3*