Přejít na výpis diskuzí

US5

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1289 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SCHÁNÍM PLAKÁTY

*4* Ahojky *4*
    Scháním cokoliv o skupině US5 tak kdybiste někdo něco měl tak se mi prosím ozvěte na mail budu vám moooooC vděčná.
    Předem díky
    Richushka *14*
  • GEJOVE GEJOVE

GEJÍCI GEJÍCI GEJÍCI SPÍVAJÍ 100KRÁT PREVARENÝ POPÍK *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: GEJOVE GEJOVE

Ty vole nelezte jsem kurva *16* Ste nehorázní kreténi us5 jsou nejlepší a rozhodně jsou leší než ty vaše sračky
      • Re: Re: GEJOVE GEJOVE

ty seš kurva? *7* *15*
      • Re: Re: GEJOVE GEJOVE

to bys o sobě neměla tak škaredě mluvit,že jsi k.... *1*
  • yxa

http://www.ujdeto.cz/ pro věrný fanoušky US5 hlasujte prosím písnička Friday je na 37 miste a písnicka Endless Feeling je na 47 miste a pozor tokio hotel vedou takze hlasujte *1*
  • us5

us5 jsou ty nejlepší na celé světě *14* *14* *14* *15* *4* *3* *14* *14* *14* *14* *14*
  • .....

Hlasujte pro Us5 http://www.myfansite.de *8*
    • Re: .....

Ten smajlík tam nepatří jsem se překlepla *1*
  • podpořte us5

Podpořte US5 v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • Miluju Us5

jsou tak tak super já je miluju a hlavně Vincenta *14* *14*
    • Re: Miluju Us5

plně stebou souhlasím *1* *15* *14*
  • US5 is COOL

Hi everybody, US5 are really cool and sexy boyband. What happend with Michael??
  • Us jsou best

Us5 je nejlepší skupina na světě, škoda že ještě nebyli v čr. hned bych na ně šla. *14* *14* Ze skupiny je upa nej Richienek *14* *14* *14* Moooc ho lovuju♥
    • Re: Us jsou best

nejsi sama kdo by na jejich koncert šel.
  • novy klip

Tak je to tady!!..US5 konecne zverejnili svuj novy klip Round & Round !!..ja uz ho videla a je upa uzasny a ta pisnicka se mi mooc libi!! ..tak se podivejte a uvidite samy.. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší