Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nej !!!

Jsou proste skvely *1* *3* *3* *3*
  • US5

us5 jen nej best skupina kterou znám kdo semnou souhlasí???
    • Re: US5

jjjjááááááááááááááá *14* *14* *14*

Já máš pravdu TH sou upa v prdely!!!!! *16* US5 sou nej.skupina!!! *14*
      • Re: Re: US5

Máte pravdu jste upe trapny a nechutný, kdo by měl rád je? Barbí? Ta už má Kena, neříkejte, že by jste s nimi chtěly jíst z jednoho korýtka *9* PinkPigs

*13* *1*
  • Smutná duše

No tak nwm co říct, teda napsat. Jsem hrozně moooc smutná, že chris odešel Měla jsem ho a pořád mám hrozně mocinky ráda. Pamatuji si na to, že nejdřív, když se mi začínali US5 líbit jsem ani nevěděla jak se tenhle klučina podobný Richiemu vůbec jmenuje. *9* Ze začátku jsem prostě a jednoduše zhožńovala Richieho a Jaye, ale spíš asi Richiho. Nemohla jsem odolat jeho krásnému obličejíčku. Ae teď když jsou všichni starší jsem začala zbožňovat Chrise a najednou zjistím, že Chris nečekaně ze skupiny bez rozloučení odešel. Dost mě to zdrtilo nejdřív Mikel, který mi moc k srdci sice nepřirostl, ale vždy se mi líbil jako tanečník. A teD Chris, nwm co skúpina bude bez něho dělat, ale doufám, že se nerozpadne a bude pokračovat dál. A mohli by se přejmenovat na Us4 a nebo by si nechali Us5, ale byli by jen 4. JEN NE PROSÍM, ŽÁDNÝ DALŠÍ NOVÝ ČLEN!. Nwm jestlibych to přežila kdyby přibyl někdo další, když jsi vzpomenu jak dlouho mi trvalo než jsem si zvykla na Vincenta, který se mi dlouho nelíbil.
  • us5 jsou nej

lidicky kdo si myslite ze je nej z us5????? *14* *4*
    • Re: us5 jsou nej

Ty pro me teda urcite ty nez nejakej magor chris ulizanec samponskej s tunou gelu na hlave!!!!!!! *5*
    • Re: us5 jsou nej

Já myslim že Chris a Richie
      • Re: Re: us5 jsou nej

jo urco mas pravdu!!!! *1*
        • Re: Re: Re: us5 jsou nej

*1*
  • lowe

Chris je nej!!!!! *14* *4* *14*
  • vincent

ale nahodou je taky zlatucky ,,no rozkosny ten vincent *4*
    • Re: vincent

je rostomilí a strašně mili take dětatko a ještě je stejně stary jak ja tak to je žužovi
  • us5

us5 je ta nejlepší skupina která mě v životě potkala I love US5 *14* *14*
  • us5

chris je nej kluk z kapely je sladkej a ma takovy krasny usmev a nadherny vasely oci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • do toho a všichni

hele faninky us5 chceme kluki v čr tak musíme něco udělat třebe napísáme do brava at nás podpoří určo to rádi udělaj a skusíme všechno a by se sem přijeli kuknut vždyt to máj vážně jen kousek ale jedno necápu myli v polsku a japonsku a v čecháchne to bych se na to koukla tak že jdem do toho ne?? jak říkala moje babička to bude dlouhý boj ale mi ho vyhrajeme *1*
    • Re: do toho a všichni

Já sem se dívala na forum na lide.cz a tam jedna holčina psala že psala do brava a čeká až jí napíšou *3*

ahoooj...ja du s vama do toho!!!! *14* ...musi prece prijet!!!..

máš pravdu za skoušku nic nedáme a když to neskusíme bude nás to pak mrzet ne?? já stopro du do toho
  • Nechte toho

Dobře diskuze není jen na chválení ale i na kritiku ale ne že na ně budete nadávat jen napište že se vám ta hudba nelíbí a bude to ok každý má svuj názor ale plsss ne nadávkami jako buzny debilové trapáci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší