Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Richie

Richie je prostě sexy kluk
  • us5

Hele at uz jdou vsichni stema nadavkama na us5 nekam,mi taky nenadavame tem srackam co poslouchaji,kazdej mame svuj vkus a zatim si stojime. *8*
    • Re: us5

Co to meles za hovna .rikas ze nenadavas vecim ktery posloucham a pak pises ze to jsou sračky???. Fakt IQ urovně sumici trávy... Radši se běž spamatovat abys tady priste nenapsala takovou hovadinu krávo..... *16* *5* *8* *5* *8*
      • Re: Re: us5

hele drz hubu jo!!!!chtela bych videt tebe ty degene *8* *16* *8*
        • Re: Re: Re: us5

sory
          • Re: Re: Re: Re: us5

nic to je v poho. *3*
  • us5

Us5..Jsou faakt cool prostě super obdivujuje ze vše co dělají protože makají...
  • videa

Nevite kdo u US5 maze ty videa bylo jich tam pres 60 a ted jenom 49.. *9*
  • opravaaa

lidmi *8*
  • ??

oni mají koncert v brně v listopadu jo??? to ani nwm.. hm.. *1* *1* *15*
    • Re: ??

jj mají,už mam taky listek,zatím to není moc oicialni a zatim se o tom nikde nemluvi(alespon jsem neslyšela)ale upe moooc se těším *14* *14* *14*
  • fuck off

Tywoe tak ten s tou vlnou na hlavě je fakt na pěst!!!!!!. Jednu bych mu vrazil ze by mu snad ta vlna na hlave konecne klesla!!! Takovýhle jelimany a jelita přesně jak vypadá on už od pohledu nesnášim at zpívaj jak chtěj.já miluju metal a takovýhle kokotiny a jelita sou pro mě dementi!!!!!!
    • Re: fuck off

zbila bych *1* *1* *1*
  • Co to meleš?

ty mas asi dlouhou chvíli co? já fact nechapu ty lidi co sem lozej a nemaj us5 rádi.TAk poč se sakra lezeš? když jen nadavas? co poslouchas ty? evu a vaška ne?
    • Re: Co to meleš?

*1* *1* *1* rozhodně LEPŠÍ a KVALITNÍ skupiny o kterejch ty nemáš ani páru zlato *14* *15* a Eva a Vašek sou stejný sračky jako tydle čůráci přihřátý..todle poslouchaj akorát malý haranti *15*
      • Re: Re: Co to meleš?

když se tady tak dohadujete,kterou skupinu mají rádi homosexuálové,tak vyhlašuji anketu-pište homosexuálové,kterou hudební skupinu či zpěváka máte nejraději
        • Re: Re: Re: Co to meleš?

Tak pište prosím,homonicí-ať se konečně dovíme,jak to je *3*
        • Re: Re: Re: Co to meleš?

Spíš máj rádi homoušci(buzíci pro neinteligentní lidi):Tokio Hotel!! *15*
  • pozdrav neumím anglicky

Hello US5 jak se máte já moc neumím anglicky(I am not good English)teprve se učím anglicky ale moc mě to nejde.chtěla sem vám říct že já a moje ségra jsme vaše největší fanynky a moc by sme byli rádi kdyby ste přijeli do české Republiky a udělaly tady koncer moc se nám líbý vaše poslední písnička posloucháme ji furt a já i v noci.ikdyby mě to mělo zabít musím si sehnat vaše podpisi a fotky a proložte si to nějak nevím jak ale vy to vzládnete. tak mě napištze prosím třeba dopis na tuto adresu-jitka lukášová plitní 39 Brno 2 psč-60200 a je mi 11 let *1* *1* *3* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *3* *3* *5* *5* *4* *4* *15* *15* *8* *8*
    • Re: pozdrav neumím anglicky

Jsi dobrá *3* *14*
  • ???

suprrr kapela a kdyz se vam nelibi ntak se nelezte proc sem lezete kdyz nesnasite us5???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit