Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fuj

fuuuuuuuj to je ten největší humus co existuje! *9* taký zkundyksichti přibuznělý vylízaný *8* *9* fakt humáč toto *9*
    • Re: fuj

pravda, ale až po transkách tokio kokotech!! *15* *15* *15*
      • Re: Re: fuj

jj já taky říkám ,že když přejdeš z TK na US5 ,to je jako z louže do bláta... *1*
        • Re: Re: Re: fuj

a co ste vy furt taky co tak se podivej do zrcadla nekdy *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • gf

sou to buzny sou to koko kteři vipadaji jako holky ulizanci jedni chtě sem tim všechny fandy nasret zdar
    *1* *1* *13* *15*
    • Re: gf

hele tokio hotel jsou kluci kteří vipadají jakjo holky *5*
      • Re: Re: gf

Ty jsi ale blesk *1* *3*
    • Re: gf

Sice nevim, co proti nim máš, ale jestli se ti nelíbí, tak sem NECHOĎ! Tady je to PRO FANOUŠKY! Doufám, že umíš číst a pochopíš to.... A určitě nejsem sama, kdo si to myslí.
      Pokud ti tak vadí, TAK PROČ SEM LEZEŠ? To nemáš lepší stránky? Asi si takhle léčíš komplexy. No jo, no....
  • Us5 the Best

Us5 je nejlepší skupina na světě a mám je mooc ráda a nesnáším když je někdo uráží..podle mě toho dokázali hodně a ještě dokážou
    • Re: Us5 the Best

Souhlasiim *14*
  • dotaz

mam dotaz kdo je to ten jayson a co je s vincentkem??
    • Re: dotaz

No jak tak vidím tak Vincent odešel to nevidíte že byl členem od roku 2007-09 takže je tam místo něj ten blbec
      • Re: Re: dotaz

Proč blbec?Zase!Jako vždy když je tam new člen tak nadáváte Nejdřív to schytal Cayce a ted Jayson!jste hrozní oba jsou skvělí
        • Re: Re: Re: dotaz

Přesně Cayce je super a Jayson taky sice ho ještě moc neznáme ale zvykneme si jedině koho můžu považovat za blbce je Vincent kterej pěkně US5 urazil
          • Re: Re: Re: Re: dotaz

máš pravdu
  • for all

hej holki tohle musím aktualizovat jak někdo zverejnil fotky té debilky co si tu měnila prezdivky http://88.86.100.16/img_orig/080205 /2474311.jpg
    • Re: for all

A ted' tu míme závratnou chvíli,na kterou jsme všichni čekali,napsala jsi:jeh HOLKI,tak a ted' se divme...furt se divíte,proč sem všichni píšou,že nemají rádi Us5...ptž US5 mají rádi jen poblázněné dívčiny ,kterým se stejnak líbí jen jejich image...viděli ste snad,že by sem psal nějakej kluk třeba:jj US5 jsou super?ne,ptž naštěstí žádnej kluk není na tyhle buzny *13*
      • Re: Re: for all

chcha *1* já prostě musím slzit smíchy jak si tady ((((žárlivka)))))dovoluje a mysí si že něco zmení *7*
        • Re: Re: Re: for all

ASI TAK *5*
  • Anti Us5

ten kdo nemá rád Us5 tak sem nepište!a FANS Us5 jim na to neodpovídejte prostě je ignorujte.Mám špatný týden protože Chris odešel!vůbec si to bez něj nedokážu představit *9*
    • Re: Anti Us5

Jak jako Chris odešel??? *8*
  • xghhjg

muzem se vas na neco zeptat rozpadli se nebo ne?????????????díky za odpoved verne fanynky:-)
    • Re: xghhjg

nn nerozpadli akorát v Americe natačej vlastní show *3*
  • us5

US5 to je upa..nej skupina moc hlavne Richie moc miluju.. *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: us5

MAS PRAVDU JSOU NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ NA SVETE,A TAKY JSE MI HODNE LíBI RICHIE. *14* *3* *14*
  • hmmm

vcelku ujdou... *3*ale bylo jasný že moc dlouho nevydržej....ta základní sestava us5..se skoro celá rozpadla....prvně odešel ten černoch..nebo co to bylo..a teďka Chris...zajímalo by mě koho tam dajo teďka..hlavně né už žádnýho květáka!! *1*
  • US5 nej!

Nejlepší je Richie,Chris,Mikel,atd. mám jejich CD a nemůžu si ho vynachválit,jsou fakt moc dobrý,doporučuju je,jsou o 95% lepší US5 než celý Tokio Hotel,ale to je jedno jsou super!!!!!!!!!!!!!!!A jsem ráda,že se nerospadli díky Richiemu!!!!!!!!!!!Mám Vás ráda!! *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14*
    • Re: US5 nej!

I love you Richie *8* *5* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit