Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nový člen

US mají nového člena jménem Vincent Thomas (15) wíce na www.us-fanda-us.blog.cz
    Richieaneček je moje zlatíčo-známe se z chatu teakže mi ostatní faninky můžou políbit pr***
    !!!
    Richie je můj!!JENOM MŮJ!! *14* *14* *14* *14* *14* *13* *14* *14* *14* *4* *13* *14* *4* MŮJ.MŮJMŮJ!!!!!!
    • Re: Richie-my-love

No neřikej ty píčo???Si myslíž že ti to někdo bude věřit????Taaaaak to těžko ptž nikdo tu asi neni blbej jak ty...seš trapná no proste no coment!!!!
      • Re: Re: Richie-my-love

hele ja nevim ju ale tak treb asi s nim nepisou po netu tzreba si s nim pisou ve snu ne to e mozna ne?? ja myslim ze úpo netu je to absolutni kravina, sice kluci chodej na Myspace ale pochybuju ze odepisujou kazny holce co jm napise dyt to ba se museli zblaznit ne??sou to asi psychycky labilni holky nad kterejma nema cenu se rozcilovat:-) *4*
    • Re: Nový člen

ja ho taky znam z chatu jak richiho tak chrise a tak i jae jenze to man asi nikdo neuveri no ale ja si verim *14*
      • Re: Re: Nový člen

z jakýho chatu ho znáš??

jste vypečene kokotky upe velky ten kdo řika že se zna s US5 po chatu tak hezoučky lže. Moje sestřenka Sarah která teď sedí vedle mě je z německa a jestli chcete něco vědět tak my jsme sestřenky Richieho a jestli nevěříte tak se Richieho hezky zeptejte když s ním kecáte po chatu. Jo a Richie a Chris říkají že mají rádí fanoušky ale ne ty které pro ně udělaj všechno..připada jim to jako kdybyste od noch čekali že s vama hned začne chodit...jo a Richie není na holky které sou o 10 let mladší
        • Re: Re: Re: Nový člen

Víš pochybuju dost o tom, že jste jeho sestřenky. Pro tvou informaci je Richie adoptovaný a nezná své pravé rodiče, natož pak sestřenky. Ale to bys přece měla vědět Ty jejich velká fanynko. *7*

ahojj...tak kdyz jste richiho sestrenky tak ho pozdravujte!!!... *3* ...ale to pochybuju....on je totiz z ameriky...takze pochybuju ze by mel sestrenku v nemecku a cesku...ste ubohee!!!... *16* *16*

když ho znaš tak víš jake je jeho cele jmeno myslim od richio

když ho znaš tak maš učo jeho icq bila bich rada kdybi si mi ho dala odp na minimodelka123@centrum.cz díkisek
        • Re: lucy

Nooo tak ty to máš asi v tý hlavičce hodně vypatlaný co???ste trapnýýý

*1* *1* *1* *1* *1* A to vám máme jako věřit.výš co to tady může napsat každej že si s nima píše a že je zná.Ale pravda to na 1 000 000%není. *16* *16* *16* *16*

hele holky tak richiho pozravujte a at vyridi vsem clenum ze jim strasne moc fandim a at to s tou skupinou vydrzej co nejdyl ju???a jsou stale stejne super jako doted ju dekuju mocinky moc!! *1* *14*
    • Re: Nový člen

ja miluju zase chrise je to bozi kluk richiho si nech stejne mi rikal neco ale me se lib proste chris *4* *4* *4* *4* *4* *4*

souhlasím *9*
  • us5

us5 jsou nejlepsi skupina na svete a hlavne richi a ten jeho usmev krasa a je mi hrozne lito ze chris odesel ale jeho zdarvi je prednejsi a nechapu proc tu nejaky holky pisou ze jsou us5 teplouci a dalsi nadavky kdyz je nemaj radi tak at sem vubec nelezou us5 jsou bozi mam je hrozne moc rada a hlavne richiho *14* *14*
  • izzy

víte to že ve skupině jsou 3 chrisove *7* CHris ,Richie ,Izzy víte to *8*
    • Re: izzy

dávno...oni maj takový jen přezdívky...
      Richie: Christopher Richard Stringini
      Izzy: Christopher Gallegos
      Chris: Christopher Watrin
      • Re: Re: izzy

Izzy není christopher přečti si nějaký jeho dotazník a pak se dozvíš že je Izzy a ne chris nevím kdes na to přišla *7*
        • Re: Re: Re: izzy

jo v dotazniku pise IZZY ale on je christopher!!!!!...oni vsichni pouzivaji prezdivky a pisou je ale izzy je christopher!!.. *13*
      • Re: Re: izzy

fakt tam jsou 3 chrisové?? jsou jenom dva ne?? Richie a Chris
        • Re: izzy

ahooj...ja jsem si myslela taky ze jsou jenom 2...chris a richie ale i izzy je christopher... *1*
  • us5

kdo nebyl jeste na tyto strance a tak at se prihlase a at se stane fanouskem us 5 protoze jsou na 3 miste a my chceme a by byli na prvnim miste ne?????????, *9*
  • Chris!!

Mam je všechny moc ráda hlavně Chrise a Richieho a tomu novýmu přeju hodně moc štěstí i když jsem ho nesnášela úplně no ale Chris odešel.A tobě chrisi přeju taky moc štěstí zdraví a lásky a všem ze skupiny přeju krásné vánoce a štastný nový rok pa.
    • Re: Chris!!

Si jako myslíš, že si to tu ten tvůj debilní teplouš přečte??? *1* *1* *1*
      • Re: Re: Chris!!

Třeba víš *3*
  • I love US5!!!!

Mno...taaaaakže...!!!!! *1* US5 jsou ta nej skupina na světě!!!!!!Mám je mocinky mooooooooooooc rááááááááda a nikdy nepřestanu!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Moooooooc se mi líbí Vince!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Mijuju ho!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • prosím pomoc

prosím vás napište mi na mejl jelikož hledám někoho kdo mi helpne s blogem o us5 a tím vlasně se stane i jako spolumajitelem blogu ale ozvěte se brzo sem v koncích
    *14*
  • A DOST::!!!

tak...a dost si ty vaše DEBILNÍ keci strčte do PRDELE nikoho NEzajímaj stop proč sem lezete když se vám nelíběj.....hmmm??us5 sou NEJlepší a už toho hodně dokázali narozdíl od vás DEBILŮ xĐ *1* *8* *16* *5* *13* *10*
    • Re: A DOST::!!!

mas upa pravdu me to uz taky sere *16*
    • Re: A DOST::!!!

přesně... prostě US5 4EVER!!!
  • Chcete US5 v ČR?

CAUVES vsichni. Nevim jestli vite o oficialnim czechfan webu, ale podnika se tam akce, aby kluci prijeli do ČR. Stranka je www.us5-czech.cz. Jo a s tim koncertem, potřebuje se 4000fans aby byla moznost ze sem prijedou a tak se udelal mail, na ktery kazdy sam za sebe posle svoje jmeno, vek a mesto. Je to neco jako takovy scitani, ale vic se toho doctete tam. Ten mail je jinak koncert@us5-czech.cz Fakt nas musi byt 4000 egistrovanych aby prijeli. Tak to kdyztak rozsirte. Dikes *3*
    • Re: Chcete US5 v ČR?

Z těch 4000 se to snížilo na 3000 je to na tom vebu napsané
      • Re: Re: Chcete US5 v ČR?

Vena 18 Hejnice
        • Re: Re: Re: Chcete US5 v ČR?

Nechceme je tu, jsem pro recyklaci odpadu
  • US5

Jsou prostě krásní hlavě Richie a Chris jsou prostě suplovní a pěkně zpívají *14* *14*
    • Re: US5

jj
    • Re: US5

To je pravda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit