-
anonym
I love you Izzy Gallegos ... is cool ... is us5 wow Izzy wow Izzy *14* -
-
Re: anonym
MILUJEM IZZYHO HROZE ked ho vidim tak placem pomoc pomoste mi... *9*
-
-
bezva
US5 jsou super,nádherný,skvělý a ze všech nejlepší!!!!!!!! *4* *3* *4* *3* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: bezva
jo jo jo to sou jupiiiiiiii *3* *14* *14* *14* *14* *14* *8*
-
-
Zkušenost
Jedna zkušenost. Je mi skoro třicet let a pamatuju v devadesátých letech bylo opravdu hodně podobných skupin. NKOTB, East 17, Take That, Backstreet Boys, Lunetic atd. a dneska po nich neštěkne ani pes. Zapadly stejně rychle jako se objevily.Obávám se, že tato kapela bude mít stejný osud. *1* -
-
Re: Zkušenost
A proč by měli?!?US5 jsou jiný!Lunetici si to zavinili samy kvůli drigám a BSB se nerospadly!Máš bylbý informace!!
-
-
Mují milášci
US5- jsou plstě nej.. hlavně Richie and Vince ... Muck
*14* -
-
Re: Mují milášci
Jjjj *3* Us5 jsou úpa boží...best Richie *14* *14*
-
-
re:us5
cawte ludia ako ide zivot? dnes som si asi 20 krat pustila us5 na youtube joj hrozne sa mi pacia no najme Izzy Gallegos je super ... inac videla som tam videa ako utekali pred fanusickami a ine boli super strasne sa mi pacia
*14* *14* *15* *1* *1* -
zlatíška US5
*14* Jo já US5 prostě zbožňuju jsou to ti nejsuprovější klučinové, nejvíc no prostě miluju Chrise a už se nemůžu dočkat až budou mít vystoupení v ČR doufám že to bude už vrzy protože rodiče mě nechtějí pustit na koncert do německa *9* . Miluju Chrise. -
-
Re: zlatíška US5
V Nemecku je koncert kdy??? *7*
-
-
miluji US5 a hlavně Richie a Chrisa
US5...je prostě nej ...klásný.....in love *14* ...krásně spívají..........a krásně takcujou *3* .......ptostě je miluju....... *14* ........nechápu jak někomu se nemůžou líbit !!! *8* .....sou skvělí *14* ....andílci moji *4* ........a hlavně Richie a Chris *14* ......in love you!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
t-music hitparáda
tento tyden jsou US5 s klipem Too much heaven v t-music hitparade na 4 miste!!...super...maji prodlouzene hlasovani jeste na tyden takze vsichni hlasujte!!..at jsou 1 a maji nejakou motivaci prijet do ČR!!..hlasovat muzete ve tvaru: HIT 4 na cislo 9001107 *14* -
-
Re: t-music hitparáda
cena SMSky je jenom 7 kč...to muzete obetovat pro nase milacky ne?!..ja teda jo..pro us5 vseeechno..lovuju je.. *14* -
-
Re: t-music hitparáda
a nebo jeste muzete hlasovat na www.t-music.cz *3*
-
-
-
Us5 Je nej
Čauky lidišky,
Us5 jsou senza že jo? *14*
Hele já potřebuji jejich HTML na obrázky nevíte nějaký? *3* -
-
re:us5
ludia boli ste na stranke us5-Izzy.com alebo ritchi? joj milion fotiek a ete lebsie je na tom s ich sukromia je to proste naj naj
*7* -
-
Re: re:us5
*9* neviem to najst
-
-
-
I love you.....Us5
¯`v´¯)I love Us5....♥Richie Stringini
.`·.¸.·´ ♥♥♥
¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
(¸.·´(¸.·´ (¸.·¨¯`☆ ♥Chris Watrin♥♥