Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • US5 milujííí

jou zlatíčka jsou boží ale nej je stejně viníí a richie ale nejjj podle mě je vinííí je tak sladkej k nakousnutí upe best skupiná klásní kluci a zadní bizíci jak pišete běžte si tam poslouchat ten metál a nechte na pokoji naše sladouše zhe?Jsou užasní milujííí je Y LOVE YOU a cí je vidět naživo hrozně moooc :)a nikdo jim nebude nadávat já taky potom půjdu do toho metalu a ataky vám budu psat že to jsou uřvaní kreténi a budem jsi kvit!!!MuLuJíÍíÍ *14* *14* *14* *14* a nechte je napokoji!!!! *13* *13*
  • US5

Já si myslím, že US5 jsou dneska jedna z mála skupin, která má ráda kontakt s fanoušky.
    A já například je taky neposloucham jen kvůli tomu, jak vypadaj. Hlavně kvůli tomu jak zpívaj. Začala jsem je poslouchat a ani jsem neveděla jak vypadaj. A tady na tomhle fóru, pokud jde o to, jak tu někdo tvrdí, že US5 jsou hnusný, ať sem teda nechodí! TADY TO JE PRO FANOUŠKY!!!!
    *13*
    • Re: US5

skvělý další holka co má rozum sem ráda že nás pár je tak fajn musíme něco udělat
  • nej skupina

kdo je nej skupina???....no plece us5!!!!kdo si to nemysli tak at jde do ha...u!!!nemam pravdu?? *14* *4*
    • Re: nej skupina

samozdřejmě že máš pravdu,us5 jsou nej nej nej nej...

FUCK OFF ZMRDI Z US5
      • Re: Re: nej skupina

Hele di do prdele!!Mi taky nenadáváme skupinám který máš ráda tak di někam..
        • Re: Re: Re: nej skupina

*8* drz rypak ty piiiiiiiico!!! *8*
      • Re: Re: nej skupina

ty ses taky zmrd!!!! *13* a nedrzkuj *16*
        • Re: Re: Re: nej skupina

Držkuješ možná tak ty!! já narozdíl od tebe píšu hned a nemusím si to nahlas předříkávat. takže nedržkuju jenom píšu!.. *4* *4* *4*
          • Re: Re: Re: Re: nej skupina

pan je nejak chytrej to rikas z vlastni zkusenosti zejo??? *8*

jó máš *14* *14* *14* oni sou nejlepší *14* *14*
  • US5

jejda ti jsou úúúúúúúúúúúúplně boží hlavně Richiiii *14* *14* chtěla bych aby měly ve zlíne koncert *3* *4*
  • I like you

US5 is beautivul!I Like You!

(I am from slovensko)
  • Vendelin1996

cawko *4*
  • us5

JOU TO KOCOURCI!I LOVE US5! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14*
  • Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka

ted vam sem pisu zrovna je posloucham a super ja osebne mam nejvic rada Christopra Watrina no vlastne oficilne chodim tak coz mate holt uz smulu tak uz je to na svete ja mam kamaradku ktera chodi s Izzym tak taky smula no tak zatim I lowe you US5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* *14* *1* *5* *16* *8* *5* *15* *5* *9*
    • Re: Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka

ses hlupacka ty kécás
    • Re: Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka

Elis Watrin!!!To já jsem jeho budoucí manželka a ne ty!!On je můj budoucí manžel!On je můj a ničí jiný jasný!!!Můj!
      Jen můj!
      • Re: Re: Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka

To jeste uvidime ty *16* *5* *16* *8*
      • Re: Re: Hellyy Watrinova uz oficialne snoubenka

*15* *15* *15* *15* *15* *15* dobrej vtip
  • ježiš

heledte souhla sím stím že by se tu mělo psát o us5 jako o celku když chcete furt psát kdo se vám víc líbí děte si na osobu tady to je skupina a skvěla jo a ještě jedna věc sere mě to že furt někdo napadá vincenta tady nebo na blogách je to hnusný já to na svim blogu zakázala protože to už bylo hrozný furt : ten novej je fakt hnusnej a je to debil mikel byl lepší. heled te tady nejde o to jak vince vipadá ale jak zpívá a to skvěle a mikel odešel sám od sebe a já vím že se prosadí ako skvělej solista bude bombovej ale us5 jsou us5 a když jsou takhle štastný tak jako opravdový faninky máme být štastné i my tak to zvašte a vem te si k srdíčku a napište mi na mejl jak se dá s klukama spojit dík us5 maj ty nej faninky mám vás ráda *4* *4*
    • Re: ježiš

No,konečně se tu objevil někdo rozumnější,který má na téma us5 podobný názor jako já!!!Jen tak dále,nebo se tady z toho bordelu zblázním!!!Už mě nebaví číst pořád do kola lovinkuju Richienečka atd.....!!Je to jedna skupina,nezapomínejte na to!!!Nejde o vzhled,ale o talent!!!A o takové věci!!Tak už to konečně pochopte! *5*
      • Re: Re: ježiš

s tím 100% souhlasím protože to mě taky štve já když chci psát něco jako chris je krásnej tak jdu na osobu jo a s tim talenten souhlasím tady nejde vážně holky o ksicht já bych us5 poslouchala i kdyby byly nejhnusnější na světě protože se mi líbí jejich druh hudby podání jejich konzíky prostě všechno a něco vám povím já je mám ráda jací jsou a ne jakej maj obličej čusík
  • do toho a všichni

holky ja jdu s váma do toho.........no přece musí přijet *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší